Diepgaande transformatie in de basis

Gepubliceerd op 27 november 2023 om 12:38

Tijdlijn van liefde - 28 nov. t/m 10 dec.

Voel je ook de diepgaande transformatieprocessen die momenteel gaande zijn? De uitdagingen die je nu tegenkomt zijn er om je oude overlevingspatronen, die al heel lang met je meegaan helemaal los te laten. Misschien ervaar je stukjes die je al lang achter je had gelaten en die zich nu nog weer aandienen in de diepste zijnslagen? Het hoort erbij, dit bevrijdende proces gaat dwars door de basis.


Jouw bereidheid om het aan te gaan, te omarmen, geeft je de beschikking over een eindeloze bron van energie, want ja zeggen tegen transformatie is ja zeggen tegen liefde. En er is geen grotere kracht in de hele schepping dan de kracht van liefde. Jij BENT liefde.
Het is tijd om dat toe te laten in je cellen, zodat je kunt ontspannen in verbinding met de dragende voedende kracht van het leven. Dan zal je merken dat dingen zich vanzelf gaan oplossen. Breng jezelf steeds weer terig naar en in deze verbinding en kom thuis in jezelf, 
in je authentieke spontane pure zelf!

Het gaat allemaal om liefde

Bekijk het allemaal vanuit onvoorwaardelijke liefde, dat is wat je deze periode in evenwicht brengt. 
Oordeel niet, niet over jezelf, niet over een ander en niet over wat er in je leven gebeurt... 
Die toewijding aan liefde biedt de grootste en mooiste  transformatie die je maar kan bedenken.

 

Let op je gedachten! laat je dus niet verleiden tot oordelen of veroordelen, blijf in de kracht van je hart.  Zo kom je in evenwicht en kun je in het oog van de orkaan blijven. En houd je dan toch nog ergens aan vast? Weet dan dat NU het moment is om bewust te kiezen voor groei! Je schijnzekerheden zullen je ook deze keer niet verder helpen, dat weet je diep van binnen ook wel... Kies voor een gezonde structuur en voor dingen die goed zijn voor jóu.

Je hebt een prachtig potentieel in je liggen dat wacht op jouw keuze om het te ontplooien. Als je kiest voor groei, dan begint de energie, de groeikracht weer te stromen. Heerlijk efficiënt! Dus ja, waar wacht je op... Het is tijd om je te focussen op al dat moois dat in jou aanwezig is. En niet alleen in jezelf, maar in alles en iedereen. Vergelijk jezelf niet met anderen, maar geniet en laat je inspireren door de verschillen. 

Doe wat je moet doen, neem je ruimte in en straal!
Heb het goed in het stille punt van kracht in jezelf.

Transformatiespel - zondag 10 december

Verwelkom de transformatie die je thuis brengt in je authentieke spontane Zelf
Wat een prachtige energie om het transformatiespel in te spelen! Bevrijd je uit de oude beperkende matrix waarin het zo lastig was om ongecompliceerd jezelf te zijn en kom thuis op de tijdlijn van liefde. 


Juist ook in deze tijd van het jaar zo mooi om te doen!  Kaarsjes aan...
Warm open delen en transformatie verwelkomen: Van het donker naar het Licht! 
Aanbieding: Meld je je aan voor het transformatiespel dan krijg je de Oermoeder activaties van 10 december t/m 1 januari er gratis bij. Volg je de activaties al? Dan betaal je €70.- in plaats van €85.- 

Je kunt het spel ook spelen met je eigen groepje van 2 tot 4 mensen.

De laatste Oermoederstroom van 2023 van 13 december t/m 1 januari nodigt je uit om te ontspannen in het Zijn, in het weten dat je gedragen wordt. Zo schep je een voedende ruimte voor het nieuwe. Terwijl jij uitrust komt het nieuwe naar je toe! Gun jezelf deze voedende cyclus van oermoeder activaties om het oude jaar mooi af te ronden en het nieuwe jaar goed te beginnen!

Woensdag 13 december - meditatie middag 

Het lijkt me heerlijk om elkaar te ontmoeten in de energie van de cyclus die zich vandaag opent. De middag is toegankelijk voor iedereen, het doet er niet toe of je bekend bent met het oermoederveld of niet. Gewoon heerlijk ontspannen in de voedende en dragende kracht van het leven, uitrusten in het Zijn en voelen dat je zo een voedende ruimte schept waarin het nieuwe welkom is. Verbinding maken met de kracht en het weten van je hart in het tijdloze nu en voelen hoe je in overeenstemming komt/bent met de goddelijke wil, de wil van liefde. De middag ontvouwt zich vanuit verbinding in meditatie, stilte, helende klanken, delen in ervaringen en in wat er wil gebeuren. Ik verheug mij! Tijd: van 13.30 tot 16.00 uur. Kosten: €13.-  

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.