Lichtimpuls van de Blauwe Adelaar van 3 t/m 15 mei

Gepubliceerd op 2 mei 2024 om 05:55

De lichtimpuls van de Adelaar kun je in je innerlijke wereld ervaren als een onderstroom die je vraagt jezelf in balans te brengen. Zorg goed voor jezelf! Maak tijd om je visie te verdiepen en verder te ontwikkelen.
Dat is de gezonde basis om uit te vliegen en je boodschap van Liefde te brengen.


Adelaar neemt je mee op de vleugels van de geest. Adem in je persoonlijke vrijheid en onafhankelijkheid! Zie het grotere beeld, geniet van het overzicht, zie waar je staat en waar je naartoe wil. Open je voor alle inzichten en inspiratie die je mag ontvangen en maak je visie waar!

Praktische spiritualiteit - Blijf in verbinding

De tijd die je jezelf gunt helpt je om te omarmen wat je tegenkomt in jezelf en het leven. Zo blijf je in verbinding. Ga onbevreesd verder. Je innerlijke leiding wijst je stap voor stap de weg naar en in een nieuwe toekomst voorbij de pijn en beperkingen van het verleden.

Verantwoordelijkheid nemen

De transformatie energie van deze lichtimpuls geeft je op het fysieke vlak de energie om dingen tot een goed eind te brengen. Het is tijd om verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf en je leven. Doe je dat niet dan grijpt Adelaar je misschien in zijn klauwen zodat je eigenlijk niet anders meer kan...

Adelaar daagt je uit om je te verbinden met je innerlijke leiding, pas dan kun je de dingen zien zoals ze zijn en komen de dingen in beweging.

Misschien vind je het moeilijk om die verbinding te maken omdat angsten of onzekerheden je in de weg zitten. Treed deze emoties dan met liefde tegemoet, omarm ze en aanvaard ze als deel van het proces. Dát is de manier om je weer te verbinden. Voel je het?


Oordeel niet over jezelf en anderen en laat je streven naar perfectie los. Op die manier zet je de energie vast en gaat het haperen... En bovendien, je mag beseffen dat je al perfect bént. 

Onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en alles wat er is brengt je de balans die je nu nodig hebt. Wanneer jij je leven leeft vanuit toewijding aan de Universele Liefde zul je merken hoe mooi alles gaat stromen en hoe je jouw leven als vanzelf kunt organiseren.

Liefde opent de toegang tot je volledige potentieel!

Het is aan jou om het te ontplooien, de tijd is rijp! Zeg ja tegen groei en geef jouw ideeën en plannen vorm in het dagelijks leven. Geniet ervan, dát is de essentie en dat bréngt je bij je essentie... Doe maar al die dingen die jou energie geven en waar je blij van wordt en laat de levensenergie door je heen dansen. Zo kom je in je natuurlijke flow waarin de dingen moeiteloos mogen gebeuren. Ik wens jou en mij en iedereen die flow, want het is zo heerlijk om die te ervaren. 

Wil je meer lezen over wat er deze periode speelt op het spirituele, fysieke, emotionele en spirituele niveau? Dan is het Nieuwe Aarde Lichtimpulsen abonnement misschien iets voor jou. meer info

De training Nieuw Begin ondersteunt en bekrachtigt je om 100% verantwoordelijkheid te nemen voor de weg van je Ziel en daar volop van te genieten!  Klik hier voor meer info

De 4e cyclus! Vanaf 22 mei - Liefde leven in het Oermoederveld 

260 dagen ondersteunt de energie je om je huidige transformatie en geboorteproces te voltooien, om jezelf tot bloei te brengen - te oogsten en je te openen in en voor liefde en overvloed op alle niveaus. 
De dagelijkse activaties ondersteunen je om vertrouwen te integreren in elke beweging als de natuurlijke gedragen basis van je Zijn, dat maakt alles nieuw!  Je kunt de meditatieve activaties naar keuze ontvangen via email of whatsapp.

Meld je aan voor 5 mei voor de hele ronde, dan krijg je extra vroegboekkorting! Aanmelden per periode van 20 dagen kan natuurlijk ook nog steeds. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.