Lichtimpuls van de Witte Tovenaar van 11 t/m 23 juni

Gepubliceerd op 9 juni 2024 om 14:14

De lichtimpuls van de Witte Tovenaar kun je in je innerlijke wereld ervaren als een onderstroom die je in overeenstemming met de goddelijk wil. Stem je af op je innerlijke sjamaan. Voel met je hart, weet met je hart en vertrouw op het weten van je hart. Dat brengt je op één lijn met je hogere doel.

Zorg goed voor jezelf! 

Zorg goed voor jezelf, dat mag je prioriteit zijn. Als je je aandacht teveel op anderen richt verlies je je kracht. Neem de tijd, ruimte en stilte die je nodig hebt om voelen en te ontdekken wat er in jou en je leven wil gebeuren!.

Door goed naar je eigen behoeftes te luisteren, bewaar je je vrijheid en onafhankelijkheid in vriendschappen en relaties. Dit is essentieel om de stem van je hart te kunnen horen en een heldere kijk te krijgen en te houden op de dingen, een heldere visie die je waar mag maken in het dagelijks leven.

 

                                 Houd je nog ergens aan vast?

Stel je dan bewust open voor de transformatie-energie die deze periode door je doen en laten stroomt. Vind de plek van stilte in jezelf. Vanuit deze plek kun je de veranderingen verwelkomen en kun je beschikken over een eindeloze bron van energie. De Blauwe transformatie-kracht activeert jouw lichtkracht! Laat het maar gebeuren en voel hoe het dan gaat stromen...

Dit zal je in contact brengen met jouw Unieke Zijn en met de dromen, talenten en vaardigheden die in je liggen. Je wordt uitgenodigd om deze zelfbewust naar buiten te brengen. Als jij het niet doet komt het niet op de wereld! Besef je hoe speciaal dat is en welke taak er voor je ligt?

Laat je leiden door je intuïtie en door je dromen. Dát is deze periode de manier om je ideeën in de praktijk te brengen en vorm te geven. Geniet ervan! Zo kun je thuiskomen in overgave aan al het nieuwe in je leven.

De training Nieuw Begin ondersteunt en bekrachtigt je om op een vreugdevolle en creatieve manier verantwoordelijkheid te nemen voor je leven.  Klik hier voor meer info

Wil je meer lezen over wat er deze periode speelt op het spirituele, fysieke, emotionele en spirituele niveau? Dan is het Nieuwe Aarde Lichtimpulsen abonnement wellicht iets voor jou. meer info

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.