De energie van deze periode volgens de Dreamspell telling 

Meer lezen over de Dreamspell telling

De energie en de wereld waar je in bent geboren en opgegroeid kun je herkennen In de energie volgens de dreamspell telling. In deze verbinding herken je jezelf en de manier waarop jij je lessen tot nu toe hebt geleerd en ga je ook steeds meer de universele wetten herkennen die laten zien hoe het leven werkt. 

afstemmen op de energie van het moment

In de afstemming op de energie van het moment herken je wat er speelt in jezelf en dat helpt om je uitdagingen vanuit innerlijke kracht aan te gaan, om in steeds weer nieuwe laagjes te kiezen voor groei, angsten en onzekerheden te omarmen en los te laten, je hart te volgen en je potentieel tot bloei te brengen. 

Nieuwe Aarde verbinding

Inmiddels heb ik de Nieuwe Aarde verbinding omarmd waarover je op deze website van alles kunt lezen. Mijn persoonlijke visie is dat in de Nieuwe Aarde verbinding alle stukjes nog meer op zijn plek vallen en dat je zelf ook helemaal op je plek valt, zuiver afgestemd. Het aanbod is hierop afgestemd.

Toch, als je voelt dat je je met de (nog steeds gangbare) dreamspell telling wilt verbinden, volg dan je gevoel, volg wat klopt voor jou! Dat is voor jou bedoeld. Je kunt onze boeken gebruiken om je te verdiepen in de Tzolkin en natuurlijk kunnen we ook samen ontdekken!

Golf van de Rode Maan van 17 t/m 29 mei

Herinner je het Licht dat je bent... Deze periode nodigt je uit om te groeien in zelfvertrouwen en je dieper te verbinden met oervertrouwen. De eerste golf in het Groene Kasteel van Betovering en het laatste kasteel van de Tzolkin… 52 dagen nemen je mee in een magische vlucht naar de volgende spiraal in de tijd! Rode Maan is de herinnering aan het Licht dat je bent. Het is nu tijd om het Licht echt te eren in jezelf, in elkaar en in de wereld! De Maanenergie is verbonden met het universele water, met de zeeën, de rivieren, het water in je lichaam, met je zweet en je tranen…Maan gaat ook over emoties en die kunnen zich aardig roeren deze periode... Blijf dus dicht bij jezelf. Neem momentjes van rust om gewoon even contact te maken met wat je voelt, zonder oordeel, zonder dat er iets mee hoeft of dat het anders hoeft te zijn. Zo geef je ruimte aan jezelf en kunnen emoties ook weer doorstromen. Als de energie blijft stromen, dan blijft je kanaal helder en blijf je in verbinding met het Licht dat je bent. Dat geeft Zelfvertrouwen!

Lees meer »

Golf van de Blauwe Nacht van 21 april t/m 3 mei

Maak contact met de stilte van je innerlijke heilige ruimte... Open je voor je Unieke Zijn. In jou liggen prachtige mogelijkheden en talenten die je zelfbewust naar buiten mag brengen. Ontdek je vrijheid en onafhankelijkheid en maak jouw eigen visie waar!

Lees meer »

Golf van de Witte Spiegel van 15 t/m 27 februari

Van illusie naar waarheid... Vanuit inzicht en zelf(h)erkenning mag je thuiskomen in de liefde voor jezelf en onvoorwaardelijk trouw zijn aan jezelf!Het doel van de vorige golf was om thuis te komen in het Hier en Nu. Dat was een mooie voorbereiding op deze periode! De energie zal je deze golf namelijk echt uitnodigen om met je aandacht naar binnen te gaan.

Lees meer »

Golf van de Gele Mens van 20 januari t/m 1 februari

Aandachtig, bewust leven... Wat jij je aandacht geeft dat groeit!Gebruik je vrije wil en de kracht van je gedachten om bewuste keuzes te maken. Kies voor groei en ontdek je vrijheid!De golf van de Gele Mens is de laatste golf van het Witte Kasteel van Overbrugging. De eerste golf was de golf van de Rode Hemelwandelaar, die je uitnodigde om het leven als een avontuur te zien en de moed te hebben om te doen wat liefde van je vraagt, weet je nog?Daarna volgde een periode van loslaten, om je ook echt voor het nieuwe in je leven te kunnen openen. De afgelopen 13 dagen stonden in het teken van transformatie. Die Blauwe Storm heeft weer flink zijn best gedaan om je te helpen bevrijden van oude patronen! De gele energie van deze golf helpt je nu om dingen af te ronden, te voltooien. Je uitdaging deze periode is dan ook om nu echt helemaal JA te zeggen tegen het onbekende en te doen wat liefde van je vraagt.

Lees meer »