Kerst in het licht en de energie van de Kosmische Moeder

Gepubliceerd op 25 december 2022 om 08:08

Eerste kerstdag in het licht van de Kosmische Moeder...
De Kosmische Moeder nodigt ons uit om te ontspannen in het diepe oervertrouwen dat we gedragen worden door en in haar energie.
Ontspan...  en geef haar liefde de ruimte om vrij door je heen te stromen. Dat verhoogt je energie en bewustzijn en brengt alles naar een hoger plan! 

Het is een warme uitnodiging om te landen in de rustige kracht van je centrum, in innerlijke harmonie en vrede en dan jouw licht krachtig te laten stralen. Zo draag je bij aan het scheppen van de nieuwe toekomst. Wat een mooie kerstboodschap!  Deze energie gaat het hele jaar 2023 met ons mee en activeert een heel nieuw begin. Kan je voelen hoe de energie van de Nieuwe Aarde onder alles wat gebeurt steeds krachtiger wordt?  Verbind je er bewust mee en voel hoe het je ondersteunt om te leven vanuit ware bezieling, vanuit datgene dat jouw hart herkent als waarheid. 

Ga met je aandacht naar binnen

Ga met je aandacht naar binnen om te voelen wat jouw waarheid is en welke werkelijkheid je voor jezelf wilt creëren in 2023. 
Neem tijd voor stilte, om je te verbinden met Spirit en stel je open voor bezieling...


Misschien voel je weerstand en heb je de neiging om je vast te houden aan het bekende. Het is de angst voor verandering die we diep van binnen vaak voelen, ook al zijn deze veranderingen misschien nog zo positief. Dat hoort er gewoon een beetje bij!

Geef het niet meer lading dan nodig is. Als je het herkent en erkent, kun je het omarmen en zal de angst jou loslaten. Dan kan de energie gaan stromen en kan je vanuit oervertrouwen en overgave je leven organiseren. Laat je kritische blik en je oordelen los. Je bent goed zoals je bent! 

Wees onvoorwaardelijk trouw aan jezelf, 
want dat is de mooiste manier 
om jouw ideeën in de dagelijkse praktijk neer te zetten. 
Niet alleen voor jezelf maar ook voor ieder ander!  
Wat voor jou goed is, is dat ook voor een ander.
Want In lak'ech, jij bent een mij en ik ben een andere jij!

Nieuwe Aarde-abonnement

Hoe kun je deze periode aansluiten op de Nieuwe Aarde-energie, handelen vanuit innerlijke kracht, natuurlijk omgaan met emoties en relaties en welk bewustwordingsproces is er gaande? 

Dat kun je lezen in het Nieuwe Aarde abonnement!
Betaal eenmalig €15.- en ontvang elke 13 dagen het abonnement Natuurlijk Ritme, met helende teksten, affirmaties en tekening, om je energie en bewustzijn te verhogen. 
Klik hier voor meer info en om te bestellen

Innerlijk Ritme - Inspiratie en ondersteuning voor de weg die je dit jaar gaat. Waar en hoe raakt de natuurlijke tijd je eigen Innerlijk Ritme in jouw jaarhoroscoop? 

Je kunt een Innerlijk Ritme jaarhoroscoop bestellen
die je een jaar lang, van verjaardag tot verjaardag, laat zien
waar elke periode van 13 dagen je eigen jaarhoroscoop raakt.
Dat geeft je een prachtige heldere leidraad om langs te groeien! 

Je kunt de horoscoop ook ergens midden in je levensjaar bestellen. Dan breng ik de periode die al voorbij is in mindering. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.