Omarmen, kusje erop en weer verder

Gepubliceerd op 19 januari 2024 om 12:38

Lieve mensen, wat een heerlijk winterweer! Dat geeft precies dat frisse heldere gevoel dat past bij een nieuw jaar en ook bij de energie van nu, die ondersteunt om het nieuwe in jezelf en je leven geboorte te geven. Voel je dat ook zo? Waar gaat dat nieuwe over voor jou? Ik sprak er gisteren ook een podcast over in.


Van 22 januari t/m 10 februari activeert de volgende, Lunaire Oermoederstroom die je helpt om de uitdagingen die je in het nieuwe tegenkomt vanuit vertrouwen te omarmen en zo in de energie van nu een nieuw evenwicht te vinden.
Zo mooi om de structuur van de oermoederstromen te volgen want dat helpt je om vertrouwen te integreren in elke beweging en elk aspect van je Zijn. Steeds een laagje dieper en het is juist je basis van vertrouwen en je verbinding met de oermoeder in jezelf die alles nieuw maakt. Deze verbinding is zo lang versluierd geweest! Het is daarom dat ik er nu voor kies om de nieuwsbrief te schrijven in de energie van deze 20 daagse periodes en je zult zien dat de energie van de 13 daagse lichtimpulsen er ook gewoon in mee stroomt:

Een nieuw evenwicht vinden in verbinding met je innerlijke kind

Omarmen wat je tegenkomt in jezelf en het leven. Jouw innerlijke magische kind snapt dat: de weg mag lachen, de weg mag huilen, de weg is gewoon de weg die je gaat in elk magisch moment! Vallen en weer opstaan hoort er gewoon bij. Wat deed je vroeger als je je  pijn had gedaan? Dan ging je naar je moeder, vader of andere verzorger om even die warme troostende armen om je heen te voelen. En dan, kusje erop en weer lekker verder spelen en ontdekken:)  Dat kusje hè, dat werkte meestal echt! Wanneer stopte dat en geloofden we er niet meer in? Toen onze ouders besloten dat we daar te groot voor werden en er nu niet meer in geloofden. Haha wat een mooi voorbeeld van hoe je met je denkende mind jezelf en je (innerlijke) kind kunt beperken.
De verbinding met je innerlijke kind is belangrijk in de basis komende periode.
Je kunt er uitgebreid over lezen in het Nieuwe Aarde abonnement

Vanuit vertrouwen kiezen voor groei en achter je laten wat jou niet langer dient

Nu in je volwassen leven kun je zelf je eigen moeder zijn en jezelf de tijd gunnen om weer te ontspannen in vertrouwen in verbinding met je innerlijke moeder én het oermoederveld. Vanuit deze veilige basis kun je  groeien en bloeien zoals het is bedoeld. Leer, speel, verwonder je en vier het leven! Ja, vallen en opstaan hoort erbij! Omarm jezelf in liefde als je valt, kusje erop en weer verder. Tijd om wakker te worden en alles achter je te laten wat jou niet langer dient en jezelf tot bloei te brengen! Zeg volmondig JA tegen datgene waar je blij van wordt en energie van krijgt en ervaar een nieuw evenwicht in jezelf. 
De Oermoeder Licht activaties inspireren, voeden en bekrachtigen je in deze beweging van 22-1 t/m 10-2
Je kunt ze naar keuze ontvangen via email of whatsapp. Je kunt elk moment instromen in een cyclus! 
Je betaalt dan voor de resterende dagen. Kosten per cyclus van 20 dagen €16.-  per 3 cycli €44.- 
Aanbieding:  Kosten voor alle activaties t/m 21 mei  €77- i.p.v. €96.-!

Op de agenda: Zondag 28 januari 'Klopt!' Inspiratiemiddag

Een heerlijk inspirerende middag waarin we elkaar ontmoeten in de Nieuwe Aarde-energie. De oude beperkende matrix waarin het zo moeilijk was om helemaal ontspannen jezelf te zijn mag je loslaten. Hoe doe je dat? Of misschien beter gezegd: Hoe herken je jouw verbinding met en in de kracht en werkelijkheid van liefde? Voel dat het klopt!

Hoe kun je deze verbinding integreren zodat je je weg kunt vervolgen vanuit het weten dat je gedragen wordt door het leven. Wanneer je opent in deze verbinding en toestaat dat het leven je ondersteunt en bekrachtigt in je zijn, kunnen problemen zich als vanzelf oplossen. Dit is pionieren in de Nieuwe Aarde-energie. Zo kunnen we samen een nieuwe toekomst scheppen waarin de universele wetten en onze toewijding daaraan leidend zijn. 

Meditatieve momenten en de helende klanken van de indiaanse fluit, de magische klanken van de helende harp en de vrolijke energie van de ukelele helpen je om de informatie en energie te integreren. Tijd: van 13.30 tot 16.00 uur. Kosten: €25.- 

Tot zover dit energienieuws!
Liefs Leela

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.