Lichtimpuls van de Witte Wind van 20 april t/m 2 mei

Gepubliceerd op 18 april 2024 om 13:27

De lichtimpuls van de Wind kun je in je innerlijke wereld ervaren als een onderstroom die je aandacht roept naar de stille ruimte tussen de woorden, de ruimte waar je de fluisteringen van Great Spirit kunt horen en de inspiratie kunt ontvangen om je eigen waarheid en werkelijkheid te creëren.

Wind helpt je om je waarheid in alle eenvoud te communiceren, open en ongecompliceerd, vanuit je spirituele verbinding. Zo kunnen anderen je ook begrijpen en delen in jouw enthousiasme. Zo gaat het stromen en kunnen je ideeën zich verder ontwikkelen.

Praktische spiritualiteit 

Zeg helemaal JA tegen jouw Unieke Zijn en mogelijkheden. Voel wie je bent en laat zien wie je bent! Je dromen en je intuïtie vertellen je wat je vanuit je hart wilt leven en wilt delen met de wereld om je heen. Deel vanuit je eigen overvloed, zo vind je een nieuw evenwicht en zo open je de stroom van overvloed ook naar jezelf.

Blijf bij jezelf en neem je tijd!

De energie van deze Lichtimpuls heeft een hoge frequentie die naar het fysieke niveau omgezet kan worden door middel van de blauwe transformatiekracht. Die intense transformatie-energie kan je wat onrustig maken en misschien ook ongeduldig. Blijf bij jezelf en neem je tijd!

De uitnodiging is deze periode om jouw mogelijkheden en talenten zelfbewust naar buiten te brengen. Het zijn jouw geschenken aan jezelf en aan het leven. Misschien voelt het kwetsbaar, ben je bang om gekwetst te worden als je naar buiten komt met jouw unieke Zijn. Als je aan die angst vasthoudt  kan de energie niet doorstromen. Je angst voelt misschien reëel maar is uiteindelijk een illusie. Er is in essentie niets dat jou heelheid, jouw unieke Zijn kan beschadigen! Maak dus tijd voor heling, gun jezelf de ruimte om je diepere gevoelens zonder oordeel te ervaren zodat ze kunnen doorstromen. Daar zijn vele manieren voor.

Creativiteit

Creatief bezig zijn is een mooie tip... Tekenen, schilderen, kleien, dansen.... Ook dat zijn mooie manieren om bij jezelf te komen en transformatie toe te laten! Het brengt je in jouw eigen energie en je eigen flow, waarin de dingen moeiteloos mogen gebeuren. Laat maar stromen dus! Transformatie-energie helpt je deze periode om in de dagelijks praktijk dingen daadwerkelijk te veranderen en neer te zetten. Gebruik die energie en neem de regie in eigen handen. Het is jóuw leven!

 

Maak contact met jouw echtheid en spontaniteit om je ideeën nu in de praktijk vorm te geven en te manifesteren. Wees niet te serieus, houd het licht en vrolijk! Doe een beroep op het magische kind in jezelf dat durft te dromen en te spelen en dat het leven verwachtingsvol tegemoet treedt... Het kind ziet al die beperkingen niet en helpt je deze periode om dingen neer te zetten en te veranderen! Heb een mooie tijd dicht bij jezelf.

De 4e cyclus! Vanaf 22 mei - Liefde leven in het Oermoederveld 

260 dagen ondersteunt de energie je om je huidige transformatie en geboorteproces te voltooien, om jezelf tot bloei te brengen - te oogsten en je te openen in en voor liefde en overvloed op alle niveaus. 
De dagelijkse activaties ondersteunen je om vertrouwen te integreren in elke beweging als de natuurlijke gedragen basis van je Zijn, dat maakt alles nieuw!  Je kunt de meditatieve activaties naar keuze ontvangen via email of whatsapp.

Meld je aan voor 1 mei voor de hele ronde, dan krijg je extra vroegboekkorting! Aanmelden per periode van 20 dagen kan natuurlijk ook nog steeds. 

Wil je meer lezen over wat er deze periode speelt op het spirituele, fysieke, emotionele en spirituele niveau? Dan is het Nieuwe Aarde Lichtimpulsen abonnement misschien iets voor jou. 

Liefde leven - De training Nieuw Begin ondersteunt en bekrachtigt je!
 
Klik hier voor meer info

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.