Maya Kristalbewustzijn

Nieuwe dimensies in de Tzolkin!  Een eigentijdse inwijdingsweg geïnspireerd op de universele kennis en wijsheid van de Maya's en het gebed van de Zeven Galactische Richtingen. 

 

Dit boek neemt je mee op een bijzondere reis door de universele kennis en wijsheid van de Maya’s. Het is geschreven vanuit de energie van Ca Lahun, de kristallen toon of energie die je helderheid en inzicht geeft in jouw proces van bewustwording en daarmee een nieuwe stabiliteit in een tijd waarin alles snel aan het veranderen is. 

Ook wanneer je al vertrouwd bent met de Maya astrologie zal het je vanaf het begin nieuwe inzichten geven. Een heldere visie en sprankelende, helende teksten en tekeningen, verhogen je energie en activeren een kristalhelder bewustzijn! Nieuwe dimensies in de Tzolkin laten zien wat tot nu toe verborgen bleef en brengen je in verbinding met jouw oorspronkelijke blauwdruk.  Een blauwdruk geeft de energieën weer die werkzaam zijn in jou en je leven, in het volledige potentieel aan mogelijkheden dat in je ligt en de levenslessen die je als ziel voor jezelf hebt uitgekozen. 

Wanneer je deze blauwdruk herkent zal er diep in jou een verschuiving plaatsvinden. Vanuit het vertrouwen dat je gedragen wordt door het leven 
maak je verbinding met jouw Unieke Zijn en je creatieve energie begint te stromen. Het is aan jou om je blauwdruk te gebruiken voor je persoonlijke groei en op weg te gaan... 
Als mens heb je de vrije keuze, wat jij je aandacht geeft dat groeit! 

Ben je klaar voor het avontuur dat je thuisbrengt in verbinding met je diepste innerlijke natuur?
Jouw intentie zal de energie en het proces in beweging brengen... Dat is hoe het leven werkt!

292 pagina's full colour - €49.- / levertijd 3 tot 5 werkdagen - geen verzendkosten 
Nu ook in hardcover! €59.- / levertijd 6 tot 10 werkdagen - 
geen verzendkosten 

Inkijk exemplaar

Online Maya Kristal inwijdingsweg bij het boek

Met het online Maya Kristal pad gaat dit boek nog meer leven 
en kun je er veel meer uithalen. 

Je kunt het nog persoonlijker maken door het aan te vullen met sessies of de weg te combineren met persoonlijk voor jou ingesproken berichten. Precies zoals het past voor jou.


Alle informatie en ervaringen van deze weg kun je gebruiken voor je persoonlijk leven, om jezelf een gezonde krachtige basis te geven in deze uitdagende tijd, om anderen te begeleiden, en/of te integreren in je huidige werk. 

De inwijdingsweg geeft je in 7 lessen diepgaand inzicht in de Tzolkin en de Maya astrologie en ook maak je verbinding met  het actuele transformatieproces naar eenheidsbewustzijn.

Je kunt je eigen tempo volgen. De hele inwijdingsweg staat tot je beschikking zodra je de opleiding hebt aangevraagd en betaald.