meditatie - kristalboeken

Even voorstellen

In 1999 startte ik, Silver, een praktijk onder de naam 'de Muze, praktijk voor bezield en creatief leven'. De Muze staat voor inspiratie en bezieling. Vanaf 2004 werd de universele kennis en wijsheid van de Maya's één van mijn grootste inspiratiebronnen. De naam veranderde in Maya Kristalbewustzijn en in 2019 werd het Kristalboeken. 

'Ik geniet er van om te delen en te helen, mensen te inspireren en opgedane inzichten, kennis en ervaringen door te geven. Natuur, eenvoud, diepgang, energie en humor zijn woorden die daar voor mij bij passen. Dat zijn allemaal kwaliteiten die te maken hebben met leven vanuit verbinding.

Leven vanuit verbinding is een weg waarin je open bent

zonder oordeel, in het hier en nu, om elke dag te leren, nieuwe dingen te ontdekken, en steeds dichter bij jezelf te komen, bij je kwetsbaarheid en je kracht. Deze eenvoud is de basis van waaruit ik leef en werk.'

Johan en Silver - Onze plek

Sinds juli 2009  wonen wij, Johan en Silver in de kop van Overijssel, in Kallenkote, in de mooie omgeving van o.a. Steenwijk, Havelte, Giethoorn en Diever. Het was onze gezamenlijke wens om een plek te creëren waar mensen zich welkom voelen, een plek om te delen, een plek om samen van te genieten en waar je als vanzelf bij jezelf komt en je energie en bewustzijn kunt verhogen. We kijken er naar uit je te verwelkomen! 

Johan en Silver

Samenwerking met Carla

Op 15 november 2012 kreeg ik de ingeving om mijn eerste boek 'Droom je leven' te schrijven. Meteen daarna kwam een volgende ingeving binnen: 'Vraag Carla of ze tekeningen wil maken voor het boek.'  We kenden elkaar toen nog niet goed maar toen ik belde zei ze meteen ja. Het was het begin van een moeiteloze en vooral vreugdevolle samenwerking waarin we steeds weer tot nieuwe inzichten komen. Zonder Carla zou de hele Maya Kristal-weg zoals die zich heeft ontvouwen nog onder de sluiers liggen. Zij is mede inspirator en zo samen te mogen creëren voelt als een groot cadeau!