Transformatie op het emotionele vlak

Gepubliceerd op 4 november 2023 om 14:12

Tijdlijn van liefde - 2 t/m 14 november 

Kijk er niet van op als je deze periode intense emoties ervaart. De energie die in deze periode door je gevoelswereld stroomt zet je door middel van je gevoelens aan tot transformatie en heling. Schrik dus niet van de kracht van je emoties. al kunnen ze je soms overvallen als een donderslag bij heldere hemel. Open je in vertrouwen voor de boodschap ervan. Het is belangrijk om die tijd voor jezelf te maken en te voelen wat er speelt. Dat geeft je een heldere blik op de weg die je wilt en mag gaan!

Nieuwe wegen roepen soms angst en verwarring op. Angst om dingen en mensen te verliezen. Dat hoort een beetje bij transformatie. Het is het overlevingssysteem dat zich begint te roeren en dat alles het liefs bij het oude houdt!

Misschien wil je graag de grip en controle houden, wil je alles begrijpen en op een rijtje hebben voordat je je overgeeft aan het nieuwe... Misschien klinken in jou de opvoedkundige en belerende stemmen uit het verleden... Ook dát zijn overlevingspatronen!

Het leven vraagt je nu om al die oude patronen en manieren van waarnemen los te laten
en erop te vertrouwen dat de veranderingen die plaats willen vinden jouw hoogste goed dienen.

 

De sleutel ligt in het magische en spontane kind in jou. Het roept je om verbinding te maken en zal jou leiden in deze tijden van verandering. Het brengt je naar de naar de plek van stilte en kracht in jezelf, waar je open en onbevangen kunt zijn, verwachtingsvol naar het leven.

Op deze plek adem je in jouw Unieke Zijn en kom je bij jouw essentie. Hier ligt de overvloed van jouw innerlijke wereld, van jouw mogelijkheden en talenten. Hier kun je al die zuiverende energie en vernieuwing vanuit rust en vertrouwen verwelkomen en vind je de moed die je nodig
hebt om je grenzen te verleggen en het avontuur aan te gaan.


Uit het abonnement Tijdlijn van Liefde voor deze periode

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.