Kristalboeken verhogen je energie en bewustzijn
en helpen je om vrij, blij en bewust te leven. 

De heldere eigentijdse visie maakt de Maya Astrologie op eenvoudige wijze toegankelijk voor iedereen! Stap voor stap
nemen de boeken je mee op een innerlijke reis, die je thuis brengt in verbinding met de kracht en werkelijkheid van liefde.
Het Ritme van de Eenheid is tijdelijk niet verkrijgbaar. Er komt een nieuwe versie met nieuwe titel eind 2023 of in 2024.

Klopt! - ons nieuwste boek

Klopt! neemt je van dag tot dag mee in een nieuwe afstemming op de Tzolkin,  waarmee je de kracht van liefde integreert als de basis van je bestaan. Het bevat bovendien een werkgedeelte waarmee je heel eenvoudig je eigen horoscoopwaardes kunt berekenen en opzoeken. 

Dat maakt het tot een compleet eigentijds handboek dat je de weg wijst om positief gestemd en afgestemd te blijven in het oog van de orkaan en alle veranderingen in deze tijd vanuit innerlijke kracht en vertrouwen te verwelkomen. 

Maya Sterrenkind 

Maya Sterrenkind neemt je mee op een sprookjesachtig avontuur door alle stukjes van de zon
en laat je zien wat je zelf nodig hebt om te stralen als een zonnetje!

Liefde wilde stralen, zo blij was ze, dus maakte ze de Zon. Ze was perfect, de Zon, net als de liefde zelf. ‘Hallo lieve Zon’, zei Liefde, ‘jij bent net als ik, als je straalt dan maak je alles mooi en vrolijk.’  
Zo straalden ze er samen op los, de Liefde en de Zon. Gewoon omdat het zo leuk en fijn was. 
En zo is het nu nog steeds. 
De Zon straalt de warmte van de liefde over de wereld 
en laat je voelen dat je zelf ook een zonnetje bent. 

Maya Kristalbewustzijn

Dit boek neemt je mee op een bijzondere reis door de universele kennis en wijsheid van de Maya’s. Het is geschreven vanuit de energie van Ca Lahun, de kristallen toon of energie die je helderheid en inzicht geeft in jouw proces van bewustwording en daarmee een nieuwe stabiliteit in een tijd waarin alles snel aan het veranderen is. Ook wanneer je al vertrouwd bent met de Maya astrologie zal het je vanaf het begin nieuwe inzichten geven. Een heldere visie en sprankelende, helende teksten en tekeningen, 
verhogen je energie en activeren een kristalhelder bewustzijn! 
Nieuwe dimensies in de Tzolkin, de heilige kalender van de Maya’s, laten zien wat tot nu toe verborgen bleef.

Persoonlijk Maya Kristalboek - ons pareltje!

Jouw volledige geboorte horoscoop en persoonlijke inwijdingsweg naar vrij, blij en bewust leven in de Nieuwe Aarde-energie. Een uniek geschenk, op maat voor jou gemaakt, om je hele leven plezier van te hebben. Dit boek herinnert je aan het Licht dat jij bent, maakt je bewust van je scheppingskracht  en helpt je blijmoedig gehoor te geven aan wat liefde van je vraagt. Alles wordt nieuw! Hoe meer je energie en bewustzijn zich verhoogt, hoe meer liefde in je cellen integreert als de basis van je bestaan. Je afstemming verschuift en je komt thuis in jezelf.

Boeken gepubliceerd onder de naam Silver van Lohuizen

Leven wat je gelooft

Het vervolg op 'Bewust Mens-zijn'. Ben je klaar om de verdieping aan te gaan?  Dit boek neemt je mee op een innerlijke reis door de zin en betekenis van je levensweg. Wat is de rode draad die door jouw leven loopt, wat is je thema en wat is je doel? Wat is jouw uitdaging en hoe kun je dingen met plezier en vanuit innerlijke kracht neerzetten? Hoe kun je natuurlijk omgaan met emoties en relaties? Wat is jouw manier om de laagjes af te pellen en je overtuigingen en gedachten te helen? Stap voor stap leer je verbanden te leggen en krijg je een diepgaand inzicht in 'hoe het leven werkt'. Helder en overzichtelijk.

Bewust Mens-zijn

Een waardevolle kennismaking met de Maya astrologie en een eigentijds naslagwerk voor mensen die er al vertrouwd mee zijn. Dit boek maakt deze universele kennis in heldere woorden toegankelijk voor iedereen en geeft je een aantal eenvoudige sleutels om jezelf en je eigen plek in het geheel te kunnen (h)erkennen. Op overzichtelijke wijze laat het je zien hoe je je geboorte-energie kunt uitrekenen en welke energieën je helpen om te leven vanuit innerlijke kracht en balans. Je zal veel herkenning en bevestiging vinden in wat je ontdekt. De teksten en tekeningen nodigen uit om de informatie niet alleen met je hoofd, maar vooral ook met je hart te begrijpen.

Droom je leven - handboek voor vrij, blij en bewust leven

Elke dag, periode en jaar heeft een eigen energie. De Maya’s wisten dat al en laten met de Tzolkin, de heilige kalender van 260 dagen, de natuurlijke ritmes van het leven zien. Dit handboek beschrijft deze energieën op heldere wijze en vat kosmische informatie in woorden samen. Van dag tot dag doorloop je steeds de kansen van groei die het leven je biedt.

Inspirerende, blijmoedige en helende teksten en tekeningen helpen je om die kansen te herkennen en ze vanuit innerlijke kracht aan te gaan. Zo kom je in de flow en maak je de weg vrij voor “vrij, blij en bewust leven” voorbij de beperkingen van het verleden!

Werkboekje in PDF bij Droom je leven 

Haal meer uit ‘Droom je leven’! Ontdek hoe je heel eenvoudig je eigen horoscoopwaardes kunt berekenen en de helende teksten die erbij horen kunt opzoeken.
En... waar raakt de natuurlijke tijd je eigen horoscoop? Breng je eigen innerlijk ritme in beeld.

Droom je leven en leef je droom! Het leven is een droom en jij bent de dromer. 
Pas je droomsleutels toe en word Meester van je Droom. Maya astrologie toegankelijk voor iedereen!

Kosten voor dit werkboekje in PDF: €5.- Of op papier in ringbandje via Post NL Kosten: €12.50
Levertijd: Zodra ik je betaling heb ontvangen, stuur ik het naar je toe!