Kosmische Boodschappen van Licht voor 2024

Gepubliceerd op 30 december 2023 om 13:34

Lieve allemaal, de laatste dagen van 2023, dank voor alles wat we hebben mogen delen in het afgelopen jaar! In het directe contact of via de nieuwsbrieven, activaties, readings en online aanbod.

 

Zo af en toe kom ik toevallig iemand tegen die ik al heel lang niet heb gezien en die me dan vertelt nog steeds trouw en met plezier de nieuwsbrieven te lezen. Dat vind ik natuurlijk superleuk en fijn om te horen!

Ja, inspiratie is er nog steeds genoeg. Wat is er weer intens veel gebeurd dit jaar in de energie, in de wereld en in onze persoonlijke levens.

Er kwam een herinnering in me op deze week die ik wel vaker heb gedeeld. Het was begin 1999 tijdens een 2 jarige meesterschapstraining. In een intens weekend zaten we in een cirkeltje op de grond en de uitnodiging was, stel je voor, we zitten met elkaar op een wolkje in de hemel, je kijkt naar de aarde. Wat wil je daar gaan doen? Wat is het eerste dat in je opkomt? Mooi om dit voor je te zien en jezelf die vraag te stellen voor je verder leest!

Welk antwoord komt in jou op?
De antwoorden komen vaak in alle eenvoud, liefde spreekt in eenvoud! Het antwoord dat destijds bij mij onmiddelijk kwam was: De Aarde helpen. En ik schrok me te pletter, want hee, het was 1999, het voelde veel te groots!  Meteen erachter aan vulde ik het aan met: bij mijn eigen diepste innerlijke natuur komen en anderen helpen daar ook verbinding mee te maken. Dat was wat beter te behappen. Inmiddels is die eerste boodschap helemaal geland en voelt ook heel natuurlijk.

Ik weet, we helpen Moeder Aarde door het licht en de liefde die wij zijn te omarmen en te leven. In alle eenvoud, het grootse zit in die diepe innerlijke verbinding en al het moois wat daar uit voortkomt.

Volgende vraag was: Wat denk je, voor hoeveel procent ben je daar nu al mee bezig? 
Welk antwoord in mij en anderen opkwam weet ik niet meer, maar we hadden allemaal wel het gevoel dat we er al druk mee bezig waren. Maar Ben, die de groep begeleidde zei, vergeet het maar, we zijn er nog helemaal niet mee bezig, dit is allemaal nog voorbereiding!

Oeps, dat was even slikken. Was ik het ermee eens?
Ik voelde wel wat hij bedoelde. En hoe is het nu? Nou, als ik terugkijk naar de afgelopen jaren dan zou ik persoonlijk kunnen zeggen, ja daar ben ik al lekker mee bezig, alle boeken die ik heb geschreven, met het programma aanbod, de hele inwijdingsweg die zich heeft laten zien en ervaren. Dat is waar maar wow, ik voel ook, dat was tegelijkertijd ook allemaal nog voorbereiding voor dit mega bijzondere moment in de tijd!

Nu, 25 jaar later(!) ondersteunt de energie ons in 2024
om daadwerkelijk die Boodschappers van Licht te Zijn, om te doen, in alle eenvoud, waarvoor je hier gekomen bent. Om in alle kleine en grote dingen in het dagelijks leven jezelf te zijn en blijmoedig te volgen wat liefde van je vraagt. Want een boodschapper van Licht zijn, dat heeft niet persë iets met je werk te maken, het gaat om ALLES wat je doet, leeft. Om steeds weer én meer je oude manieren van waarnemen en weten los te laten. Durf die pionier te zijn! Verspil je tijd en aandacht en energie niet langer aan dingen die helemaal niet belangrijk zijn. Blijf Hier en Nu met je aandacht, zuiver afgestemd, zodat je de kosmische boodschappen van licht kunt ontvangen die jouw bewustzijn verder verruimen.

Uit de oude matrix stappen - De sprong in de leegte, in het onbekende, de pionier ZIJN!
Dat is de uitnodiging in het nieuwe jaar en er stroomt meer lichtheid in de energie waardoor die sprong ook makkelijker wordt. De sprong in de leegte, in het nog onbekende is een vertrouwde uitnodiging voor mij, op elk vlak. Zeker de afgelopen jaren hebben me lekker door elkaar geschud. De inwijdingsweg die mij bracht op het punt waarop ik aan de hand van de Tzolkin kon herkennen en duiden hoe we in een beperkende matrix opgesloten hebben gezeten / zitten. Daar wordt veel vaker over geschreven, maar hoe bijzonder dat ik de praktische sleutels mocht herkennen die de weg uit de matrix wijzen. (Met dank weer aan Carla Knijn-Voerman die in 2021 de eerste schuitjes losgooide) Prachtig en tegelijkertijd heel spannend om dit naar buiten te brengen.

Met nieuwe ogen 
Ja alles wordt nieuw! Door met nieuwe ogen naar het patroon van de schepping te kijken kon ik ook herkennen dat we in de energie van de 'oude wereld' vanaf 29 februari 2020  tot 29 februari 2024 de diepste zielethema's hebben uitgewerkt / uitwerken in de dagelijkse praktijk. Dhuuu :) 

Wanneer je al losser was van de oude matrix,
zal je de afgelopen jaren als veel minder zwaar hebben ervaren dan de grote massa, heb je beter bij jezelf kunnen blijven, je verbinding verdiept en heb je diepgaande innerlijke transformaties omarmd. Wat evengoed intens was waarschijnlijk, maar als je dit herkent dan weet je wat ik bedoel en dan is de uitnodiging nu ook aan jou om vanuit elke porie en vezel van je wezen die Pionier te zijn. Adem in jouw IK BEN-energie!

Vanaf 29 februari verschuift het patroon en gaat de zwaarte er vanaf
Dus ook in de energie van de 'oude wereld'. Nu de diepere zielethema's zijn aangeraakt en doorleefd komt er ruimte voor een nieuwe energie. Het zal allemaal niet zo van de ene op de andere dag gaan natuurlijk, maar in ieder geval krijgt het licht meer ruimte, wordt meer voelbaar.

Mijn intenties voor het nieuwe jaar hebben zich afgelopen weken gevormd
Mijn intentie is om alles wat ik tot nu toe heb gecreëerd en nog zal creëren, vanuit een nieuwe basis in te zetten om lichtheid te brengen in mijzelf, in mijn leven en de wereld en zo Moeder Aarde te helpen. 

Toen ik op dat wolkje zat en naar de Aarde keek, toen wist ik al dat dat het was, dat is waar ik voor ga en de tools die heb verzameld neem ik dankbaar mee.
Moeder Aarde helpen, samen, met elkaar, want de illusie van afgescheiden zijn mogen we loslaten in deze tijd. We hoeven het niet alleen te doen! Hoe meer je kunt ontspannen in vertrouwen en in je eigen plek in het geheel, hoe meer je bewust ervaart dat je deel bent van het veld van onbeperkte mogelijkheden waarin alles met elkaar verbonden is en op een natuurlijke en vanzelfsprekende manier met elkaar samenwerkt en ekaar ondersteunt om te groeien en te bloeien zoals het is bedoeld. In deze voedende verbinding scheppen we samen de ruimte waarin het nieuwe welkom is!

Hoe dat zich gaat laten zien komend jaar dat weet ik nog niet. Blijmoedig maak ik die sprong in het onbekende en ik vertrouw erop dat ik in de kracht van het Nu geleid wordt.
Er is een verlangen in mij om elkaar in deze energie te ontmoeten, bewust te verbinden. Dat gebeurt al in de dagelijkse oermoeder licht activaties, zo fijn, daarnaast zou ik het ook fijn vinden om elkaar live te ontmoeten, samen te creëren, te leren, te spelen, ons te verwonderen en het Nieuwe Aarde leven te vieren en daarmee in de wereld te brengen. Wat is jouw intentie? Ervaar je dat verlangen ook? Laat het me weten!

Op uitnodiging kom ik ook graag op locatie vertellen, delen en elkaar inspireren, helemaal leuk als dat in cocreatie kan! Dus laat maar horen, weten als je dat ziet zitten of zelf een leuk idee hebt. Heel welkom! 

Voor nu eerst: Fijne jaarwisseling allemaal. Weet je verbonden in het Licht van de Eenheid en Werkelijkheid van Liefde! Met deze woorden sluit ik ook elke dag de oermoeder licht activatie af. Anna, lieve vriendin van mij, liet het mooie tegeltje voor me maken.

1 januari kun je luisteren naar de podcast en lichtactivatie in de energie van 2024. 

OUD & NIEUW AANBIEDING - OERMOEDER LICHT ACTIVATIES
De activaties zijn diep ondersteunend aan zowel je eigen transformatieproces als aan het collectieve transformatieproces. Op dit moment scheppen we, vanuit ontspanning, een voedende ruimte voor het nieuwe(jaar) om vanaf 2 januari geboorte te gaan geven aan het nieuwe.

Je kunt de meditatieve activaties naar keuze ontvangen via email of whatsapp. 
Kosten voor ALLE VOLGENDE (7) CYCLI van 2 januari t/m 21 mei €88- i.p.v. €112.- 
Klik hier om de activaties aan te vragen en/of voor meer info

GEBOORTE GEVEN AAN HET NIEUWE VAN 2 T/M 21 JANUARI 
Alleen aanmelden voor de cyclus van 2 t/m 21 januari kan natuurlijk ook. In deze periode bewegen we energetisch door het geboortekanaal. De energie is intens en de Oermoeder activaties ondersteunen je om in de kracht van het Nu te blijven, zodat je jezelf naar een volgend level kunt brengen en geboorte kunt geven aan het nieuwe (jaar). Open je om te ontvangen wat voor jou is bedoeld. Wat een krachtig begin van het nieuwe jaar! 
 

 Je kunt de meditatieve activaties naar keuze ontvangen via email of whatsapp. Je kunt elk moment instromen in een cyclus! Je betaalt dan voor de resterende dagen. Kosten per cyclus van 20 dagen €16.-  per 3 cycli €44.- 

Klik hier voor meer info en om je aan te melden voor de activaties

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.