Lichtimpuls van de Rode Draak van 29 mei t/m 10 juni

Gepubliceerd op 27 mei 2024 om 13:33

De lichtimpuls van de Rode Draak kun je in je innerlijke wereld ervaren als een onderstroom die je uitnodigt om in je centrum te komen en te leven wat je gelooft. Het leven geeft je alles wat je nodig hebt. Ontspan in vertrouwen! De oermoeder geeft je een veilige basis en zet je aan om nieuwe dingen te beginnen.

Oervertrouwen is het fundament voor wat je dan ook maar geboorte wil geven. Als je het mist bouw je op een wankel fundament en moet je vroeg of laat terug naar de basis om je vertrouwen te herstellen. 

Geef het dus je prioriteit voor je verder gaat! Koester jezelf, voed jezelf, verzorg jezelf, wees een goede moeder voor jezelf. Dan zal je merken dat je nieuwe sprankelende ideeën en oplossingen ontvangt voor wat je wil creëren en manifesteren.

Praktische spiritualiteit - Bezield en creatief leven

Elk nieuw leven heeft koestering, bescherming, voeding en liefde nodig. Geef jezelf dus alles wat je nodig hebt om jezelf nu een goeie gezonde basis te geven. Je uitdaging is deze periode om met je aandacht naar binnen te gaan, te voelen wat jouw waarheid is en welke werkelijkheid je voor jezelf wilt creëren. Neem tijd voor stilte, om je te verbinden met Spirit en stel je open voor bezieling...

 

Vertrouwen is de gezonde basis om jouw waarheid te leven. Dat lukt pas echt als je durft te communiceren vanuit je hart, open, eerlijk en dicht bij je gevoel. Laat je twijfels los want jouw waarheid is het geschenk dat je mag leven! Daarmee inspireer je anderen om ook te leven vanuit verbinding en bezieling.

Overgave aan je weg

Misschien voel je weerstand en heb je de neiging om je vast te houden aan het bekende. Het is de angst voor verandering die we diep van binnen vaak voelen, ook al zijn deze veranderingen misschien nog zo positief. Dat hoort er gewoon een beetje bij! Geef het niet meer lading dan nodig is. Als je het herkent en erkent, kun je het omarmen en zal de angst jóu loslaten. Dan kan de energie gaan stromen en kan je vanuit oervertrouwen en overgave je leven organiseren.

Het is in deze periode essentieel om contact te maken met de liefde voor jezelf. Kijk in de spiegel en laat je kritische blik en je oordelen los. Je bent goed zoals je bent! Wees onvoorwaardelijk trouw aan jezelf, want dat is de mooiste manier om jouw ideeën in de dagelijkse praktijk neer te zetten. Niet alleen voor jezelf maar ook voor ieder ander!

Wat voor jou goed is, is dat ook voor een ander. want In lak'ech, jij bent een andere ik en ik bent een andere jij. Laten we kiezen voor mooie heldere spiegels om elkaar voor te houden om elkaar zo te eren en versterken in het licht dat we zijn. een betere basis kunnen we onszelf en elkaar niet geven!

 

Wil je meer lezen over wat er deze periode speelt op het spirituele, fysieke, emotionele en spirituele niveau? Dan is het Nieuwe Aarde Lichtimpulsen abonnement wellicht iets voor jou. meer info

Geloof en vertrouwen - zet de knop om! 

Niet langer voortdurend zoeken naar oplossingen, leven vanuit angst voor tekort op welk gebied dan ook, (zoals in liefde, gezondheid, geld, vertrouwen, woonruimte, tijd, aandacht, eigenwaarde). Het is tijd om te herkennen dat het steeds opnieuw gaat om ontspannen in vertrouwen, je gedragen voelen en dan ervaren dat de oplossingen vanzelf naar je toe komen.

De vierde cyclus van 260 dagelijkse activaties is gestart! Je kunt elk moment instromen voor kortere of langere tijd.. Voel en/of verlang je het ook? Het is tijd om het transformatieproces van de oude naar de nieuwe energie in jezelf te voltooien, om jezelf tot bloei te brengen, te oogsten en de vruchten te plukken van al je innerlijke werk. Open je voor liefde en overvloed op alle niveaus! Zo binnen, zo buiten. Herken de eenheid in alles. Wat je voor jezelf doet, doe je voor het grote geheel. Zo brengen we samen de werkelijkheid van liefde tevoorschijn.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.