Blog - Vrij, blij en bewust leven


De blogs op deze pagina zijn geschreven in het vorige design van de website
Daarom is de lay-out niet mooi meer. 

 

Helen en creëren - zachte kracht als levenskunst

Nieuwe bewustzijnslagen openen zich in deze tijd, brengen je dieper in verbinding, raken je aan in datgene dat je nu mag helen. Blijf zacht en open in dit proces zodat de kosmische energie vrij door je heen kan stromen. Dankbaar dat het nu de tijd is om jezelf te bevrijden, zodat oude pijn jouw leven niet langer hoeft te bepalen. 

Lees meer »

Kerst in het licht en de energie van de Kosmische Moeder

Eerste kerstdag in het licht van de Kosmische Moeder...De Kosmische Moeder nodigt ons uit om te ontspannen in het diepe oervertrouwen dat we gedragen worden door en in haar energie.Ontspan...  en geef haar liefde de ruimte om vrij door je heen te stromen. Dat verhoogt je energie en bewustzijn en brengt alles naar een hoger plan! Het is een warme uitnodiging om te landen in de rustige kracht van je centrum, in innerlijke harmonie en vrede en dan jouw licht krachtig te laten stralen. Zo draag je bij aan het scheppen van de nieuwe toekomst. Wat een mooie kerstboodschap!  Deze energie gaat het hele jaar 2023 met ons mee en activeert een heel nieuw begin. Kan je voelen hoe de energie van de Nieuwe Aarde onder alles wat gebeurt steeds krachtiger wordt?  Verbind je er bewust mee en voel hoe het je ondersteunt om te leven vanuit ware bezieling, vanuit datgene dat jouw hart herkent als waarheid. 

Lees meer »

Innerlijke Harmonie en Schoonheid - Het Licht in ons

Deze tijd (van het jaar) vraagt je om je te verbinden in- en met innerlijke harmonie en vredeen om in die verbinding je eigen ruimte in te nemen.Niet door je best te doen, maar gewoon door te zijn wie je bent, door te voelen wat jij vandaag, in deze tijd, kan doen, om de wereld een stukje mooier te maken. Omarm het Licht dat jij ten diepste bent!Zo breng je jezelf nu in evenwichten vind je het natuurlijke zelfvertrouwenom jouw licht ook in de wereld te brengen.Wanneer je focust op schoonheidactiveer je ook je verbinding met LiefdeLiefde brengt je in de kracht van Bewust Mens-zijn.Wees je bewust van je scheppingskracht!

Lees meer »

Bezield en Zelfbewust leven vanuit jouw Unieke Zijn

Spirit roept je deze periode met je aandacht naar binnen, naar die mooie, diepe innerlijke verbinding waar je kunt voelen wie je benten kunt luisteren naar de stem van je hart, naar jouw waarheid, naar datgene dat werkelijk belangrijk is voor jou.Herinner je dat jij zelf je eigen waarheid en werkelijkheid creëert.Jouw waarheid is het geschenk dat je mag leven.

Lees meer »

Volg het pad van je Ziel - Trouw zijn aan jezelf

De energie van Nu schenkt je de heilige keuze om je lichaam, ziel en geest op één lijn te brengen. Als je verder wilt, kan je niet om deze keuze heen. Jouw ‘JA!’ activeert verdere zuivering van oude stukjes.Verwelkom die zuivering en neem tijd om alleen maar te Zijn, om je eigen ruimte te voelen en je te verbinden met het ritme van je adem. Levensenergie stroomt door je heen, helend en bevrijdend. Voel wat je voelt zonder oordeel. Laat los en open je voor jouw essentie.Het is in die verbinding dat je een natuurlijk zelfvertrouwen kunt ervaren. Dat zal de juiste dingen, mensen en gebeurtenissen naar je toe brengen en je de weg laten zien die voor jou bedoeld is. Volg het Pad van je Ziel en ben onvoorwaardelijk trouw aan jezelf!

Lees meer »