Lichtimpuls van de Gele Krijger van 25-3 t/m 6-4

Gepubliceerd op 23 maart 2024 om 04:41

De lichtimpuls van de Krijger kun je in je innerlijke wereld ervaren als een onderstroom die je helpt om jezelf de juiste vragen te stellen, om dingen op een rijtje te zetten, zodat je kunt bepalen hoe je verder gaat en vanuit de kracht van liefde richting kunt geven aan je leven.

Omarm je angsten en onzekerheden,
pak de staf op van je kracht en ga onbevreesd op weg!
Je innerlijke leiding helpt je om een krijger van de vrede te zijn
en de harmonie en schoonheid in de wereld te vergroten.
Het is tijd om de vruchten te proeven van het Planetaire Zijn!

Praktische spiritualiteit 

De Nieuwe Aarde-energie helpt je deze periode om niet langer alleen maar te dromen over dingen, om je voeten stevig op de aarde te zetten en vanuit innerlijke gecentreerdheid en alertheid aan te voelen wat de beste volgende stap zal zijn. Synchroniciteiten wijzen je de weg. Omarm je leiderschap!

 

Met je voeten stevig op de aarde

Alleen door helemaal met je aandacht in het Hier en Nu te zijn, kun je een heldere verbinding maken met je innerlijke leiding. Dát is dan ook je uitdaging deze periode!

Hoe meer verbinding jij hebt met je wortels, hoe beter je gegrond bent,
hoe meer je ook in verbinding bent met het Licht. Het lijkt zo logisch allemaal en toch zijn we er diep van binnen vaak bang voor.

Bang omdat het je vraagt om je open te stellen voor je diepere gevoelens, want dáár kom je mee in contact als je met je aandacht in het Hier en Nu bent.

Ook al weet je dat nog zo goed, onbewust kan deze angst om te voelen
steeds in nieuwe laagjes weer de kop op steken.

Het leven vraagt je om te ontspannen in vertrouwen

Juist door jouw vertrouwen kan de energie doorstromen en kunnen die ervaringen, mensen en omstandigheden naar je toe komen die jij nodig hebt. op je pad! Omarm de emoties die je tegenkomt, want zo maak je de weg vrij en kun je je leven weer op een natuurlijke manier organiseren.

Vertrouwen geeft je een heldere blik en laat de levensenergie krachtig door jou en je leven stromen. Het activeert plezier en levensvreugde!
Als je plezier hebt in de dingen die je doet dan ervaar je bijna als vanzelf de moed om je grenzen te verleggen, om de dingen die je geleerd hebt in de praktijk te brengen en om jouw ideeën en  dromen te verwezenlijken. Geniet ervan!

Wil je meer lezen over wat er deze periode speelt op het spirituele, fysieke, emotionele en spirituele niveau? Dan is het Nieuwe Aarde Lichtimpulsen abonnement misschien iets voor jou. 

De training Nieuw Begin ondersteunt je om vanuit de kracht van liefde richting te geven aan je leven. Klik hier voor meer info

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.