Podcast - Focus en begin te leven als een Krijger

Gepubliceerd op 27 augustus 2021 om 12:54

Afgestemd

Afgestemd op je innerlijke leiding is elke dag een avontuur.
Dat ervaar ik vandaag weer eens en daar geniet ik van!

Ik werd geleid naar de wijsheid  kaarten van Lynn Andrews en trok de kaart focus, zo treffend bij de dagenergie van vandaag, voor mijzelf, voor dit moment in de tijd.
(afbeelding kaart is gemaakt door © Rob Schouten)


De afbeelding raakte me daarbij ook omdat ik net aan het lezen ben in een mooi boek: 'in contact met water' autobiografie van een wateringenieur, door Frank Silvis. (warm aanbevolen!)
Heerlijk synchroon dus en in verbinding met de flow.


Blijf in verbinding, gefocust op jouw eigen avontuur
en begin te leven als een krijger! 
Daarover deze podcast. Geniet ervan!

Het is een gewoon een kwestie van focussen, word een expert!

Begin te leven als een krijger en omarm de transformatie

Afstemming en bekrachtiging - affirmatie nieuwe perspectief

Je hele Zijn fijn-afstemmen - Toevallig.... :)

Elke dag heeft haar eigen transformatiestappen die je in de nieuwe energie-verbinding brengen, een nieuw perspectief. Afstemmen op het Ritme van de Eenheid helpt je om in die energie-afstemming te blijven.

Toevallig :) heeft de volgende cyclus van 22 meditaties die op 13 september weer begint de onderstroom van gefocust zijn en blijven en doelgericht verder gaan in en op jouw eigen avontuur! Of zoals in de beschrijving van de kaart: Om een expert te worden ga je je hele zijn fijn-afstemmen. Je verzamelt de belangrijke delen van jezelf en begint te leven als een krijger. Bevrijd jezelf van houdingen die niet essentieel zijn voor je doel. Verzamel je energie en focus op je kracht om wonderbaarlijke en magische dingen te bereiken. Laat de schelp van je bewustzijn uit de oceaan van je onderbewustzijn oprijzen. Het is gewoon een kwestie van focussen.
Zeer geïnspireerd ben ik  hierdoor voor de volgende cyclus van 22 meditaties! In voorafstemming dus...

22 meditaties vanaf 13 september - focus - word een expert!

Van harte welkom om te delen in de energie van het Ritme van de Eenheid! 
Ontvang vanaf 13 september 22 dagen lang elke dag een ingesproken meditatie afgestemd op het Ritme van de Eenheid. Ik kijk ernaar uit (weer) samen te reizen door de energie van het Ritme van de Eenheid, om onszelf en elkaar te bekrachtigen in de liefde die wij Zijn en zo de brug naar de nieuwe wereld te slaan!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.