Persoonlijk Maya Kristalboek 

Jouw volledige geboorte horoscoop en persoonlijke inwijdingsweg naar vrij, blij en bewust leven. Een uniek geschenk, op maat voor jou gemaakt, om je hele leven plezier van te hebben!

 

Dit boek herinnert je aan het Licht dat jij bent, maakt je bewust van je scheppings-kracht en helpt je blijmoedig gehoor te geven aan wat liefde van je vraagt. 

Vanuit je Nieuwe Aarde-verbinding ontvouwt
 zich stap voor stap de bewustzijnsweg, geïnspireerd op het gebed van de Zeven Galactische Richtingen. De energie en de woorden van dit gebed verbinden je met de hartslag van Moeder Aarde en met de universele Liefde en essentie van het leven. In die verbinding zal datgene wat je moet weten en onthouden op een natuurlijke manier en als vanzelf tot je komen en bij je verankerd blijven. 

Alles zal zich op de juiste tijd, op de juiste plaats en de juiste manier voor je ontvouwen! Herkenning en erkenning brengt je thuis in de liefde die jij bent. Bijzonder om te ervaren. Nu klopt het! Je verbinding met de oermoeder, de dragende voedende kracht van het leven herstelt zich en het veld van onbeperkte mogelijkheden opent zich voor jou.

De helende teksten en tekeningen kun je steeds weer opnieuw lezen, om er elke keer weer nieuwe laagjes in te ontdekken en zo de energie van de Nieuwe Aarde meer en meer te integreren

Let op!

Dit boek is geschreven in de Nieuwe Aarde-energie. Wil je het liever ontvangen in de Dreamspell telling, dat kan ook, je kunt in je bestelling je keuze maken. Heb je al een Kristalboek in de Dreamspell telling? Ook dan is deze nieuwe versie zeker de moeite waard. Ik (Leela) heb ook een nieuwe voor mezelf gemaakt en vind het heerlijk om me met de energie ervan te voeden. 

133 pagina's full colour en hardcover / €88.- / geen verzendkosten - levertijd ongeveer 3 weken

Inkijk exemplaar

Aanrader
Consult bij je boek - aanbieding! 

Een consult helpt je om je boek te gebruiken op een manier die bij jou past. Daarbij kun je ook een opstelling van je blauwdruk ervaren, waardoor de informatie ook van binnenuit komt en je de teksten uit het boek op een dieper niveau kunt ervaren. Kosten boek + consult €155.- (In plaats van €178.-) 

 
Vervolg consulten zijn natuurlijk ook mogelijk als een waardevol coaching traject. Elk stukje uit je boek leent zich voor verdiepen en om in een zegel-opstelling te doorleven! meer info op verzoek.