Lichtimpuls van de Rode Maan van 7 t/m 19 april

Gepubliceerd op 7 april 2024 om 10:20

De lichtimpuls van de Maan kun je in je innerlijke wereld ervaren als een onderstroom die je eraan herinnert dat je gemaakt bent van Licht en Liefde en dat je nog steeds Licht en Liefde bent. Maan is de stromende levensenergie die je in verbinding brengt met je onderbewustzijn. Maan brengt zuivering en tovert je tranen tot kristallen. Zo bekrachtigt de Maan-energie je en activeert ze een natuurlijk zelfvertrouwen.

Deze Lichtimpuls brengt je thuis in je verbinding met de Grote Moeder.
Hou je nog ergens aan vast? Ontspan in vertrouwen en laat het stromen!

Praktische spiritualiteit - innerlijk leiderschap

Adem in het licht dat je bent en ervaar het natuurlijke zelfvertrouwen om trouw te zijn aan jezelf. Laat je kritische blik en beperkende emotionele patronen los en omarm jezelf in de liefde die jij bent. In de liefde voor jezelf vind je je spirituele kracht. Pak je innerlijk leiderschap op en ben trouw aan jezelf. Zo vind je een nieuw evenwicht.

 

Ja zeggen tegen jezelf

Neem de tijd om te voelen wat je diep van binnen echt wilt en wat past bij jou. Je uitdaging is daarbij om helemaal JA te zeggen tegen jezelf, om jezelf lief te hebben en onvoorwaardelijk trouw te zijn aan jezelf…

Wat betekent dat op dit moment voor jou?
Laat je zelfoordeel en je kritische blik maar varen
en open je voor je gidsen die bij je zijn om je te steunen...
Ervaar hoe je in deze liefdevolle verbinding geleid wordt.

Houd je nog ergens aan vast? Stop met denken! Tenminste, met het denken met je hoofd. Er is een ander soort denken, het  denken met je hart… Je hart is de plek van liefde waar jouw innerlijke wijsheid woont en waar je de antwoorden vindt die je nodig hebt.

Zoek de bevestiging niet langer buiten jezelf

Geef jezelf de tijd en de ruimte om je hartenergie te ervaren, ernaar te luisteren en tot rust te komen. Organiseer je leven vanuit je hart en ontdek hoe het dan gaat stromen! Voel je het nu? Vorm geven aan jouw ideeën, je dromen manifesteren, dat is op dit moment een innerlijk proces. Ga steeds weer naar binnen met je aandacht. Laat los, durf te kijken naar je schaduwkanten en naar wat je omgeving jou spiegelt. Probeer te zien wat waarheid is en wat illusie. Dán vind je de sleutels om vanuit helderheid, inzicht en met oog voor detail moeiteloos te manifesteren vanuit de kracht van je hart.

Hou je nog ergens aan vast? Laat het stromen! 12 april t/m 1 mei - Ritmische Oermoederstroom - Balans en doorstroming

De dagelijkse activaties ondersteunen je deze periode om diep te ontspannen in vertrouwen en balans en doorstroming te ervaren in je energie. alles gaat zich nu als vanzelf organiseren in je leven. Je kunt de meditatieve activaties naar keuze ontvangen via email of whatsapp. Kosten per cyclus van 20 dagen €16.- Aanbieding: voor de 2 cycli van 23 maart t/m 21 mei  betaal je nu €26- i.p.v. €32.- aanmelden en meer info

Vanaf 22 mei de volgende grote cyclus van 260 dagen - Voltooiing van de transformatie - jezelf tot bloei brengen - oogsten en vruchten plukken. Openen in en voor liefde en overvloed op alle niveaus. Je kunt je al aanmelden! Doe je dat voor 1 mei dan krijg je vroegboekkorting!

Wil je meer lezen over wat er deze periode speelt op het spirituele, fysieke, emotionele en spirituele niveau? Dan is het Nieuwe Aarde Lichtimpulsen abonnement misschien iets voor jou. 

Liefde leven - De training Nieuw Begin ondersteunt en bekrachtigt je!
 
Klik hier voor meer info

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.