Nieuwe frequenties - wat er geboren wil worden

Gepubliceerd op 7 januari 2024 om 12:53

Een nieuw jaar, 2024 is begonnen en vanaf 2  t/m 21 januari is er bovendien een onderstroom in de energie die je ondersteunt om geboorte te geven aan het nieuwe in jou en aan het nieuwe dat door jou geboren wil worden. 

Kan je dat voelen? Waar gaat dat over in jouw leven? Is het tastbaar, iets concreets en/of gaat het meer om zijnskwaliteiten die zich nu in jou integreren en waardoor je alles als nieuw kunt ervaren?

Maak met regelmaat tijd voor pauzemomentjes zodat je kunt voelen en waarnemen wat er allemaal in je innerlijke wereld speelt. Momenten van stilten en zelfreflectie helpen je om ook gedurende de dag meer in verbinding te blijven.

Wat is belangrijk voor jou? Waar wordt je hart blij van? De uitnodiging is nu om helemaal trouw te zijn aan jezelf. 

Ben je open om te ontvangen wat er naar je toekomt?

Weet dat de liefde voor jezelf je thuisbrengt in je spirituele kracht en in verbinding met het veld van onbeperkte mogelijkheden waarin we allemaal verbonden zijn en waarin alles op een heel natuurlijke manier met elkaar samenwerkt en elkaar ondersteunt om te groeien en te bloeien zoals het is bedoeld.  Weetje verbonden in het licht van de eenheid en de werkelijkheid van liefde. De illusie van afgescheiden zijn mag je loslaten. Dat is het grote geschenk in deze tijd. Je hoeft het niet alleen te doen. Ben je open om te ontvangen wat er naar je toekomt? Dat is een belangrijke vraag! Kun je ontspannen in het diepe vertrouwen dat het leven voor je zorgt als een goeie moeder? Vertrouwen is je fundament! Vertrouwen is het fundament van waaruit jouw weg zich helder laat zien, het is de basis van succes voor wat je dan ook maar wilt leven en geboorte wilt geven. Het is een daad van liefde aan jezelf om helemaal te ontspannen in vertrouwen. Voel hoe dan het bronbewustzijn diep in je cellen activeert.

Bronbewustzijn: Het mag licht en vrolijk zijn!

Het hoeft niet allemaal zo serieus! Ook die illusie mogen we loslaten. Laat al je serieusheid en gedrevenheid maar los en voel hoe het lichtheid en plezier dan vanuit de bron door je cellen stroomt, als een warme uitnodiging om vanuit jouw authentieke pure spontane zelf te leven en te creëren. Vanuit deze verbinding wordt je zelf een beetje als nieuw geboren in deze tijd. De Nieuwe Aarde, de nieuwe toekomst, dat ben jij, die begint in jou in mij en in ons allemaal. 

Geboorte - Een nieuwe frequentie voor de nieuwsbrief

Geboorte geven aan... Zo voelbaar ook in mij. Afgelopen week kreeg ik mooie synchrone signalen, van binnen en van buiten die helder maken dat het verbinden met de verbindende, dragende, voedende en scheppende kracht van het leven, met de oermoeder in ons en het oermoederveld zo essentieel is. Het mag leidend zijn. Vanuit deze verbinding kunnen we onze zijnsbasis en 'Nieuwe Aarde verbinding' versterken. Nieuwe ideeën en sprankelen inzichten borrelen in me op. Die ga ik de komende tijd verwerken.

Het eerste nieuwe is dat ik de nieuwsbrief voortaan 1 keer in de 20 dagen stroomt. Dat is de nieuwe frequentie die ik bedoel:) Maar natuurlijk gaat dat ook helemaal over de nieuwe energie en frequenties die nu voelbaar zijn.

Daarnaast kun je het Nieuwe Aarde abonnement bestellen waarin je uitgebreid kunt lezen over de energie van de periodes van 13 dagen, de lichtimpulsen. Heel waardevol om jezelf te ondersteunen om in verbinding te blijven en je innerlijke groeiproces te ondersteunen. Zoals de teksten je in deze Lichtimpuls ondersteunen om de verdieping aan te gaan, om tijd te maken voor zelfreflectie en je inzichten te transformeren tot de juiste actie in de de dagelijkse praktijk. Jouw volle JA tegen het huidige transformatieproces brengt je nu in evenwicht!

Dit abonnement neemt je mee in de nieuwe Aarde verbinding waarin je liefde integreert als je natuurlijke basisverbinding. Betaal eenmalig €15.- en ontvang 1 x in de 13 dagen het Nieuwe Aarde abonnement  in een PDF, met 5 teksten die je ondersteunen in jouw persoonlijke groei en bewustwording, met affirmaties en een helende tekening. 

Wil je weten of de Nieuwe Aarde-verbinding resoneert en past voor jou? Aanbod:

Is deze informatie nieuw voor je en wil je er meer over weten? Op basis van je eigen Maya geboorte-energie kan je het beste voelen of het resoneert. Als je wilt kan ik hierover een reading voor je inspreken. Kosten €25.- Heel waardevol, om steeds weer naar te luisteren en de nieuwe energie te integreren in je cellen. Besluit je daarna om het abonnement te nemen? Dan betaal je €7.50 voor het abonnement in plaats van €15.-. Reading aanvragen 

Wil je dagelijks afstemmen op het oermoederveld?

Van 2 t/m 21 januari gaan we energetisch door het geboortekanaal. De energie is intens en de Oermoeder activaties ondersteunen je deze periode om in de kracht van het Nu te blijven, zodat je jezelf naar een volgend level kunt brengen en geboorte kunt geven aan het nieuwe (jaar). Open je om te ontvangen wat voor jou is bedoeld. Wat een krachtig begin van het nieuwe jaar! 

 Je kunt de meditatieve activaties naar keuze ontvangen via email of whatsapp. Je kunt elk moment instromen in een cyclus! Je betaalt dan voor de resterende dagen. Kosten per cyclus van 20 dagen €16.-  per 3 cycli €44.- 
Nieuwjaars aanbieding:  Kosten voor alle (7) cycli t/m 21 mei  €88- i.p.v. €112.-

Volgend energienieuws rond 21 januari - Tot dan! Liefs Leela

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.