De workshops van Leela maken de universele kennis en wijsheid van de Maya's 
op eigentijdse en eenvoudige wijze toegankelijk voor iedereen. 

Workshops 

Al met 1 workshop ben je in staat om waardevolle informatie over je horoscoop uit de Tzolkin te halen. Meditatieve momenten ondersteund door de warme hartklanken van de indiaanse 'kiowa love flute' en de magische klanken van de harp, helpen je om de informatie niet alleen met je hoofd maar ook met je hart te begrijpen. 

Ik neem je graag mee op ontdekkingstocht!

Je kunt eerst eens aan proeven in een basisworkshop Maya astrologie. Smaakt het naar meer en/of ben je al bekend met de Tzolkin, dan kun je je natuurlijk verder gaan verdiepen
Samen ontdekken, helemaal afgestemd op wat jij wil leren en waarvoor je dat wilt gebruiken kan ook in één of meerdere sessies. klik hier voor meer info

Wil je je verjaardag eens op een speciale manier vieren?
Of een waardevolle ontmoeting met je team organiseren? Dat kan ook! 

Klik hier als je belangstelling hebt voor een verjaardagworkshop
Klik hier als je belangstelling hebt voor een teamworkshop
klik hier als je belangstelling hebt voor de Sterrenkind - Ouder en kind workshop

Basisworkshop Maya Astrologie

Deze workshop is een leuke en eigentijdse kennismaking met de Tzolkin, de heilige kalender van de Maya's, en de Maya astrologie. Je krijgt inzicht in de natuurlijke ritmes van het leven en leert hoe je hier op af kun stemmen zodat je in je eigen natuurlijke flow kunt komen. 

Je leert hoe je zelf je geboorte-energie en jaarenergie kunt uitrekenen. Of de energie van een relatie. Vol verwondering zal je herkenning en bevestiging vinden in wat je ontdekt over jezelf, over anderen en over de wisselwerking met de mensen om je heen.

Ik geef de workshops op verzoek individueel of met je eigen groepje.
Meer info op aanvraag of maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

aanmelden / meer info en/of workshop aanvragen