Lichtimpuls van de Blauwe Nacht van 12 t/m 24 maart

Gepubliceerd op 11 maart 2024 om 11:21


De lichtimpuls van de Blauwe Nacht kun je in je innerlijke wereld ervaren als een onderstroom 
die je uitnodigt om te ontspannen in de geborgenheid van je innerlijke wereld en je te voeden met de overvloed aan mogelijkheden en talenten die in je leeft.

Geniet van de kracht van je dromen, luister naar je intuïtie en bepaal wat je vorm wilt geven en wilt realiseren. Dat is de gezonde basis om je natuurlijk leiderschap op te pakken en daadwerkelijk te kiezen voor groei

Praktische spiritualiteit 

De Nieuwe Aarde-energie helpt je deze periode om jezelf niet langer te beperken door voor zekerheden te kiezen en daardoor je mogelijkheden tot persoonlijke groei en ontwikkeling te laten liggen. Laat alles achter je wat je niet langer dient en kies voor groei! Zo vind je in deze tijd een nieuw evenwicht. Weet dat alles wat je nodig hebt om helemaal tot bloei te komen in je zit.

Wil je je dromen verwezenlijken? Dat vraagt dus om helemaal JA te zeggen tegen groei.

Kies voor een structuur die jou dient en die het beste uit jezelf haalt. Heb de moed om die dingen die jouw essentie niet voeden los te laten. Groei kan onzekerheid en angst met zich meebrengen. Treed je angsten dan met Liefde tegemoet en geef jezelf de tijd en de ruimte om zonder oordeel te voelen wat er speelt.

Weet dat geduld ook een onderdeel is van het proces en vertrouw op je innerlijke leiding. Liefde en acceptatie brengen je altijd weer terug bij jezelf. Blijf je steeds opnieuw focussen op harmonie en schoonheid. Zo blijf je in balans deze periode en kan de energie blijven stromen.

Vaak is het juist het denken, het oordeel, het zelfoordeel,
dat je uit de harmonie en balans haalt en ook in verwarring brengt.
Je kunt de dingen dan niet meer helder zien zoals ze zijn. Bewust Mens-zijn heeft alles te maken met jouw vermogen om je aandacht te richten op de positieve dingen in het leven. Je gedachten vertegenwoordigen jouw scheppingskracht. 

Verbind je met je intentie en focus je aandacht… altijd bij de eerste stap…Wees dankbaar voor elk stapje dat je durft te zetten en erken je scheppingskracht! Vanuit onvoorwaardelijke liefde bouw je elke dag aan je zelfvertrouwen.

Wil je meer lezen over wat er deze periode speelt op het spirituele, fysieke, emotionele en spirituele niveau? Dan is het Nieuwe Aarde Lichtimpulsen abonnement misschien iets voor jou. 

Lente! De training Nieuw Begin ondersteunt je in jouw keuze voor groei. Klik hier voor meer info

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.