De workshops van Leela maken de universele kennis en wijsheid van de Maya's op eigentijdse en eenvoudige wijze toegankelijk voor iedereen. Al met 1 workshop ben je in staat om waardevolle informatie over je horoscoop uit de Tzolkin te halen.  

Maya Kristal Teamworkshop 

Tijdens een Maya Teambuilding workshop leer je hoe je op eenvoudige wijze de dag-energie en je geboorte-energie kunt berekenen en hoe je de energie van het team kunt aflezen. Ieder ontvangt zijn persoonlijk profiel met beschrijving van de geboorte-energie. Het is verrassend om herkenning en bevestiging te vinden in wat je ontdekt over jezelf en over de wisselwerking met de mensen met wie je samenwerkt.


Een Maya Team workshop geeft je een nieuw perspectief op de samenwerking, laat zien wat de aandachtspunten / valkuilen zijn, welke plek ieder in het team heeft en hoe je met elkaar de kracht en verbondenheid van het team kan versterken.

Leela draagt haar kennis en ervaring op eigentijdse wijze, met enthousiasme en humor over. Doel is met de workshop een positieve energie en verfrissende nieuwe ideeën te activeren.

Waar: bij jou in de organisatie of op een locatie in overleg. 
Duur van de workshop: 2,5 tot 3 uur (of anders in overleg) 
Kosten: op aanvraag, afhankelijk van locatie en aantal deelnemers 

Maya Team workshop aanvragen