Magie bekrachtigt

Gepubliceerd op 19 juni 2021 om 07:00

Alles ontvouwt zich
zoals het de bedoeling is

Zo werkt dat in het Ritme van de Eenheid...
7 stappen vooruit, uit de oude groef gestapt in een nieuw perspectief, waarin je kunt ervaren dat alle stukjes van de zon deel zijn van jou en samenwerken om je te laten stralen als de zon zelf! 


Vandaag bekrachtigt de Kristallen Tovenaar je in het eenheidsbewustzijn én in de basis dagenergie: Blauwe Boventoon Hand. Kort samengevat: (kristallen Tovenaar) Zoek het niet buiten jezelf en verbind je met je eigen wijsheid, je eigen diepe hart-weten. Laat de controle los en vertrouw op het hogere plan.(Boventoon Hand). 
Dat bekrachtigt je en helpt je om je te openen voor jouw eigen natuurlijke flow waarin de dingen op een moeiteloze manier mogen gebeuren. Aho!

alle Maya Zonnen ondersteunen je hierin
affirmatie:

 De essentie van liefde stroomt helend door me heen, brengt me dicht bij mezelf en laat me voelen dat alles precies is zoals het moet zijn. Ik laat al mijn streven los! De zachte kracht van liefde helpt me om in mijn centrum te blijven, mét een glimlach, verwachtingsvol naar wat er komen gaat. Wat dat is, dat weet ik misschien nog niet en ook dát is precies zoals het moet zijn.

Mijn innerlijke sjamaan nodigt me uit om te vertrouwen op dit ‘niet weten’ en helpt me om de controle los te laten.
Het is deel van mijn creatieproces en van het tevoorschijn komen van mijn Unieke Zijn.

Terwijl alles aan het veranderen is, maak ik tijd voor heling en tijd om te ontspannen in het eeuwige Nu. Alles ontvouwt zich zoals de bedoeling is. Vertrouwen brengt balans, balans brengt vertrouwen. Magie bekrachtigt mij vandaag! 

 

VRIJDAG 25 JUNI START WEER EEN NIEUWE CYCLUS VAN 22 DAGELIJKSE MEDITATIES
AFGESTEMD OP HET RITME VAN DE EENHEID!
Ontvang vanaf 25 juni 22 dagen lang elke dag een ingesproken meditatie afgestemd op het Ritme van de Eenheid. Geef je jezelf wat je nodig hebt? Laat je zien wie je bent? De energie van de meditaties bekrachtigt je deze periode om je leven richting te geven vanuit de kracht van liefde. Leef de kracht van liefde in de dagelijkse praktijk. In deze tijd mag het Ritme van de Eenheid steeds meer integreren op Aarde! Stroom je mee?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.