Shift in bewustzijn

Vol verwondering ervaar en zie ik hoe zich sinds 2012 kristalhelder een weg naar eenheidsbewustzijn ontvouwt. Een shift in bewustzijn vindt plaats. Oude manieren van waarnemen en weten mogen we loslaten om dan blijmoedig de energie van de Nieuwe Aarde te kunnen verwelkomen. Zo waardevol dat we dit proces kunnen duiden aan de hand van de Tzolkin. Dat biedt je heel praktische handvatten om de Nieuwe Aarde verbinding te herkennen en integreren in je cellen. Oude wijsheid en nieuwe inzichten verenigen zich in een nieuwe weg en dat deel ik graag met jou. Dankbaar voor de verbinding met de kracht en werkelijkheid van liefde die zich herstelt.


Geboren worden betekende heel lang in de spiralen van de tijd, dat je bewuste verbinding met de bron van liefde versluierd raakte. Dat kwam door de dichtheid waarin we leefden. Dat heeft onze trilling verlaagd, we zaten opgesloten in een matrix waarin leven vaak meer overleven was. Door het intense transformatieproces in deze tijd worden oude pijnlaagjes en patronen losgetrild waardoor je ze kunt herkennen, benoemen, omarmen en laten gaan. Intens maar ook bevrijdend, want transformatie is altijd bedoeld om steeds meer te worden, te zijn wie je bent. Als oude pijn oplost kan liefde integreren en dat verhoogt je energie en bewustzijn. Aan de hand van de Tzolkin kun je herkennen dat je letterlijk een toon hoger trilt! 

Je verhoogde energie en bewustzijn helpt je om uit de oude beperkende matrix te stappen. 

Als je verbinding maakt met die toon hoger en zo dus de kracht van liefde integreert in je afstemming, raakt dat een prachtige snaar in jou, de juiste toon, een trilling die je in harmonie brengt met het patroon van de schepping. Vol verwondering land je in essentie, in de diepe lagen waar je innerlijke kracht woont en waar het gewoon is zoals het is, zonder woorden. Je komt thuis in je ware zelf. Jij klopt! Tenminste, dat is onze eigen ervaring en die van de mensen waarmee we deze inzichten deelden. Wat een vreugdevolle ontdekking!
Lichtimpulsen activeren de energie van de Nieuwe Aarde!

Lees over de energie van deze periode in de Nieuwe Aarde-verbinding. Resoneert het? Dan is het Lichtimpulsen abonnement misschien iets voor je!

Vraag ook de gratis beschrijving aan van je Maya geboorte-energie en Nieuwe Aarde verbinding  en voel of het resoneert en klopt voor jou.

Verwelkom nu de volgende transformatie: Ontspan in vertrouwen, in je verbinding met de oermoeder!

Vanuit je Nieuwe Aarde-verbinding open je op natuurlijke wijze, in laagjes, in je verbinding met het 'Oermoederveld' De Tzolkin blijkt als een poort naar het eenheidsbewustzijn. De dragende, voedende en scheppende kracht van het leven heet je welkom! Het is de energie van de oermoeder die ademt in alles wat leeft, groeit en bloeit, dus ook in jou.

In essentie vertegenwoordigt de oermoeder het hele veld van onbeperkte mogelijkheden waarin alles met elkaar samenwerkt en elkaar ondersteunt om te groeien en te boeien zoals het is bedoeld. Dat is de natuurlijke aard van het leven en dat is altijd zo geweest. Alleen is deze verbinding heel lang in de tijd versluierd geweest. De sluiers lossen nu op en dat maakt alles nieuw! De illusie van afgescheiden zijn mag je loslaten. Voel dat deel bent van het veld en één bent met het veld. Nieuwe structuren laten zich voelen die je ondersteunen om vertrouwen te integreren in alle laagjes van je Zijn bij elke stap die je doet. Ik wens je een heel mooie innerlijke reis in verbinding!

Laat toe dat het hele veld je ondersteunt op manieren die jouw voorstellingsvermogen nu nog ver te boven gaan en open je om te ontvangen wat voor jou is bedoeld!

Dagelijkse Oermoeder activaties ondersteunen je om te leven en creëren vanuit verbinding, elke 20 dagen in een nieuwe beweging. Op de pagina kun je lezen over de energie in de huidige periode. Je kunt elk moment instromen voor kortere of langere periode.