Het Pad van Schoonheid

Gepubliceerd op 28 september 2021 om 04:44

Bevrijd, verstandig en vol creativiteit tevoorschijn komen.
Het Pad van Schoonheid roept

Nog een laatste blog in deze serie 'Spiritueel opnieuw geboren worden'.
Een paar dagen nadat ik de 'zweethut-kaart' had getrokken voelde ik dat ik opnieuw een kaart wilde trekken
uit het 'mystieke sjamanen orakel' van © Alberto Villoldo, Colette Baron-Reid en Marcella Lobos
met prachtige illustraties van © Jena DellaGrottaglia.


Nu trok ik het Pad van Schoonheid. Opnieuw geraakt door zowel de afbeelding als door dit stukje tekst:
Het Pad van Schoonheid is zowel het pad dat je wandelt als het pad dat je dagelijks in praktijk moet brengen. Het is het pad waarop je ervoor kiest om op je reis door het leven alleen het mooie dat voor je, achter je en overal om je heen ligt, te zien.

Om dit te verwezenlijken moet je in elke situatie waarin je verkeert actie ondernemen.
Als het moeilijk wordt, treed je de moeilijke situatie integer tegemoet en wil je er vrede in brengen.
Wanneer iedereen om je heen alles alleen maar donker inziet,
dan wijs je hen op het licht en laat je de verborgen schatten zien.

Het resoneerde helemaal en ook met de blogs die ik schreef. Maar dat niet alleen:
Behalve met de Lichtimpulsen, de 13 daagse periodes die de innerlijke scheppingscyclus vertegenwoordigen, werk ik ook met de 20 daagse cycli door de 20 zonnezegels. Dit zijn de manifestatiecycli. De 20 zonnezegels resoneren in je vingers en je tenen en geven je scheppingskracht letterlijk handen en voeten. Nu in deze manifestatiecyclus gaat het erom je een heldere intentie te vormen en vandaaruit doelgericht verder te gaan en je energie niet langer te verspillen aan dingen die helemaal niet belangrijk zijn.

Een heldere intentie kwam al een dag daarvoor in me op, spontaan, in alle eenvoud:
Ik wil gewoon een helder lichtje zijn in deze tijd. Zo mooi synchroon met deze kaart!

En nu, juist nu, de dag na het laatste blog van deze serie, wanneer we bevrijd, verstandig en vol creativiteit naar buiten komen  (woorden uit de tekst van de zweethut-kaart) is het vandaag de energie van de Gele Lunaire Ster.
De energie die je vraagt om helemaal JA te zeggen tegen jouw levenskunst en je licht te laten stralen,
gewoon door te zijn wie je bent en je niet te vergelijken met iemand anders. Zo breng je jezelf nu in evenwicht.

Ster zegt je: 'Het leven is zoals jij het ziet! Focus op harmonie en schoonheid. (!!!)

Toen realiseerde ik me opeens: De Gele Lunaire Ster is mijn ascentie opdracht. Het is één van de vele vele waardes die je kunt aflezen uit de Tzolkin. Wow, wat bijzonder weer! Het leven is prachtig! Dat is de goddelijke harmonie en orde weer die zich in alle schoonheid laat zien. En ook dat is de boodschap van de Ster. Ik ben ontroerd...

En het houdt niet op,
want als ik dan kijk naar het nieuwe perspectief van vandaag in het Ritme van de Eenheid, dan is dat de energie van de Blauwe Solaire Adelaar. En dat is de energie van de naam Leela, de naam die ik sinds een aantal maanden gebruik. Vrij vertaald: Mijn nieuwe naam bekrachtigt me dus in mijn ascentie opdracht: een helder lichtje zijn en het pad van Schoonheid bewandelen. Dit is eigenlijk een beetje een persoonlijk dagboek stukje natuurlijk maar ik vind het mooi om te delen. De verbanden zien geeft zoveel kracht en vertrouwen EN vreugde! Het sprankelt door mijn cellen. 

Maar vandaag en op dit moment is de boodschap en uitnodiging voor ons allemaal.
Bewandel het pad van schoonheid en ben een helder lichtje voor de wereld.
De Spirit van de Solaire Adelaar bekrachtigt je daarbij:

Adelaar!
Vandaag vlieg ik met je mee op de vleugels van de Geest.
Jouw spirit geeft me de kracht en het vertrouwen,
om verder te zien en verder te vliegen dan ik eerder heb gedaan...

Ik overzie mijn weg... Het leven is zoals ik het zie!
Dat is mijn vrijheid, van daaruit vormt zich mijn visie.
Het leven stroomt vrolijk in alle kleuren van het Zijn door me heen,
voedt me en neemt me mee de toekomst in.
Ik voel waar ik sta en waarheen ik ga.
Vrij, blij en bewust kies ik de weg die ik vanuit mijn hart wil gaan.

Ik zet mijn energie doelgericht in en ga over tot actie.
Bezieling vult mijn cellen. Dank je Adelaar!
Geïnspireerd ga ik verder op de weg van mijn hart.

Tot zover! 

Een mooier slotakkoord voor deze blogserie kon ik niet bedenken.
Maar je hoeft het ook nooit zelf te bedenken. Liefde bedenkt het altijd het allermooist.
Vanuit verbinding en vertrouwen ontvang je vanzelf datgene dat voor jou bedoeld is en wat je mag delen.
Ik wens je een mooi pad en dat adelaar als een totem met je meevliegt om in de kracht van je visie te blijven,
vrij en onafhankelijk, zodat je kunt doen wat je moet doen en je boodschap van liefde kunt leven!
In lak'ech, Leela

Met dank aan de makers van het mystieke sjamanenorakel

Ben je benieuwd naar je eigen ascentie- energie en opdracht?

Of de ascentie opdracht die je specifiek dit jaar hebt?
En naar de energie die je bevrijdt van karma en de weg naar vreugde wijst?
Ben je benieuwd naar de verbanden
die er voor jou te herkennen zijn op dit moment in de tijd?

Ik kan een reading voor je inspreken als je dat wilt
of je kunt een afspraak maken voor een reading sessie live of via zoom

Liefde leven op het Pad van Schoonheid :)
22 meditaties van 23 oktober t/m 13 november

Ontvang vanaf 23 oktober 22 dagen lang elke dag een ingesproken meditatie afgestemd op het Ritme van de Eenheid. Ik kijk ernaar uit (weer) samen te reizen door de energie van het Ritme van de Eenheid, om onszelf en elkaar te bekrachtigen in de liefde die wij Zijn en zo de brug naar de nieuwe wereld te slaan!

De energie van de meditaties helpt je deze periode om los te laten, om jezelf te bevrijden en bij de eenvoud en schoonheid van je essentie te komen. Om alles wat de afgelopen maanden is gebeurd te integreren en vanuit je kracht en kwetsbaarheid verder te gaan.

Leef de kracht van liefde in de dagelijkse praktijk. 
In deze tijd mag het Ritme van de Eenheid steeds meer integreren op Aarde! Stroom je mee? 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.