Blauw Lunair Aap-feestje

Gepubliceerd op 3 juni 2021 om 18:30

Vandaag zet ik mijzelf in het zonnetje
en vier een Blauw Lunair Aapfeestje: 
het is mijn Galactische verjaardag :)

Dat wil zeggen dat het vandaag dezelfde dagenergie is, 
als op de dag dat ik geboren werd.

Ik lees nog eens de inspiratie in Droom je leven,
mét een innerlijke glimlach!

Herken je de energie ook voor jezelf vandaag?:

Blauwe Lunaire Aap 

In jou liggen al je dromen en talenten. Je kunt ze vinden in die stille heilige plek in jezelf waar jouw Unieke Zijn woont. Dit is ook het thuis van het magische kind in jou. Dit kind, open en transparant, durft te geloven in die dromen, is vol enthousiasme en verwondering over het leven en treedt het verwachtingsvol tegemoet.

Dit moment in de tijd nodigt je uit om helemaal JA te zeggen tegen het kind in jezelf! Met plezier zal het je de weg wijzen, een weg waarin je trouw bent aan jezelf. Natuurlijk!
Vallen en opstaan dat hoort erbij. Daar zit het kind niet mee.

Als je ooit te hard bent gevallen, of je pijn hebt gedaan, is dat vertrouwen misschien beschadigd en durf je je niet meer open te stellen voor het leven… Maak dan tijd voor heling! Verbind je weer met je Unieke Zijn en luister naar je intuïtie om te weten wat je nodig hebt. Omarm het kind in jezelf, die kostbare schat die jou weer in contact brengt met je onschuld, je puurheid en het plezier in het leven. Het is de sleutel om echt van jezelf te kunnen houden en te kunnen leven vanuit je hart, vanuit bezieling!

De Aap en de Spiegel - Een nieuw perspectief - Witte Solaire Spiegel 

In het Ritme van de Eenheid ervaar ik vandaag mijn nieuwe perspectief. Het helpt me om los te komen van de oude Aap-triggers en afgestemd te blijven in de kracht van Liefde. Mooi om te voelen of je ook deze energie vandaag herkent. Het is niet of/of maar en/en!

De Aap en de Spiegel zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden! Zoals alles onlosmakelijk met elkaar verbonden is. Dat is de eenheid waarin we leven en waar we ons nu meer en meer bewust van mogen worden.

Maar over de Aap en de Spiegel: de Aap vraagt je om niet te serieus en gedreven te zijn, om met humor naar de dingen te kijken en tijd te maken voor plezier. Juist daardoor kun je illusies doorprikken en de dingen helder zien zoals ze zijn. En dat is nou juist de kracht van de Spiegel. De Spiegel laat je ook de eenheid in alles te herkennen en daardoor kan je het spel van het leven herkennen, de kracht van de Aap, en zo een vrolijke spiegel zijn voor de wereld om je heen!

Ik lees in het Ritme van de Eenheid:

Alles wat ik nodig heb zit in me!
Dat is de mantra die ik steeds mag herhalen en die mij bekrachtigt.

Zo kan de werkelijkheid van liefde meer en meer tot mijn cellen doordringen,
en hebben oude illusies geen vat meer op me.

Ik herken de eenheid in alles en heb het spel van het leven door.
Ik word er blij van! Nieuwe mogelijkheden dienen zich aan.

 

Het leven is betoverend als ik door de ogen van de liefde kijk,
het is perfect, magisch mooi en alles ontvouwt zich zoals het is bedoeld.
Dat is de werkelijkheid van liefde die ik verwelkom.
Ik krijg er energie van, het ontspant me en het brengt me in balans.

Het stroomt... Zo binnen, zo buiten. Zo buiten, zo binnen.
Vanuit een positieve, sprankelende energiestroom volg ik mijn hart
en zet ik mijn energie doelgericht in om een heldere spiegel te zijn voor de wereld.

De Blauwe Lunaire Aap in het Licht - een spiegel van liefde

Het nieuwe perspectief maakt me blij en geeft mijn Blauwe Aap-energie een nieuw fundament van Licht. Ik speel een beetje met de energie. Ik ben nou eenmaal een Aap tenslotte, hihi. Ik lees ook de Lunaire Aap tekst in het Ritme van de Eenheid en ook daar word ik heel blij van:

Mijn ziel weet dat ik het leven mag leven als een kind
en spoort me aan om niet te serieus en te gedreven te zijn.
Mijn weg mag licht en vrolijk zijn en mijn zorgrimpels mogen verdwijnen!

 

Binnen in mij is geen leeftijd, wordt niets oud en is het altijd lente.
Ik ontspan en voel de rustige, heldere energie van Moeder Aarde binnenstromen,
bevestigend en aanmoedigend. Toe maar... ontspan maar... ga maar... speel maar!
Alles wat je nodig hebt zit in je, het kan gewoon niet mis gaan.

Wat een bevrijdend inzicht. Het leven zit zo perfect in elkaar!
Ik laat los en voel hoe mijn creatieve energie begint te stromen...
Ik heb zin om het leven mijn eigen mooie kleuren te geven!
Dat wat ik nu van binnen voel, zie en weet, wil ik naar buiten brengen,
zichtbaar maken, als een spiegel van liefde. Dat is mijn intentie.
Ik word er blij van. Ik leer, ik speel, ik verwonder me en vier het leven!

In Lak'ech - ik ben een andere jij

Vandaag houdt de Blauwe Lunaire Aap ons allemaal een mooie spiegel voor.
Laten we elkaar ook een vrolijke spiegel voorhouden en zo de energie in de wereld verhogen.
Zo vieren we vandaag allemaal een Blauw Lunair Aap-feestje!
Met liefs van Leela 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.