Kiezen vanuit je hart - pionieren in de nieuwe energie

Gepubliceerd op 10 december 2023 om 16:40

Tijdlijn van liefde - 11 t/m 23 december

Vrij, blij en bewust leven, samen een nieuwe wereld bouwen, dat vraagt om je oude manieren van waarnemen en weten los te laten. Dat schrijf ik vaker en zeg ik ook vaak tegen mezelf omdat je voor je het weet ongemerkt terug grijpt naar het oude denken en de oude manieren van Zijn.

Voor het nieuwe hebben we nog geen referentiekader en dat maakt het spannend. We zijn als pioniers in de nieuwe energie. Open je voor de energie van dit moment die zo ondersteunend is hieraan. 

Een fundament van licht wordt nu om je heen gecreëerd en helpt je om je angst voor het onbekende los te laten, je grenzen te verleggen en te doen wat liefde van je vraagt. Juist zo breng je jezelf nu in evenwicht! Verwelkom het avontuur van volop leven vanuit een verruimd bewustzijn

Luister bij elke keuze naar je hart en je intuïtie en ontdek dat het onbekende heel natuurlijk en vertrouwd voelt!

Verandering toelaten in je gedachten

De energie zal je deze periode zeker uitnodigen om verandering toe te laten in je gedachten en overtuigingen. Spontaniteit en speelsheid zullen je helpen om je losser te maken van oude patronen waardoor je een heldere visie krijgt op waar je staat in je leven en welke weg je wilt gaan. Besef daarbij, dat je de dingen pas helder kunt zien als je eerst tijd en ruimte maakt voor je eigen behoeftes.

Luister naar de stem van jouw Unieke Zijn en maak verbinding met de overvloed van jouw innerlijke wereld. Prachtige mogelijkheden en vaardigheden liggen op jouw erkenning te wachten zodat je ze zelfbewust naar buiten kunt brengen. Het zijn jouw persoonlijke geschenken die alleen jijzelf op de wereld kunt brengen!

 

Word je bewust van je scheppingskracht en je innerlijke rijkdom. 
Neem verantwoordelijkheid voor de keuzes die je maakt, elke dag weer. Ervaar je daarbij belemmerende patronen en verliesangsten? 
Dat is normaal en hoort er vaak een beetje bij! Laat die gedachte je rust geven. Sta de veranderingen maar toe om te gebeuren, ze dienen jouw Unieke Zijn! Verwelkom de zuivering en transformatie-energie en laat de energie los die bij het proces vrij komt.

Zo kun jij deze periode in je centrum komen. In je centrum zul jij, mooi Mens, kunnen beschikken over een eindeloze bron van energie en vind je de harmonie en kracht om te leven wat je gelooft. Hoe meer jij kunt leven wat je gelooft, hoe meer liefde en levensvreugde je uitstraalt. Zo nodig je met jouw energie ook anderen uit om zichzelf te bevrijden en een Bewuste Mens te zijn, een pionier van de Nieuwe Aarde.
(uit het abonnement Tijdlijn van Liefde voor deze periode)

Tips voor vrij, blij en bewust leven

Reading - Waar sta je nu? 

Heldere inzichten helpen je om jezelf op een diepere laag te ervaren, om te ontspannen in vertrouwen en te vertrouwen op je eigen wijsheid. Met heel veel plezier spreek ik een reading (of coaching berichten) voor je in! Een reading raakt en bevestigt je in je Zijn,
in wie je bent en in wat je diep van binnen zelf weet en voelt. Herkenning helpt je om het ook nog meer te erkennen
en jezelf toestemming te geven om te zijn wie je bent en trouw te zijn aan jezelf en het weten van je hart. 

Als je vaker naar de reading of coaching berichten luistert zal je er steeds weer nieuwe laagjes in ontdekken
en het helpt om de energie in al je cellen te integreren zodat je het echt kunt leven en er steeds sterker in wordt.  
Je kunt de reading naar keuze ontvangen via email of whatsapp of je kunt een afspraak maken voor een inzichten consult.
Meer info en aanvragen

 

Ontspan in vertrouwen en weet je gedragen. 
Alleen vanuit vertrouwen kun je de dingen helder zien zoals ze zijn! 

Angst verkleurt de werkelijkheid. De laatste Oermoederstroom van 2023 van 13 december t/m 1 januari nodigt je uit om te ontspannen in het weten dat je gedragen wordt. Juist zo schep je een voedende ruimte voor het nieuwe, het onbekende. Terwijl jij uitrust komt het nieuwe naar je toe! Gun jezelf deze voedende cyclus van oermoeder activaties om het oude jaar mooi af te ronden en het nieuwe jaar goed te beginnen! Klik hier voor meer info en om je aan te melden voor de oermoeder activaties 

 

Woensdag 13 december Meditatiemiddag

De laatste oermoeder stroom van 2023 activeert! Daar stemmen we op af. Heerlijk ontspannen in de voedende en dragende kracht van het leven, uitrusten in het Zijn en voelen dat je zo een voedende ruimte schept waarin het nieuwe welkom is. Verbinding maken met de kracht en het weten van je hart in het tijdloze nu en voelen hoe je in overeenstemming komt/bent met de goddelijke wil, de wil van liefde. Wat een mooie energie om het oude jaar af te ronden en het nieuwe vanuit vertrouwen te verwelkomen!

De ontmoeting ontvouwt zich vanuit verbinding in meditatie, stilte, helende klanken, delen in ervaringen en in wat er wil gebeuren. Tijd: van 13.30 tot 15.30 uur. 
Kosten inclusief thee en gezond lekkers €15.-  aanmelden

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.