Nieuwe Aarde Lichtimpulsen abonnement

Afstemmen op de Lichtimpulsen in de Nieuwe Aarde verbinding helpt je om liefde te integreren in je cellen en je Zijn en zo je energie en bewustzijn te verhogen. Het maakt je minder vatbaar voor de onrust en zware energie van de wereld van nu, je kunt in het dagelijks leven beter in verbinding blijven en kunt met meer zachtheid door transformatie processen gaan.  Je kunt meer over de Nieuwe Aarde verbinding lezen op de pagina shift in bewustzijn

Betaal eenmalig €15.- en ontvang 1 x in de 13 dagen het abonnement.  
klik hier om meteen aan te vragen - of lees nog even verder voor meer info en een aanbod aan jou.

 

Wil je weten of de Nieuwe Aarde verbinding resoneert in jou?

Lees de energie update over de Lichtimpuls van deze periode. Herken je het? Voel je er energie en lichtkracht in? Dan is het abonnement wat voor jou. bestellen Of lees nog even verder voor je besluit.

Op basis van je eigen Maya geboorte-energie kan je ook goed voelen of het resoneert. Vraag gratis de beschrijving aan van je Maya geboorte-energie en je Nieuwe Aarde verbinding. Dan kun je zelf voelen wat resoneert en klopt voor jou. Heb je daarna nog vragen dan beantwoord ik die natuurlijk ook graag! aanvragen 

Over het abonnement

Dit abonnement neemt je mee in de nieuwe Aarde verbinding waarin je liefde integreert als je natuurlijke basisverbinding. Betaal eenmalig €15.- en ontvang 1 x in de 13 dagen het Nieuwe Aarde abonnement  in een PDF, met 5 teksten die je ondersteunen in jouw persoonlijke groei en bewustwording, met affirmaties en een helende tekening. 

In de inleidende tekst wat extra informatie over de nieuwe energie 
en hoe die je de komende periode helpt om oude triggers en valkuilen los te laten.

De eerste tekst
 geeft je inzicht in de spirituele essentie, in het thema en doel van de huidige periode, 
vertelt je hoe je in je kracht komt en doelgericht je energie kunt inzetten. 

De tweede tekst
 laat je zien hoe je jezelf in evenwicht brengt de periode, hoe je in balans kunt komen en/of blijven zodat de energie blijft stromen en wat helpt om te handelen en te manifesteren vanuit innerlijke kracht.

De derde tekst vertelt je welke thema's spelen op het emotionele niveau en in je relaties en hoe je hierin bij jezelf kunt blijven. 

De vierde tekst geeft je inzicht in het proces van bewustwording dat deze periode wordt geactiveerd.

De affirmaties geven je positieve energie en activeren jouw lichtkracht. De tekening werkt helend, voorbij de woorden...

De inspirerende, blijmoedige en helende teksten en tekeningen verhogen je energie, brengen balans, 
helpen je om je uitdagingen en mogelijkheden te herkennen en ze vanuit innerlijke kracht aan te gaan. 
Zo kom je in de flow en maak je de weg vrij voor “vrij, blij en bewust leven” voorbij de beperkingen van het verleden!

Je ontvangt het abonnement een volle Tzolkin -ronde, dus 20 keer. 
Daarna herhalen de teksten zich.
Je kunt ze steeds opnieuw gebruiken 
of dezelfde teksten gratis blijven ontvangen. 

Pionieren 

Ja we zijn aan het pionieren, want in de Nieuwe Aarde verbinding lopen we precies 40 kin nummers vooruit op de gewone Dreamspell telling. (40 is de energie van Liefde als uitgangspunt van je weg). Dat is even wennen misschien, omdat je dan in een andere golf, periode van 13 dagen, belandt. Die golven noem ik in de nieuwe energie trouwens Lichtimpulsen. Dat geeft meteen al een beetje de energie weer, de verhoogde lichtkracht. Als je in verbinding kunt blijven met liefde, dan straal je meer.

Ervaar dat het leven je ondersteunt om jezelf in evenwicht te brengen door je inzichten, je eigen wijsheid te transformeren tot de juiste actie en te doen wat je voelt dat je moet doen. Dat is praktische spiritualiteit en daar gaat het nu om. 

Innerlijk Ritme - Een waardevolle, persoonlijke aanvulling op je abonnement

Waar raakt de tijd je in je eigen jaarhoroscoop. Bewust stap voor stap groeien, vanuit verbinding met je eigen innerlijke ritme.