Je innerlijke Sjamaan en de kracht van je visie

Gepubliceerd op 7 januari 2023 om 07:01

Goddelijke timing, schreef ik over de energie van 2023.  Het is nu de juiste tijd om je visie waar te maken en jouw boodschap van liefde te leven. De energie van de komende periode wijst je daarin de weg.


Een stukje uit Maya Sterrenkind kwam in me op. Het legt zou in alle eenvoud uit waar het om gaat. De kinderen gaan op avontuur, op ontdekkingstocht. Ze gaan naar het tovenaarskamp, waar ze een nachtje allemaal in een eigen tipi gaan slapen en een visioen gaan zoeken.

Iesj, de wijze vrouw legt uit:
'Een visioen is een mooie droom, een mooi idee voor de toekomst. Iets waar je zelf aan mee wilt werken om het echt waar te maken. En, jullie raden het al, alles wat gebeurt onderweg betekent wat en helpt je om je visioen te vinden. Dus let goed op!’

‘Tovenaars weten dat alles een bedoeling heeft in het grote plan’, zegt Iesj.
‘Tovenaars weten ook dat we allemaal een plan hebben
als we van de sterren komen en op Aarde geboren worden.
Iets wat we heel graag willen leren en doen.’

‘Diep van binnen weet je wat dat plan is.
Het is als een cadeautje dat je mag uitpakken.
Als je het uitpakt ben je heel blij dat je het weer weet
en dat je het dan ook echt kan gaan doen!
Jouw plan geeft je toverkracht, omdat het precies is wat liefde wil dat er gebeurt.’

 

‘Als een echte Tovenaar weet je nu dus dat jouw plan in je zit.
Jij mag het uitpakken vannacht. Dat is het visioen dat je gaat zoeken.

Precies dat is het. Mooi hè! Nu is dus de tijd om het cadeautje uit te pakken dat je van de sterren hebt meegenomen. Wacht er niet langer mee want juist zo breng je jezelf in evenwicht in deze tijd en help je om mee te bouwen aan een nieuwe toekomst.

De Tovenaar is je innerlijke sjamaan, 
het weten van je hart 

Luister naar je innerlijke sjamaan en weet je verbonden met alles wat is. Alle antwoorden op je vragen kun je vinden in het weten van je hart. Zoek de bevestiging niet langer buiten je!

Neem de tijd, ruimte en stilte die je nodig hebt om voelen en te ontdekken wat er in jou en je leven wil gebeuren. Je uitdaging is daarbij goed naar je eigen behoeftes te luisteren. Zo bewaar je je vrijheid en onafhankelijkheid in vriendschappen en relaties.

Dit is essentieel om de stem van je hart te kunnen horen en een heldere kijk te krijgen op de dingen, een heldere visie die je waar mag maken in het dagelijks leven.

Houd je nog ergens aan vast? Stel je dan bewust open voor de transformatie-energie die deze periode door je doen en laten stroomt. Vind de plek van stilte in jezelf. Vanuit deze plek kun je de veranderingen verwelkomen en kun je beschikken over een eindeloze bron van energie. De Blauwe transformatie-kracht activeert jouw lichtkracht! Laat het maar gebeuren en voel hoe het dan gaat stromen...

Dit zal je in contact brengen met jouw Unieke Zijn en met de dromen, talenten en vaardigheden die in je liggen. Je wordt uitgenodigd om deze zelfbewust naar buiten te brengen. Als jij het niet doet komt het niet op de wereld! Besef je hoe speciaal dat is en welke taak er voor je ligt?

Laat je leiden door je intuïtie en door je dromen. Dát is de manier
om je ideeën in de praktijk te brengen en vorm te geven. Geniet ervan! Zo kun je thuiskomen in overgave aan al het nieuwe in je leven.


In Lak'ech, Leela

De kracht van intentie.
Span je boog en weet dat je doel treft! 

20 Nieuwe Aarde activaties van 7 t/m 26 januari, ondersteunen je om zuiver afgestemd te blijven, om vanuit een heldere focus en intentie verder te gaan en je energie niet te verspillen aan dingen die helemaal niet belangrijk zijn en die jouw energie versnipperen.

Een goed begin van het nieuwe jaar dus!
20 dagen om jezelf te bekrachtigen in jouw verbinding.
Afgestemd op de Nieuwe Aarde-energie voel je hoe alle ruis oplost en welke energieën je helpen om in vertrouwen te blijven, te voelen dat je gedragen wordt in en door het veld van onbeperkte mogelijkheden. Ga verder, trouw aan jezelf en open je voor alle ondersteuning die je mag ontvangen.

 

Je kunt de activaties dagelijks ontvangen in audio berichten via email of whatsapp. Kosten voor deze cyclus €15.- 

Training Natuurlijk Leiderschap

Verlichting is niet ingewikkeld, het is juist alle ingewikkeldheid, al het complexe denken loslaten. Liefde is eenvoud en in eenvoud ligt een prachtige diepgang, waarin je leert te vertrouwen op je eigen wijsheid, op het weten van je hart.

De Tzolkin wijst je kristalhelder de weg om je diepere zijns verbinding te herkennen en te integreren en je blauwdruk van liefde te activeren, waardoor het heel natuurlijk en vanzelfsprekend voelt om jouw potentieel verder te ontplooien. Je kunt jezelf voorbij de beperkingen van het verleden brengen.  Jouw keuze om te groeien en te bloeien zoals het is bedoeld, maakt je tot een Natuurlijk Leider door het voorbeeld dat je leeft en daarmee geeft. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.