Sterrenkind   - © Carla Knijn-Voerman kristalboeken.nl

Leela leest voor uit Maya Sterrenkind! 

In mijn Blauwe Aap-hart klinkt vrolijk de stem van mijn innerlijk kind. Het heeft een superleuk idee!
Het vraagt me, 'Wat zou je ervan zeggen als je Maya Sterrenkind gaat voorlezen? Het sprookje door de 20 Maya zonnezegels dat het verhaal vertelt van de liefde en de zon. Een verhaal dat gaat over de essentie van het leven en dat alle kleine en grote mensenkinderen vertrouwen geeft!'

We zijn allemaal kinderen van Moeder Aarde en Vader Zon 

Dus hoe jong of oud je ook bent, van binnen woont jouw innerlijke magische kind, 
dat nog verbonden is met het licht van de zon, de maan en de sterren. Het vraagt je aandacht en wil je zeggen: Je bent gemaakt van sterrenstof, je bent gemaakt van licht en liefde en je bent nog steeds licht en liefde! Kom!  Er is zoveel te ontdekken! Leer, speel, verwonder je en vier het leven! 
Een prachtig verhaal door de 20 stukjes van de Zon. Je hebt ze allemaal in je,
dat ga je bewust herkennen en ervaren. Laat je innerlijke zon stralen! 

Luister nu alvast naar het eerste stukje van het verhaal! 


1 - Onder de Sterrenhemel:

Wil je verder luisteren naar het verhaal van de liefde en de zon?

Het leukst is om op een Gele Zon-dag te beginnen en dan elke dag het volgende stukje te luisteren, dan past het verhaal precies bij de dag-energie en kan je het extra goed meevoelen. Maar op een andere dag beginnen kan ook natuurlijk, of je kunt meer stukjes achter elkaar luisteren. Elke dag heeft een eigen pagina met audio berichten, leuke creatieve tips en ook een kleurplaatje van het zonnezegel van de dag. Zo kan je je eigen set zonnezegels maken.

Kom je in de kring en luister je mee naar het verhaal van de Liefde en de Zon?  Iesj en Tsjoewen wachten al op je.


Alleen luisteren

Je kunt ook kiezen om alleen naar het verhaal te luisteren.


En hoe gaat het verder?

In het boek Maya Sterrenkind  komen de kinderen na de vakantie weer bij elkaar.  Dan gaat het verhaal nog een stukje verder.  Je leert Groentje de Schildpad kennen , Iesj vertelt over de Stapjesteller en samen met Tsjoewen, Maniek, Ben Hemelwandelaar en alle anderen, kun je leren hoe je heel eenvoudig je eigen geboortezegel uit kunt rekenen en daarna kan je erover lezen. Je eigen Maya geboorte-energie gekoppeld aan het sprookje brengt je midden in het verhaal en laat je zien en voelen wat je nodig hebt om zelf te kunnen stralen als een zonnetje!

Wil je het boek kopen? Dat kan!

Maya Sterrenkind

€ 22,00

Maya Sterrenkind

€ 22,00

Maya Sterrenkind neemt je mee op een sprookjesachtig avontuur. Je eigen Maya geboorte-energie gekoppeld aan het sprookje brengt je midden in het verhaal en laat je zien en voelen wat je nodig hebt om zelf te kunnen stralen als een zonnetje!

levertijd 3 tot 5 werkdagen