De nieuwe dromen van de Krijger

Gepubliceerd op 8 juni 2021 om 11:50

Uc Cib - Gele Resonante Krijger

Afgestemd op de Bron
ben ik de spirituele krijger,
een krachtig kanaal voor Spirit.

Ik vertrouw op mijn intuïtie
en geniet
van de inspiratie die ik ontvang,
om Hier en Nu
een nieuwe toekomst te bouwen,
vanuit de kracht van mijn nieuwe dromen. 

Geïnspireerd

Geïnspireerd ben ik, opnieuw, door het patroon van de schepping,
dat me steeds weer in nieuwe lagen laat zien hoe het leven werkt.
Steeds meer licht, steeds meer eenheid. 

Het Ritme van de Eenheid brengt een nieuw perspectief en laat me vandaag zien: 
Wanneer ik me verbind met mijn Unieke Zijn, 
met de rijkdom van mijn innerlijke wereld, 
als ik adem in de kracht van mijn dromen en luister naar mijn intuïtie, 
dan brengt dat me op één lijn met het hogere doel.
Dan voel ik hoe alle stukjes van de Zon in mij samenwerken
om te zijn wie ik ben en mijn visie waar te maken.

Dan kan ik als een spirituele Krijger
de beperkingen van het verleden achter me laten, 
dan pak ik de staf op van mijn kracht, 
volg onbevreesd de kracht van mijn dromen, 
want daarin ligt mijn cadeautje, de energie die ik met de wereld mag delen.
Als ik trouw ben aan mijzelf, aan mijn pad van Licht
openen zich de deuren naar het godsbewustzijn, het eenheidsbewustzijn...

Afgestemd op de Bron, 
voel ik wat ik voel, adem ik in de goddelijke vonk die brandt in mij, 
onveranderlijk, als een helder licht.
Wat ik ook heb meegemaakt door alle tijden heen, 
daar diep van binnen straalt zij, onkwetsbaar, 
dat is de kracht van liefde. 
Misschien kon ik het eerder vaak niet voelen, 
en toch wachtte zij geduldig op mij, tot ik zou ontwaken in mijn eigen licht
en in alle eenvoud kon voelen: Ik ben liefde en ik mag Zijn.
Nu ben ik een Krijger van de Vrede!

Logisch toch?

Het Ritme van de Eenheid ervaar je vanuit een nieuw perspectief, dat 7 stapjes verder ligt. Dat maakt je losser van de oude groef en brengt je in de basis in je lichtkracht. Vandaag zet de Nacht de Krijger in het Licht. Alles werkt samen, dat is zoveel krachtiger en helpt je de illusie los te laten dat het leven een gevecht is en dat je het allemaal alleen moet doen. Het is een kwestie van de juiste afstemming. Of zoals een cursiste ooit zei: Afstemmen op Radio Eenheid, steeds weer! :) Logisch toch ook? Als je dicht bij jezelf bent, ademt in de kracht van je Unieke Zijn, dan ben je ook sterker verbonden met je innerlijke leiding (de krijger) en... zie de tekst op deze pagina.

Luister naar de meditatie in het nieuwe perspectief van vandaag:
Blauwe Magnetische Nacht

25 juni start weer een nieuwe cyclus van 22 meditaties

Ontvang vanaf 25 juni 22 dagen lang elke dag een ingesproken meditatie afgestemd op het Ritme van de Eenheid. Geef je jezelf wat je nodig hebt? Laat je zien wie je bent? De energie van de meditaties bekrachtigt je deze periode om je leven richting te geven vanuit de kracht van liefde. 

Leef de kracht van liefde in de dagelijkse praktijk. In deze tijd mag het Ritme van de Eenheid steeds meer integreren op Aarde! Stroom je mee? 


Investering in jezelf: €22.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.