Blog - Vrij, blij en bewust leven

Nieuw! Onder het kopje Energie updates kun je vanaf nu over de energie van dit moment / deze periode lezen. Zowel over de Lichtimpulsen in de Nieuwe Aarde verbinding als over de onderstromen in het oermoederveld. Deze beide afstemmingen ondersteunen en versterken elkaar. Dit blog gebruik ik voor persoonlijke ervaringen en inspiratie die ik ontvang. Ik wens je veel inspiratie voor je weg!

Omarmen, kusje erop en weer verder

Lieve mensen, wat een heerlijk winterweer! Dat geeft precies dat frisse heldere gevoel dat past bij een nieuw jaar en ook bij de energie van nu, die ondersteunt om het nieuwe in jezelf en je leven geboorte te geven. Voel je dat ook zo? Waar gaat dat nieuwe over voor jou? Ik sprak er gisteren ook een podcast over in.

Lees meer »

Nieuwe frequenties - wat er geboren wil worden

Een nieuw jaar, 2024 is begonnen en vanaf 2  t/m 21 januari is er bovendien een onderstroom in de energie die je ondersteunt om geboorte te geven aan het nieuwe in jou en aan het nieuwe dat door jou geboren wil worden. Kan je dat voelen? Waar gaat dat over in jouw leven? Is het tastbaar, iets concreets en/of gaat het meer om zijnskwaliteiten die zich nu in jou integreren en waardoor je alles als nieuw kunt ervaren?Maak met regelmaat tijd voor pauzemomentjes zodat je kunt voelen en waarnemen wat er allemaal in je innerlijke wereld speelt. Momenten van stilten en zelfreflectie helpen je om ook gedurende de dag meer in verbinding te blijven. Wat is belangrijk voor jou? Waar wordt je hart blij van? De uitnodiging is nu om helemaal trouw te zijn aan jezelf. 

Lees meer »

Kiezen vanuit je hart - pionieren in de nieuwe energie

Vrij, blij en bewust leven, samen een nieuwe wereld bouwen, dat vraagt om je oude manieren van waarnemen en weten los te laten. Dat schrijf ik vaker en zeg ik ook vaak tegen mezelf omdat je voor je het weet ongemerkt terug grijpt naar het oude denken en de oude manieren van Zijn.Voor het nieuwe hebben we nog geen referentiekader en dat maakt het spannend. We zijn als pioniers in de nieuwe energie. Open je voor de energie van dit moment die zo ondersteunend is hieraan. Een fundament van licht wordt nu om je heen gecreëerd en helpt je om je angst voor het onbekende los te laten, je grenzen te verleggen en te doen wat liefde van je vraagt. Juist zo breng je jezelf nu in evenwicht! Verwelkom het avontuur van volop leven vanuit een verruimd bewustzijn

Lees meer »

Diepgaande transformatie in de basis

Voel je ook de diepgaande transformatieprocessen die momenteel gaande zijn? De uitdagingen die je nu tegenkomt zijn er om je oude overlevingspatronen, die al heel lang met je meegaan helemaal los te laten. Misschien ervaar je stukjes die je al lang achter je had gelaten en die zich nu nog weer aandienen in de diepste zijnslagen? Het hoort erbij, dit bevrijdende proces gaat dwars door de basis.

Lees meer »

Transformatie op het emotionele vlak

Kijk er niet van op als je deze periode intense emoties ervaart. De energie die in deze periode door je gevoelswereld stroomt zet je door middel van je gevoelens aan tot transformatie en heling. Schrik dus niet van de kracht van je emoties. al kunnen ze je soms overvallen als een donderslag bij heldere hemel. Open je in vertrouwen voor de boodschap ervan. Het is belangrijk om die tijd voor jezelf te maken en te voelen wat er speelt. Dat geeft je een heldere blik op de weg die je wilt en mag gaan!

Lees meer »

Creatiekracht & pakketje Licht!

De energie van de komende periode kun je in je innerlijke wereld ervaren als een onderstroom die jouw unieke creatieve energie bevrijdt, die je bekrachtigt en vraagt om de regie over je leven in eigen hand te nemen.Open je voor jouw creatiekrachten voel hoe dat je in verbinding brengt met je eigen ware sprankelende kleuren!

Lees meer »

Weten, Zien, Doen!

Energie update - 24 september t/m 6 oktoberVoel met je hart en weet met je hart, dan ervaar je mentale en innerlijke rust.Zoek de bevestiging niet buiten je en blijf in die mooie innerlijke verbinding.Dat brengt je op één lijn met je hogere doel en zorgt ervoor dat je precies die mensen, dingen en omstandigheden aantrektdie jou ondersteunen op jouw weg.Zorg goed voor jezelf! Als je je aandacht teveel op anderen richt verlies je je kracht. Bewaar je vrijheid en onafhankelijkheid. Dat is de gezonde basis om jouw boodschap van liefde te leven. Transformeer je inzichten tot de juiste actie en doe wat je moet doen. Maak je visie waar. Zo breng je jezelf nu in evenwicht.Span je boog en weet dat je doel treft!

Lees meer »

Meesterfrequenties

Er komt een moment... en dat moment is nu, om vanuit de kracht en macht van liefde verder te gaan, om je verantwoordelijkheid te nemen en jouw boodschap van liefde te leven, in alle eenvoud, zoals het past en goed voelt voor jou.Voel je ook de uitnodiging om controle en dieperliggende weerstand tegen verandering los te laten? Want juist dan activeert het vertrouwen dat je nodig hebt om je vrije onafhankelijke zelf te ervaren en je inzichten te transformeren naar de juiste actie en te doen wat moet worden gedaan. Het is niet andersom, dat je eerst genoeg vertrouwen moet hebben. Nee vertrouwen activeert juist door je overgave aan je weg en door jouw boodschap van liefde te leven. Dan ga je ervaren dat het leven je draagt en met je mee beweegt.

Lees meer »

Helemaal in de roos - Diepgaand geïnspireerd!

in een vorig energienieuws schreef ik dat ik deze periode in Amsterdam ben. Ik pas op een huis en op een katje dat Draak heet. Heel leuk om met haar mijn Kosmische Draak verjaardag te vieren, en ook met mijn moeder, kinderen en kleinzoon die hier niet ver vandaan wonen. De Kosmische Moeder draagt me dit jaar, vraagt me om een voedende ruimte te scheppen voor het nieuwe. Dat ervaar ik ook helemaal zo. Ik weet nog niet hoe het verder gaat maar ben al wel in de stroom van vernieuwing gesprongen en de moeder ontvangt me zo liefdevol in deze stroom!

Lees meer »

Je kunt de eerder geschreven blogs ook nog lezen
maar omdat ik van design ben veranderd is de lay-out niet zo mooi meer.