De energie van dit moment in de Nieuwe Aarde verbinding

Meer lezen over de Nieuwe Aarde verbinding

Lieve mensen, geboren worden betekende heel lang in de spiralen van de tijd, dat je bewuste verbinding met de bron van liefde versluierd raakte. Dat kwam door de dichtheid waarin we leefden. Dat heeft onze trilling verlaagd, we zaten opgesloten in een matrix waarin leven vaak meer overleven was. Door het intense transformatieproces in deze tijd worden oude pijnlaagjes en patronen losgetrild waardoor je ze kunt herkennen, benoemen, omarmen en laten gaan.

Intens maar ook bevrijdend! Want transformatie is altijd bedoeld om steeds meer te worden, te zijn wie je bent. Herinner je de essentie van liefde die jij bent en maak verbinding met je ware Zelf en pad van Licht!

Die herinnering mag nu helemaal integreren in je cellen en dus ook in je geboorte-energie. Het getal 40 vertegenwoordigt in de Tzolkin de Magnetische Zon, de kracht van liefde die ook de weg van liefde activeert. Als je die waarde meeneemt in je geboorte-energie verhoog je je trilling. Je trilt letterlijk een toontje hoger! Dus je zegel blijft hetzelfde maar de toon is één hoger. 

WIL JE WETEN WAT DAT VOOR JOU PERSOONLIJK BETEKENT?
Vraag gratis de beschrijving aan van je Maya geboorte-energie en je Nieuwe Aarde verbinding. Dan kun je zelf voelen wat resoneert en klopt voor jou. Heb je daarna nog vragen dan beantwoord ik die natuurlijk ook graag! aanvragen Of lees eerst nog even verder

DE JUISTE SNAAR WORDT AANGERAAKT IN JOU,
JE VOELT DAT HET KLOPT!
Als je verbinding maakt met die toon hoger en zo dus de kracht van liefde integreert in je afstemming, raakt dat een prachtige snaar in jou, de juiste toon, een trilling die je in harmonie brengt met het patroon van de schepping. Vol verwondering land je in essentie, in de diepe lagen waar je innerlijke kracht woont en waar het gewoon is zoals het is, zonder woorden. Je komt thuis in jezelf. Jij klopt! Tenminste, dat is onze eigen ervaring en die van de mensen waarmee we deze inzichten deelden. Wat een vreugdevolle ontdekking! Hier opent zich de volgende dimensie, de energie van de Nieuwe Aarde!

Bewust afstemmen op de 'tijdlijn van liefde' in de Nieuwe Aarde verbinding ondersteunt je deze verbinding te herkennen en integreren. Het maakt je minder vatbaar voor de onrust en zware energie van de wereld van nu, je kunt in het dagelijks leven beter in verbinding blijven en kunt met meer zachtheid door transformatie processen gaan. 

Welkom op de tijdlijn van Liefde, dat verschil voel je! 
Tip: het nieuwe aarde abonnement - afstemmen op alle niveaus. meer info

MEER LEZEN OP DE PAGINA SHIFT IN BEWUSTZIJN

Lichtimpuls van de Witte Tovenaar van 11 t/m 23 juni

De lichtimpuls van de Witte Tovenaar kun je in je innerlijke wereld ervaren als een onderstroom die je in overeenstemming met de goddelijk wil. Stem je af op je innerlijke sjamaan. Voel met je hart, weet met je hart en vertrouw op het weten van je hart. Dat brengt je op één lijn met je hogere doel.

Lees meer »

Lichtimpuls van de Rode Draak van 29 mei t/m 10 juni

De lichtimpuls van de Rode Draak kun je in je innerlijke wereld ervaren als een onderstroom die je uitnodigt om in je centrum te komen en te leven wat je gelooft. Het leven geeft je alles wat je nodig hebt. Ontspan in vertrouwen! De oermoeder geeft je een veilige basis en zet je aan om nieuwe dingen te beginnen.

Lees meer »

Lichtimpuls van de Gele Ster van 16 t/m 28 mei

De lichtimpuls van de Gele Ster kun je in je innerlijke wereld ervaren als een onderstroom die de verbinding met je innerlijke sterrenlicht activeert, zodat je er helemaal klaar voor bent om in de nieuwe Tzolkin ronde je licht te laten stralen en te leven wat je gelooft.Het leven is een vorm van kunst, het kunstwerk van de schepper, waarin alles perfect en ordelijk beweegt. Jij hebt je eigen plek in dit geheel, die je in vrijheid en gelijkheid mag innemen, gewoon door te zijn wie je bent. Je bent deel van de perfectie én co-creator bovendien.Ontspan, adem in je eigen ruimte, stem je af op de bron en open je voor je eigen kunstzinnigheid. Welke bijdrage kun jij leveren om de harmonie en schoonheid in de wereld te vergroten? Open je om de antwoorden en inspiratie te ontvangen in je hart!

Lees meer »

Lichtimpuls van de Blauwe Adelaar van 3 t/m 15 mei

De lichtimpuls van de Adelaar kun je in je innerlijke wereld ervaren als een onderstroom die je vraagt jezelf in balans te brengen. Zorg goed voor jezelf! Maak tijd om je visie te verdiepen en verder te ontwikkelen.Dat is de gezonde basis om uit te vliegen en je boodschap van Liefde te brengen.

Lees meer »

Lichtimpuls van de Witte Wind van 20 april t/m 2 mei

De lichtimpuls van de Wind kun je in je innerlijke wereld ervaren als een onderstroom die je aandacht roept naar de stille ruimte tussen de woorden, de ruimte waar je de fluisteringen van Great Spirit kunt horen en de inspiratie kunt ontvangen om je eigen waarheid en werkelijkheid te creëren.

Lees meer »

Lichtimpuls van de Rode Maan van 7 t/m 19 april

De lichtimpuls van de Maan kun je in je innerlijke wereld ervaren als een onderstroom die je eraan herinnert dat je gemaakt bent van Licht en Liefde en dat je nog steeds Licht en Liefde bent. Maan is de stromende levensenergie die je in verbinding brengt met je onderbewustzijn. Maan brengt zuivering en tovert je tranen tot kristallen. Zo bekrachtigt de Maan-energie je en activeert ze een natuurlijk zelfvertrouwen.

Lees meer »

Lichtimpuls van de Gele Krijger van 25-3 t/m 6-4

De lichtimpuls van de Krijger kun je in je innerlijke wereld ervaren als een onderstroom die je helpt om jezelf de juiste vragen te stellen, om dingen op een rijtje te zetten, zodat je kunt bepalen hoe je verder gaat en vanuit de kracht van liefde richting kunt geven aan je leven.

Lees meer »

Lichtimpuls van de Blauwe Nacht van 12 t/m 24 maart

De lichtimpuls van de Blauwe Nacht kun je in je innerlijke wereld ervaren als een onderstroom die je uitnodigt om te ontspannen in de geborgenheid van je innerlijke wereld en je te voeden met de overvloed aan mogelijkheden en talenten die in je leeft.Geniet van de kracht van je dromen, luister naar je intuïtie en bepaal wat je vorm wilt geven en wilt realiseren. Dat is de gezonde basis om je natuurlijk leiderschap op te pakken en daadwerkelijk te kiezen voor groei

Lees meer »

Schrikkelpodcast - De tijd meester worden

De schrikkeldag energie geeft je een prachtig doorkijkje in de tijd zoals we die beleven en ervaren, dat helpt je om het spel van de tijd en het leven te doorzien en het beheer te nemen over je eigen tijd. Daarmee neem je ook het beheer over je eigen geest, je eigen leven. Laat je niet langer bepalen door de tijd! Daar over heb ik een podcast opgenomen.

Lees meer »


Ojee! Per abuis heb ik deze Nieuwe Aarde Lichtimpulsen serie die ik op 20 januari begon gewist!
Ik ben opnieuw begonnen. Hieronder kun je wel de blogserie lezen die ik daarvoor schreef.


Omarmen, kusje erop en weer verder

Lieve mensen, wat een heerlijk winterweer! Dat geeft precies dat frisse heldere gevoel dat past bij een nieuw jaar en ook bij de energie van nu, die ondersteunt om het nieuwe in jezelf en je leven geboorte te geven. Voel je dat ook zo? Waar gaat dat nieuwe over voor jou? Ik sprak er gisteren ook een podcast over in.

Lees meer »

Nieuwe frequenties - wat er geboren wil worden

Een nieuw jaar, 2024 is begonnen en vanaf 2  t/m 21 januari is er bovendien een onderstroom in de energie die je ondersteunt om geboorte te geven aan het nieuwe in jou en aan het nieuwe dat door jou geboren wil worden. Kan je dat voelen? Waar gaat dat over in jouw leven? Is het tastbaar, iets concreets en/of gaat het meer om zijnskwaliteiten die zich nu in jou integreren en waardoor je alles als nieuw kunt ervaren?Maak met regelmaat tijd voor pauzemomentjes zodat je kunt voelen en waarnemen wat er allemaal in je innerlijke wereld speelt. Momenten van stilten en zelfreflectie helpen je om ook gedurende de dag meer in verbinding te blijven. Wat is belangrijk voor jou? Waar wordt je hart blij van? De uitnodiging is nu om helemaal trouw te zijn aan jezelf. 

Lees meer »

Kiezen vanuit je hart - pionieren in de nieuwe energie

Vrij, blij en bewust leven, samen een nieuwe wereld bouwen, dat vraagt om je oude manieren van waarnemen en weten los te laten. Dat schrijf ik vaker en zeg ik ook vaak tegen mezelf omdat je voor je het weet ongemerkt terug grijpt naar het oude denken en de oude manieren van Zijn.Voor het nieuwe hebben we nog geen referentiekader en dat maakt het spannend. We zijn als pioniers in de nieuwe energie. Open je voor de energie van dit moment die zo ondersteunend is hieraan. Een fundament van licht wordt nu om je heen gecreëerd en helpt je om je angst voor het onbekende los te laten, je grenzen te verleggen en te doen wat liefde van je vraagt. Juist zo breng je jezelf nu in evenwicht! Verwelkom het avontuur van volop leven vanuit een verruimd bewustzijn

Lees meer »

Diepgaande transformatie in de basis

Voel je ook de diepgaande transformatieprocessen die momenteel gaande zijn? De uitdagingen die je nu tegenkomt zijn er om je oude overlevingspatronen, die al heel lang met je meegaan helemaal los te laten. Misschien ervaar je stukjes die je al lang achter je had gelaten en die zich nu nog weer aandienen in de diepste zijnslagen? Het hoort erbij, dit bevrijdende proces gaat dwars door de basis.

Lees meer »

Transformatie op het emotionele vlak

Kijk er niet van op als je deze periode intense emoties ervaart. De energie die in deze periode door je gevoelswereld stroomt zet je door middel van je gevoelens aan tot transformatie en heling. Schrik dus niet van de kracht van je emoties. al kunnen ze je soms overvallen als een donderslag bij heldere hemel. Open je in vertrouwen voor de boodschap ervan. Het is belangrijk om die tijd voor jezelf te maken en te voelen wat er speelt. Dat geeft je een heldere blik op de weg die je wilt en mag gaan!

Lees meer »

Creatiekracht & pakketje Licht!

De energie van de komende periode kun je in je innerlijke wereld ervaren als een onderstroom die jouw unieke creatieve energie bevrijdt, die je bekrachtigt en vraagt om de regie over je leven in eigen hand te nemen.Open je voor jouw creatiekrachten voel hoe dat je in verbinding brengt met je eigen ware sprankelende kleuren!

Lees meer »

Weten, Zien, Doen!

Energie update - 24 september t/m 6 oktoberVoel met je hart en weet met je hart, dan ervaar je mentale en innerlijke rust.Zoek de bevestiging niet buiten je en blijf in die mooie innerlijke verbinding.Dat brengt je op één lijn met je hogere doel en zorgt ervoor dat je precies die mensen, dingen en omstandigheden aantrektdie jou ondersteunen op jouw weg.Zorg goed voor jezelf! Als je je aandacht teveel op anderen richt verlies je je kracht. Bewaar je vrijheid en onafhankelijkheid. Dat is de gezonde basis om jouw boodschap van liefde te leven. Transformeer je inzichten tot de juiste actie en doe wat je moet doen. Maak je visie waar. Zo breng je jezelf nu in evenwicht.Span je boog en weet dat je doel treft!

Lees meer »

Meesterfrequenties

Er komt een moment... en dat moment is nu, om vanuit de kracht en macht van liefde verder te gaan, om je verantwoordelijkheid te nemen en jouw boodschap van liefde te leven, in alle eenvoud, zoals het past en goed voelt voor jou.Voel je ook de uitnodiging om controle en dieperliggende weerstand tegen verandering los te laten? Want juist dan activeert het vertrouwen dat je nodig hebt om je vrije onafhankelijke zelf te ervaren en je inzichten te transformeren naar de juiste actie en te doen wat moet worden gedaan. Het is niet andersom, dat je eerst genoeg vertrouwen moet hebben. Nee vertrouwen activeert juist door je overgave aan je weg en door jouw boodschap van liefde te leven. Dan ga je ervaren dat het leven je draagt en met je mee beweegt.

Lees meer »

Helemaal in de roos - Diepgaand geïnspireerd!

in een vorig energienieuws schreef ik dat ik deze periode in Amsterdam ben. Ik pas op een huis en op een katje dat Draak heet. Heel leuk om met haar mijn Kosmische Draak verjaardag te vieren, en ook met mijn moeder, kinderen en kleinzoon die hier niet ver vandaan wonen. De Kosmische Moeder draagt me dit jaar, vraagt me om een voedende ruimte te scheppen voor het nieuwe. Dat ervaar ik ook helemaal zo. Ik weet nog niet hoe het verder gaat maar ben al wel in de stroom van vernieuwing gesprongen en de moeder ontvangt me zo liefdevol in deze stroom!

Lees meer »