Lichtimpuls van de Blauwe Hand van 24 juni t/m 6 julii

Gepubliceerd op 24 juni 2024 om 09:59

De lichtimpuls van de Blauwe Hand kun je in je innerlijke wereld ervaren als een onderstroom die jouw unieke creatieve energie bevrijdt, die je bekrachtigt en vraagt om de regie over je leven in eigen hand te nemen.

Kosmische energie stroomt door je cellen, brengt je in je eigen flow, activeert helder weten en nieuwe bewustzijnsgebieden. Alles werkt mee om je energie doelgericht in te zetten en moeiteloos en succesvol af te maken waar je aan begonnen bent. Handen uit de mouwen!


Geef het leven je eigen mooie kleuren!

Open je voor jouw creatiekracht en voel hoe dat je in verbinding brengt met je eigen ware sprankelende kleuren. Het leven is een vorm van kunst en jij bent de kunstenaar die er vorm aan mag geven. Twijfel niet aan jezelf en vergelijk jezelf niet met een ander. Je bent uniek en waardevol. Neem je ruimte in, in vrijheid en gelijkheid. Niet  vanuit wilskracht, maar gewoon door te zijn wie je bent. Straal!


Houd je nog ergens aan vast?

Alles en iedereen heeft een eigen unieke plek in het geheel en het is tijd om daar helemaal JA tegen te zeggen. Gun jezelf je eigen ruimte, de plek waar je verbinding kunt maken met jouw stralende Lichtkracht en waar je vanuit jouw Licht de regie over je leven weer in eigen hand kunt nemen. Zo breng je jezelf in evenwicht.

 

Houd je nog ergens aan vast, wil het niet stromen? Verbind je dan met de scheppende kracht van je gedachten... Je hebt een eigen vrije wil die je kunt inzetten om verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf en voor je leven... 

Waar jij je aandacht aan geeft, dat groeit... Kies dus voor mooie krachtige gedachten om vanuit liefde en in harmonie met het hogere plan je leven te organiseren en je dromen te realiseren!

 

Verbind je met je innerlijke leiding om wat je geleerd hebt om te zetten in praktische vaardigheden, Je angsten en onzekerheden zijn onderdeel van het proces. Omarm ze maar. Het is de angst voor de angst die het je moeilijk maakt. Als je ze accepteert als emoties die erbij horen verliezen ze hun lading en geven ze jou de mogelijkheid om in je kracht te komen. Je innerlijke leiding helpt je om stap voor stap je ideeën vorm te geven. Go with the flow, het mag nu makkelijk gaan dus begin maar vast om daar van te genieten... Yes! Dat is pas transformatie!

Wil je meer lezen over wat er deze periode speelt op het spirituele, fysieke, emotionele en spirituele niveau? Dan is het Nieuwe Aarde Lichtimpulsen abonnement wellicht iets voor jou. meer info

De training Nieuw Begin ondersteunt en bekrachtigt je om op een vreugdevolle en creatieve manier verantwoordelijkheid te nemen voor je leven.  Klik hier voor meer info

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.