Lichtimpuls van de Gele Ster van 16 t/m 28 mei

Gepubliceerd op 15 mei 2024 om 13:28

De lichtimpuls van de Gele Ster kun je in je innerlijke wereld ervaren als een onderstroom die de verbinding met je innerlijke sterrenlicht activeert, zodat je er helemaal klaar voor bent om in de nieuwe Tzolkin ronde je licht te laten stralen en te leven wat je gelooft.

Het leven is een vorm van kunst, het kunstwerk van de schepper, waarin alles perfect en ordelijk beweegt. Jij hebt je eigen plek in dit geheel, die je in vrijheid en gelijkheid mag innemen, gewoon door te zijn wie je bent. Je bent deel van de perfectie én co-creator bovendien.

Ontspan, adem in je eigen ruimte, stem je af op de bron en open je voor je eigen kunstzinnigheid. Welke bijdrage kun jij leveren om de harmonie en schoonheid in de wereld te vergroten? 

Open je om de antwoorden en inspiratie te ontvangen in je hart!

Praktische spiritualiteit - Leef je licht!

Door te zijn wie je bent en te ontspannen in jouw eigen ruimte van liefde, geef je jezelf een gezonde basis om helemaal JA te zeggen tegen het licht dat jij bent. Door jouw Ja activeert het zelfvertrouwen dat je nodig hebt. Blijf dicht bij jezelf, open voor je diepere gevoelens. Als het mag zijn zoals het is kan de levensenergie volop door je heen stromen en lossen blokkades op in die stroom. Zuiver afgestemd op het licht kun je ook een baken van licht voor anderen zijn.

Oerenergie

Krachtige oerenergie helpt je deze periode om de belemmeringen die je tegenkomt niet uit de weg te gaan. Het patroon van de schepping is volmaakt en biedt ons steeds precies wat we nodig hebben voor onze groei. Steeds opnieuw ervaar ik weer die verwondering over hoe alles klopt en in elkaar past!

 

De energie van de Gele Ster vertelt ons dat alles en iedereen een eigen unieke plek heeft in het geheel en het leven vraagt je nu om die plek in te nemen. Besef: leven is een vorm van kunst en jij bent de kunstenaar bent die er vorm en kleur aan mag geven. 

Het is tijd om het Licht van jouw Ster te laten stralen. Je uitdaging is deze periode dan ook om helemaal Ja te zeggen tegen het licht dat jij BENT. Verbind je met zelfvertrouwen. Je beschikt over een groot potentieel en daar mag je mee naar buiten komen. Stap voor stap, vanuit verbinding.

Ervaar je blokkades, maak dan zonder oordeel contact met de emoties die daarbij horen. Als emoties er gewoon mogen zijn, zonder dat er wat mee moet, dan kunnen ze doorstromen. Als er tranen zijn, laat die tranen dan stromen en voel hoe alles helder wordt, hoe jouw waterkristallen weer gaan sprankelen en hoe je weer terugkomt bij jezelf.

Houd niet vast aan het bekende 

Houd niet vast aan het bekende en verzamel de moed om het leven als een avontuur te zien. Zo blijft het stromen en blijf je in balans. Het nieuwe, het onbekende roept je en wacht op jou! Wees alert op boodschappen die je krijgt in het dagelijks leven en die je vertellen welke weg je mag gaan. Zorg voor een goede gronding en versterk het contact met je wortels. Kom thuis op Moeder Aarde en voel hoe de aardekracht je helpt om Hier en Nu je ideeën vorm te geven in de realiteit en om wat je geleerd hebt in de praktijk te brengen! Je passie wijst je de weg. Plezier in wat je doet laat je energie stromen en brengt je in de flow van moeiteloosheid. Ja, moeiteloos mag het zijn, geniet ervan!

Wil je meer lezen over wat er deze periode speelt op het spirituele, fysieke, emotionele en spirituele niveau? Dan is het Nieuwe Aarde Lichtimpulsen abonnement wellicht iets voor jou. meer info

De 4e cyclus! Vanaf 22 mei - Liefde leven in het Oermoederveld 

Lieve mensen, vanaf 22 mei start alweer de vierde cyclus van 260 dagelijkse meditaties. Voel en/of verlang je het ook? Het is tijd om het transformatieproces van de oude naar de nieuwe energie in jezelf te voltooien, om jezelf tot bloei te brengen, te oogsten en de vruchten te plukken van al je innerlijke werk. Open je voor liefde en overvloed op alle niveaus! Zo binnen, zo buiten. Herken de eenheid in alles. Wat je voor jezelf doet, doe je voor het grote geheel. Zo brengen we samen de werkelijkheid van liefde tevoorschijn.


Ervaar wat het voor je kan doen en vraag de eerste gratis 7 activaties aan!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.