Wijsheid creëert Vrede

Gepubliceerd op 27 september 2021 om 11:52

Als je de strijd los laat, omarmt wat je tegenkomt
en dicht bij jezelf blijft in de kracht van het NU, 
vind je innerlijke vrede en zachtheid
en leef je vanuit de onuitputtelijke bron
van gezondheid, creativiteit en vreugde!

Echt volop leven begint pas vanuit innerlijke vrede.

Dus wees wijs en creëer vrede! LEEF!
Wat je voor jezelf doet doe je voor de wereld.
Dat is de eenheid waarin we allemaal verbonden zijn.


Vrede begint in je hart en straalt dan uit naar je omgeving, naar de wereld. Innerlijke vrede is in alle eenvoud jouw geschenk voor de Wereldvrede.

Vanuit de Centrale Galactische Bron

Vanuit de Centrale Galactische Bron
die overal tegelijkertijd is
moge alles gekend zijn in het licht van wederzijdse liefde!

Stem je af op de Bron van universele liefde
en open je voor wat er wil gebeuren

Juist vandaag, nu ik dit blog schrijf, activeert de Lichtimpuls van de Blauwe Hand.
Precies op tijd om bevrijd, verstandig en vol creativiteit
je handen uit te mouwen te steken en van de wereld een betere plek te maken.
Tijd voor verandering, voor een krachtige vernieuwende energie!


Het tijd is om mijn twijfels en angst voor verandering achter me te laten,
om mijn handen uit de mouwen te steken en te doen wat moet worden gedaan.
Ik leg mijn handen op mijn hart en open me voor de kosmische energie.

Ik voel het stromen... De energie brengt heling, activeert mijn creatieve energie
en het weten wat me te doen staat.

Ik neem de regie in eigen hand en beweeg mee met de natuurlijke flow
waar de dingen moeiteloos, op het juiste moment en op de juiste manier mogen gebeuren.
Alles ontvouwt zich zoals het de bedoeling is!

In vertrouwen blijven en vrede creëren

Vrede kan je natuurlijk alleen maar ervaren als je kunt ontspannen in vertrouwen. Daarom blijft het nieuwe perspectief voor dit jaar zo belangrijk om je mee te verbinden: Laat het je prioriteit zijn om goed voor jezelf te zorgen want als je goed in je vel zit is het zoveel makkelijker om in vertrouwen te blijven en alleen dan kun je de dingen helder zien en jezelf een nieuwe stabiliteit geven!

In deze periode, die je oproept om de regie over je leven in eigen hand te nemen en je handen uit de mouwen te steken, blijf je in vertrouwen door de bevestiging en waardering niet buiten jezelf te zoeken. Vertrouw op je eigen wijsheid! Luister, voel en weet met je hart en volg je hart!  Doe wat je voelt dat je moet doen terwijl je in die mooie innerlijke verbinding blijft.

Bijzonder, een bekrachtiging, want ook de energie in het Ritme van de Eenheid
brengt je vandaag in de rustige kracht en innerlijke harmonie en vrede van je centrum,
zodat je vanuit integriteit, vanuit je hart kunt leven wat je gelooft.

Ik laat mijn streven los
en breng mezelf terug in de rust en kracht van het Hier en Nu

Liefde stroomt... Inspireert me
om in die mooie innerlijke verbinding te blijven,
waar ik de stem van mijn hart kan horen,
waar ik de kosmische healing kan voelen die door mijn cellen stroomt
terwijl ik mee beweeg met de natuurlijke flow...

Zacht zijn voor mezelf, luisteren naar mijn behoeftes,
niet te serieus en gedreven zijn en tijd maken voor plezier.
Dan voel ik de power van mijn authentieke, spontane zelf
en geniet ik van mijn eigen wijze weg in het tijdloze nu.
Ik voel me gedragen door de energie van de Grote Moeder
en ontspan in een diep oervertrouwen...

Het gebed van de Zeven Galactische Richtingen leven

De afgelopen week zijn we in deze blogserie door de energie van het gebed van de Zeven Galactische Richtingen gegaan. Het verbindt je met de hartslag van Moeder Aarde en brengt je in verbinding met de Bron, met de onvoorwaardelijke universele Liefde, de essentie van het leven. In verbinding met de Bron zal datgene wat je moet weten en onthouden op een natuurlijke manier en als vanzelf tot je komen en bij je verankerd blijven. Alles zal zich op de juiste tijd, op de juiste plaats en de juiste manier voor je ontvouwen... 

Het mooiste gebed is het gebed dat je leeft in de dagelijkse praktijk,
op je eigen natuurlijke manier, door te zijn wie je bent!
Ik hoop dat deze blogserie je daartoe heeft mogen inspireren!

In een eerder blog sprak ik het gebed in. Fijn om naar te luisteren!
Op die blogpagina vind je ook opties die je inspireren en voeden
op de inwijdingsweg door de Zeven Galactische Richtingen.

Tenslotte - Kristalboeken en De Muze - Huis van Vrede

Nu is het Kristalboeken, daarvoor Maya Kristalbewustzijn,
daarvoor de Muze-Huis van Vrede
en daarvoor de Muze, praktijk voor bezield en creatief leven.

Als je me al wat langer kent, dan heb je deze bewegingen mee gemaakt. Al deze namen waren mooi en hebben nog steeds betekenis voor mij, zijn deel van me en van het aanbod. Ons huis is nog steeds een Huis van Vrede waar we je willen inspireren tot innerlijke vrede en bezield en creatief leven! Ik heb me ook aangesloten bij 'Keuze vrij bij mij'. Iederéén altijd welkom! Naast alle online opties is het zo belangrijk in deze tijd om elkaar te ontmoeten!
Klik hier voor de agendapuntjes voor de komende tijd.

Lieve lezers van dit blog

De afgelopen week heb ik je meegenomen door mijn eigen 'zweethut ervaring'.  De kaart 'de zweethut' was een mooie uitnodiging om naar binnen te gaan en te voelen wat alle bewegingen van nu in de wereld met me doen, dat te omarmen, en zo in verbinding te blijven, vrij en blij. Nu kom ik de zweethut weer uit :) bevrijd, verstandig en vol creativiteit. Alles ontvouwt zich zoals het de bedoeling is. Zo ook een laatste blog in deze serie, dat nog geschreven wil worden in de energie van morgen: Het Pad van schoonheid . Liefs Leela

Mantra voor vrede

Dit is de mantra waar we destijds in het blog naar wereldvrede 40 dagen naar luisterden, wat we meezongen, om vrede in onszelf te realiseren. Heerlijk om weer te horen en te zingen!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.