Horoscopen

Herken jezelf, eer jezelf, voel wie je bent en leef je licht! Om steeds weer te lezen en nieuwe inzichten en inspiratie op te doen. 

Innerlijke Kracht en Balans horoscoop
op basis van je je geboorte- of jaarenergie

Hoe kom en blijf je in je innerlijke kracht en balans en wat is jouw pad van licht?
Wat wordt er op zielsniveau van je gevraagd? 
Hoe vind je de weg naar vrij, blij en bewust leven
en Welk kosmisch cadeautje mag je uitpakken? 
Wat is de energie die je helpt om te creëren vanuit verbinding?
Een helder verslag met helende teksten, illustraties en affirmaties 
die je energie en bewustzijn verhogen.

kosten €45.- in PDF of €55.- op papier in een ringbandje via Post NL

Tip - Persoonlijk Maya Kristalboek

Het persoonlijke Maya Kristalboek bevat je volledige geboortehoroscoop en persoonlijke inwijdingsweg naar vrij, blij en bewust leven. Op maat voor jou gemaakt, om je hele leven plezier van te hebben! meer info

Innerlijk Ritme Jaarhoroscoop

Je eigen Innerlijke Ritme volgen, stap voor stap bewust je eigen jaarcyclus doorleven in de Nieuwe Aarde-energie, lichter leven, in verbinding blijven, herkennen wanneer het tijd is voor welke stap, of wanneer het juist tijd is om los te laten en dingen die zijn aangeraakt te integreren en hun eigen weg te laten vinden.

Groeien op deze manier geeft rust en verbinding, helpt je om dicht bij jezelf te blijven, in je zachte kracht, en trouw te zijn aan jezelf. In de liefde voor jezelf activeert je spirituele kracht en kun je jouw innerlijk leiderschap oppakken!

Een Innerlijk Ritme jaarhoroscoop geeft je inzicht en verbinding en laat je voor elke 13 dagen zien waar de natuurlijke tijd je eigen jaarhoroscoop raakt zodat je het hele jaar door precies kunt zien welk stukje er in jezelf wordt aangeraakt en welke beweging je mag maken, met inzicht in licht- en schaduwkanten, op welk vlak die spelen en met inspiraties en affirmaties om je mee te verbinden.  

In een levensjaar zijn er eerst 13 periodes waarin je stap voor stap wordt gegidst op de weg die je dit jaar gaat. 

Vervolgens is er een periode van 7 golven, dus 91 dagen, waarin alles wat is aangeraakt een plek mag krijgen. In deze periode gaat het vooral om balans.
In je horoscoop krijg je daarvoor de sleutels. 

Daarna volgen nog 8 of 9 periodes die je gidsen en bekrachtigen om in praktijk te brengen wat je hebt geleerd.

 

Ben je al een eindje op weg in je huidige levensjaar? 

Dan maak ik je horoscoop vanaf het moment dat je het aanvraagt. De periode die al voorbij is breng ik in mindering op het totaalbedrag.

Je ontvangt een helder stap voor stap verslag

Een inleiding met de beschrijving van je jaarenergie en de weg die je dit jaar gaat. Voor elke Lichtimpuls, (periode van 13 dagen) een pagina die je helpt in het Nu te blijven, in je lichtkracht en om de energie van de periode positief te gebruiken om stap voor stap te groeien en te bloeien zoals het is bedoeld. Met geduld voor het proces, want zo blijf je in verbinding!

Kosten  voor een heel jaar €45.- in PDF via de mail of €55.- op papier in een ringbandje via Post NL  verslag aanvragen
Combi met een Innerlijke kracht en balans jaarhoroscoop €85.-

Nieuw: Coaching berichten - stap voor stap lichter leven!

Coaching berichten ondersteunen je om lichter te leven in de Nieuwe Aarde-energie, om trouw te zijn aan jezelf, om stap voor stap je weg te vinden, en jezelf in de nieuwe toekomst te dragen, voorbij de pijn en beperkingen van het verleden. Heb je een actuele vraag? Wil je weten welk stukje in de energie op dit moment wordt aangeraakt op de weg die je die jaar gaat en welke stap je kunt doen?

In tijden van grote verandering kan het ook fijn en ondersteunend zijn om met regelmaat berichten te ontvangen wanneer het weer tijd is voor de volgende stap, zodat je vanuit lichtheid en een gezonde structuur stap voor stap kunt groeien. Daarnaast kun je me ook tussentijds vragen stellen. Alleen al te weten dat ik er voor je ben in een transformatie periode kan heel ondersteunend zijn!