Maya Sterrenkind

‘Maya Sterrenkind’ neemt je mee op een sprookjesachtig avontuur door alle stukjes van de zon.

 

Liefde wilde stralen, zo blij was ze, dus maakte ze de Zon. Ze was perfect, de Zon, net als de liefde zelf. ‘Hallo lieve Zon’, zei Liefde, ‘jij bent net als ik, als je straalt dan maak je alles mooi en vrolijk.’  

Zo straalden ze er samen op los, de Liefde en de Zon. Gewoon omdat het zo leuk en fijn was. En zo is het nu nog steeds. De Zon straalt de warmte van de liefde over de wereld en laat je voelen dat je zelf ook een zonnetje bent.

De oude Maya’s kenden het verhaal van de liefde en de zon. 

Ze gaven elke straal van de zon een mooie naam en maakten er een tekening bij. Die noemden ze zonnezegels. Zo kun je ze allemaal makkelijk herkennen. 
Allemaal brengen ze een cadeautje van de zon en leren ze je wat over de liefde. We zijn allemaal deel van het verhaal van de liefde en de zon! 

Op welke dag ben jij geboren en welk straaltje van de zon hoort bij jou? ‘‘Maya Sterrenkind’ neemt je mee op een sprookjesachtig avontuur door alle stukjes van de zon en laat je zien wat je zelf nodig hebt om te stralen als een zonnetje. 

97 pagina's full colour / 
€22.00  / geen verzendkosten
levertijd 3 tot 5 werkdagen

Inkijk exemplaar

Leela leest voor uit Maya Sterrenkind

Samen op avontuur door alle stukjes van de Zon! 21 dagen, elke dag luisteren naar een mooi verhaal, kleuren, creatieve tips en delen over de dingen die echt belangrijk zijn in het leven!

Op een leuke speelse manier ontdekken we dat alle stukjes van de zon ook in jou zitten en dat je mag stralen als een sterretje, gewoon door te zijn wie je bent!