een dagenergie met een gouden randje

Gepubliceerd op 7 september 2021 om 12:03

Lieve Allemaal, 
de dagenergie van vandaag is er één met een gouden randje! Waarom? Blauwe Hand Toon 7 vraagt je om je af te stemmen op de Bron en je open te stellen voor nieuw bewustzijn, voor inspiratie voor je weg en voor wat er wil gebeuren in harmonie met het hogere plan. Door zo af te stemmen neem je de regie over je leven op een krachtige manier in eigen hand en kun je gelijkwaardige relaties aangaan waarin, je elkaar vanuit vrijheid en gelijkheid ontmoet en inspireert.

Verbindend, inspirerend. 7 handen komen samen, verenigd door alle kleuren van de regenboog. Een uitnodiging om de energie van de nieuwe aarde te verwelkomen!

Het is dus niet verwonderlijk, dat juist dit de energie is
die elke dag de brug slaat naar het eenheidsbewustzijn!

Blauwe Resonante Hand, dat is kin 7, de 7e dag van de Tzolkin. Het is dus precies de energie die elke dag de brug slaat van de basis dagenergie naar het eenheidsbewustzijn. Het nieuwe perspectief van waaruit het  Ritme van de Eenheid activeert ligt namelijk 7 kinnummers verder.

Dat brengt ons vandaag in het perspectief van de Witte Magnetische Tovenaar.  De Hand, de kosmische healing  en de Tovenaar, je innerlijke sjamaan omarmen elkaar vandaag in je hart, brengen je in verbinding met alle aspecten van de zon, van de liefde. Open je om datgene te ontvangen dat je nodig hebt om je eigen wijze pad van licht te gaan. De oermoeder draagt je bij elke stap die je doet.  Ontspan in vertrouwen. Vertrouwen geeft je toverkracht!

Over toveren gesproken - opeens was ik was een spin :)

Hier en Nu in verbinding zijn, dan gebeuren de dingen altijd op het juiste moment! Gister was ik aan het opruimen en vond ik, prachtig getimed, een verhaaltje dat ik eens heb geschreven op een ontmoetingsavond. De opdracht was: stel je voor dat er een toverfee op je bed zit en dat je mag kiezen in  welk dier je voor een dagje mag veranderen. We stemden ons af en ik begon te schrijven, we hadden maar heel even.

Uit mijn pen vloeide moeiteloos een verhaaltje over een spin en haar universum van zilverdraden en regenboogkleuren. Het is heel leuk en past goed bij de energie van nu, zoveel jaar later :). Ik zal het voorlezen!

!3 september start weer een nieuwe cyclus van 22 meditaties - liefde inspireert ons, boodschappers van Licht, om het avontuur van volop leven blijmoedig te verwelkomen en vanuit een heldere intentie verder te gaan.

Ontvang vanaf 13 september 22 dagen lang elke dag een ingesproken meditatie afgestemd op het Ritme van de Eenheid. Ik kijk ernaar uit (weer) samen te reizen door de energie van het Ritme van de Eenheid, om onszelf en elkaar te bekrachtigen in de liefde die wij Zijn en zo samen het regenboog-web van de nieuwe wereld te weven. Liefde geeft je toverkracht !  Stroom je mee?

Ben je jarig deze periode dan ontvang je op je verjaardag nog een extra verrassingsberichtje!

Aanmelden


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.