Training Nieuw Begin

Voel je de aanmoediging van je Ziel om je volledig te verbinden met de weg die voor jou is bedoeld? Of anders gezegd, ben je klaar om te kiezen voor de weg die jou heeft gekozen? De energie van nu ondersteunt dit volledig en nodigt je uit jezelf tot bloei te brengen. Ook het intense collectieve transformatieproces helpt je om steeds meer verbinding te maken met je wie je echt bent en expressie te geven aan je ware zelf. Zo draag je op je heel eigen manier bij aan het creëren van een nieuwe toekomst.

Met heel veel plezier bied ik deze training aan die je hierbij ondersteunt. 4 modules, gebaseerd op 4 krachtige pijlers, laten je voelen hoe je je kunt verbinden met de Nieuwe Aarde-energie en het veld van onbeperkte mogelijkheden. Je bent deel van het veld en één met het veld, dat besef mag steeds meer tot al je cellen doordringen. Laat toe dat het veld je ondersteunt en neem je verantwoordelijkheid vanuit een ontspannen basis van vertrouwen en op een vreugdevolle creatieve manier. Welkom in het nieuwe begin! 

Module 1 - Visie 

In mij leeft een heldere visie die ik graag deel met jou. Net zo benieuwd ben ik naar de visie die diep van binnen leeft in jou en die jij waar wil maken. Hierin delen vanuit het hart verhoogt je energie en bewustzijn, is zo inspirerend, brengt nieuwe inzichten en opent een creatieve stroom. In de eerste ontmoeting verbinden we ons met het fundament van vertrouwen om de roep van je ziel vanuit een ontspannen basis te kunnen volgen en je visie vast te houden totdat je haar hebt verwezenlijkt. Ontvang en herken je eigen sleutels om in verbinding te blijven. Zo geef je jezelf en wat je wilt leven bestaansrecht en kun je er 100% verantwoordelijkheid voor nemen. Ervaar de frequentie die je ondersteunt om een nieuwe wereld te bouwen.

Voel je het al stromen? 

Module 2 - Vrijheid

Herken en ervaar hoe de energie van Nu jouw geboorte-energie een nieuw fundament van licht geeft om op te bouwen, een basis om gewoon ontspannen jezelf te zijn, uit je hoofd, in je lijf, dieper landen en hoger trillen. Daarin vind je een nieuw evenwicht waarin je open bent voor de leiding die je van binnenuit ontvangt. Ervaar de frequentie die balans brengt tussen het fysieke en spirituele ën ervaar de piramidekracht van jouw blauwdruk voor balans. Ervaar de uitlijning van je energie en heling op celniveau. Jouw Pad van Licht laat zich voelen, het pad dat jou in deze tijd de weg wijst om te leven vanuit je ware Zelf. Maak een bewuste keuze, zorg goed voor jezelf, adem in je vrijheid en ga vanuit een heldere intentie verder. 

Voel je de lichtkracht? Gun jezelf de ruimte, adem in je vrijheid en geniet van de nieuwe bewustzijnslagen die zich nu openen.

Module 3 - Vleugels geven aan je Ziel

Vanuit je nieuwe fundament open je in laagjes in het eenheidsbewustzijn. Dat geeft vleugels aan je Ziel. Ervaar de frequentie die je ondersteunt om je verantwoordelijkheid te nemen op een vreugdevolle, creatieve manier. Herken en ervaar jouw persoonlijke transformatieproces dat je in een nieuw en ruimer perspectief brengt van waaruit je kunt ervaren dat je deel bent van het veld van onbeperkte mogelijkheden. Ontspan in vertrouwen en weet je gedragen. Stem af op de energie die jouw eigen unieke verbinding met het veld activeert en je ondersteunt om te leven en te creëren vanuit verbinding. Vertrouwen is het fundament van waaruit jouw weg zich verder vormt.

Vleugels geven aan je Ziel, in verbinding met het veld van onbeperkte mogelijkheden. Dat is puur genieten!
 

Module 4 - Verbinding

Leven in verbinding, is bewust leven in verbinding met het veld van overvloed. Ervaar de frequentie die je ondersteunt om meesterschap te verkrijgen over rijkdom en overvloed op alle niveaus. De liefde voor jezelf helpt je om te ontvangen wat je toekomt. Ontspan in het Zijn en ervaar hoe in het veld alles met elkaar samenwerkt en elkaar ondersteunt. Dat is de natuurlijke aard van het leven en je verbinding ermee herstelt zich nu. Welke energie bekrachtigt jou in deze verbinding? Wat is de energie van je innerlijke schepper en waartoe / waarvoor kan je die energie inzetten? Ervaar de bekrachtiging in deze laatste module. We delen in de blessings die we mochten ontvangen in dit traject, (ja ik stroom gewoon mee:) ,  we zetten intentie voor de weg die voor ons ligt en sluiten met een mooie ceremonie af. 

Wat je kan verwachten

Vanuit mijn verbinding met de Tzolkin en de Nieuwe Aarde-energie deel ik mijn visie en reik ik je in elke module essentiële persoonlijke energiesleutels aan. Dat geeft je praktische handvatten om jezelf steeds weer mee te verbinden en de energie verder te integreren en vanuit zelfherkenning en zelferkenning verder te gaan. Meditatieve momenten, helende klanken, vrolijke klanken, spelen met de energie en creatieve opdrachten helpen je om wat je aangereikt krijgt te voelen en begrijpen vanuit je hart 

Je hebt geen kennis nodig van de Tzolkin. Ik stem me helemaal af op jou en je insteek voor deze ontmoetingen. Er is alle ruimte voor de vragen die je hebt en voor jouw persoonlijke aandachtspunten. Ben je wel bekend met de Tzolkin dan voel je vanzelf of je ook wilt weten en begrijpen hoe je deze kennis voor anderen kunt gebruiken. Gun jezelf eerst de ervaring. Uit je hoofd, in je lijf! Waarschijnlijk is dat genoeg om er zelf mee  verder te gaan. Met wat tips die ik je daarvoor geef gaat dat zeker lukken.

Leer, speel, verwonder je en vier het leven!

Leer! Je ontvangt Inspiratie en universele wijsheid en kennis. Speel! we spelen met de energie door de energieën van je blauwdruk te voelen, door patronen neer te leggen met de mooie helende en sprankelende tekeningen van de zegels en en een opstelling te ervaren. Het mag licht en vrolijk zijn. Verwonder je! over de inzichten die je dan van binnenuit mag ontvangen en over de uitlijning van je energie. Vier het leven! Voel hoe alle inzichten en ervaringen je ondersteunen om je verantwoordelijkheid te nemen op een vreugdevolle creatieve manier, gedragen en ondersteund in en door het veld van onbeperkte mogelijkheden.

Aanvullend 

De afgelopen jaren heb ik me op mijn eigen weg laten inspireren en voeden door o.a. Yoga Nidra, Gene Keys, Cursus in Wonderen en de Law of Attraction. Dat verrijkt en bekrachtigt me en deze nieuwe ervaringen en inzichten stromen natuurlijk mee in de energie en kan ik inzetten waar dat past. Vooral waar het gaat om diep te ontspannen in vertrouwen, vanuit liefde eerlijk naar jezelf te kijken, te contempleren, alles van je af te schudden wat niet bij je hoort en vanuit vertrouwen verantwoordelijkheid nemen voor alles wat je ervaart en creëert. En dat is natuurlijk precies wat je nodig hebt om je volledig te verbinden met jouw weg. 

De training geef ik vanaf 1 juli in Haarlem en op verzoek ook op locatie.

Een Nieuw Begin - 4 Individuele sessies van 2,5 uur - data en frequentie in overleg

Een Nieuw Begin - Training voor 2 personen - 4 dagen van 10.00 tot 15.30 uur

Samen op weg, genieten van de uitwisseling met elkaar. Dat kan ook. Heb je hier belangstelling voor? Schrijf je dan in voor de wachtlijst. Ik laat je weten wanneer er een groepje start. Je kunt aangeven als je hier belangstelling voor hebt. 

Investering in jezelf € 555.- Met Primeur bonus: inclusief tussentijds reflecteren en ruimte voor je vragen, inclusief persoonlijk boekwerkje op maat gemaakt voor jou, afgestemd op je ervaring deze dagen met praktische en eenvoudige tools, creatieve tips en vragen om de verdieping aan te gaan.  Of betaal in 4 termijnen van €144.- 
Wil je eerst vrijblijvend kennismaken en overleggen of deze training bij je past? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek.