Adelaar komt (natuurlijk) perfect getimed!

Gepubliceerd op 15 september 2021 om 10:31

Blauwe Lunaire Adelaar
komt (natuurlijk) perfect getimed.

Ik vraag het alles-overstralende bewustzijn van de Adelaar in mijn leven aanwezig te zijn. Gesterkt door zijn aanwezigheid, vorder ik mijn macht terug. Zo zij het!

Deze kaart kaart en tekst komt uit de mooie set vogelkaarten van Jane Toerien en Joyce Dobben.

Hij kwam meteen in mijn gedachten toen ik afstemde op de dagenergie. Vorder je macht terug, dat is de uitdaging die je mag omarmen en de spirit die je nu in evenwicht brengt!

Het begint hoe dan ook met eerst goed voor jezelf zorgen. Altijd! Dat is je basis om vrij en onafhankelijk te blijven en de dingen helder te kunnen zien zoals ze zijn.

Adelaar is de kracht van het Zien, de kracht van Visie en vraagt je nu: Houd je visie vast! Adelaar is ook de kracht van het DOEN! 

Het is nu tijd je macht terug te vorderen en je waarheid te leven, om door te zetten en doelgericht vanuit een heldere visie verder te gaan. Vind kracht in de werkelijkheid van liefde, waarin de kosmische wetten en de natuurlijke tijd je onveranderlijk, solide, een basis geven om in te groeien. Ze laten je voelen en zien hoe het leven werkt. Dat helpt je door illusies heen te prikken. Zo bouw je nieuwe structuren in harmonie met de werkelijkheid van liefde. Hoe sterker het nieuwe fundament wordt hoe meer het tot leven komt in de wereld om je heen.

Je macht terugvorderen gaat vooral (zo voelt het voor mij) over zuiver afgestemd zijn en in verbinding blijven. Over herkennen, erkennen en omarmen hoeveel power je hebt. Door te beseffen dat alles wat je nodig hebt IN je zit, kun je je natuurlijk leiderschap oppakken door het voorbeeld dat je leeft (trouw aan jezelf)en daarmee geeft.

Zo wek je de stormkracht in jezelf en kun je de transformatie van nu verwelkomen. Laat je controle en weerstand tegen diepgaande verandering los. Dat activeert het vertrouwen dat je nodig hebt. Het is dus niet andersom...Dat je eerst vertrouwen moet hebben voor je controle los kunt laten, zo werkt het niet als je vrij en onafhankelijk wilt zijn.(Laat het patroon van de schepping haarfijn zien). 

Juist door loslaten en overgave
activeert het vertrouwen om je visie waar te maken. 

Loslaten is eigenlijk omarmen. Beweeg naar het heilige midden in jezelf, waar je aanwezig kunt zijn te midden van alle dualiteit in de wereld. Als alles er mag zijn, komen tegenstellingen samen in heel nieuwe kansen en mogelijkheden.

Besef: Alles is energie!

Jouw energie en balans, jouw verbinding, goed in je vel zitten, dat is de sleutel om in je kracht te komen als je je macht terug wilt vorderen. Dus... Goed voor jezelf zorgen: Laat het je prioriteit zijn!

stap voor stap...

Ontdekken hoe het leven werkt
Stap voor stap de kosmische wetten en natuurlijke tijd doorgronden en doorleven
groeien in natuurlijk leiderschap in de Maya Kristal Inwijdingsweg!
online, live of een combi daarvan.

Alle informatie en ervaringen van deze weg kun je gebruiken voor je persoonlijk leven, om anderen te begeleiden, voor het opstarten van een praktijk  en/of om te integreren in je huidige werk. 
Je weet of ontdekt vanzelf hoe het voor jou werkt en wat je er mee wilt doen in je leven. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.