Corona - correctie, loslaten, overgave en essentie

Gepubliceerd op 20 maart 2020 om 13:53
© Lichtimpuls van de Witte Wereldoverbrugger - Carla Knijn- Voerman

Lieve mensen, gister schreef ik een blog over de betekenis van Corona volgens de Tzolkin. Het bericht is veel gelezen, herkend, gewaardeerd en gedeeld. Dank daarvoor!  In die zin is de boodschap helemaal waar, omdat het liefde is en een aspect van de liefde dat zich graag wilde laten zien.

Toch is inmiddels duidelijk dat ik de waarde niet juist heb berekend.
En al lijkt dat bijna onmogelijk want ik reken het altijd een paar keer na,
(op papier en met de calculator), en voelt de boodschap nog steeds als waar,
toch is er een andere, diepere, juiste waarde.

Dat is even  flink schrikken,
en ik bied je mijn excuses aan voor de ontstane verwarring
maar ik wil  graag transparant zijn en de juiste boodschap doorgeven.
En, als je daar nog voor open staat en die ook wil horen, dan dank ik je daarvoor.
Het is de moeite waard. Je wordt er stil van...

Een confronterend berichtje - wat is waarheid?

In een reactie op het blog van gister vroeg Ellorene, hoe je dat doet, namen berekenen. Dat heb ik uitgelegd, het is heel simpel en leuk om te doen. Zie mijn reactie in het blog. Ze was blij met het antwoord en is zelf ook aan de gang gegaan. Eerst maar eens kijken hoe het werkt en ook corona berekend. Maar wat gek, zij kwam op een andere waarde uit!

Ze besloot om mij een mail te schrijven om te vragen hoe dat kan en daar ben ik haar heel dankbaar voor! Ik schrok natuurlijk wel maar heb het meteen nagerekend en ze heeft gelijk. Het is bijna niet te geloven want ik heb het zelf uitgerekend op papier en voor de zekerheid nog met de calculator dus je zou bijna denken... Maar feit blijft dat er nu een andere nog diepere waarde tevoorschijn komt. Dank nogmaals Ellorene, ook dat we ondanks mijn fout zo'n mooi gesprek mochten hebben. Een bijzondere kennismaking want we kenden elkaar niet.

Ademruimte... die boodschap lijkt zo essentieel en belangrijk, dat ik geneigd ben om te geloven dat dit zo gestuurd is. Voel je vrij om daar anders over te denken natuurlijk. Mijn boodschap is altijd, wat je raakt daar kan je wat mee en de rest laat je los! En ook, geloof niet zomaar wat ik of iemand anders zeg, voel altijd zelf wat waar is en klopt voor jou. Het is niet altijd wat het lijkt. En elk moment kan je zicht op de waarheid ook weer veranderen.

Zoals ook nu voor mij een diepere waarheid zich laat zien die ik graag met je deel.

De essentie en juiste waarde die nu tevoorschijn komt
om stil van te worden

Kin 66, dat is de juiste waarde. Het is de energie van de Magnetische Wereldoverbrugger. Loslaten en Overgave!
Het is precies deze energie waarin Carla een aantal rondes geleden begon met tekeningen voor het Ritme van de Eenheid. De eerste was die je boven dit blog ziet, die hoort bij de Lichtimpuls van de Witte Wereldoverbrugger! En 2 rondes later begon ik met schrijven in deze energie. Waarom? Vanwege de boodschap van deze kin-waarde die de meester hertzfrequentie 222 heeft. Het is de energie van waaruit het Ritme van de Eenheid is ontstaan... Lees, voel de energie en voel of het waarheid is voor jou

Corona: Magnetische Wereldoverbrugger en de 222 hertzfrequentie

Kin 66 - Witte Magnetische Wereldoverbrugger

Wereldoverbr. - Cimi (k’ie mie) - brug tussen de werelden

Wereldoverbrugger nodigt me uit tot overgave en helpt me om mijn dieperliggende weerstand tegen verandering los te laten. Dat brengt me op de heilige weg van het midden, waar nieuwe kansen zich spontaan aandienen.

Ik maak een buiging naar het verleden en vergeef mezelf, de ander en het leven
voor alles dat anders is gegaan dan ik liever had gewild... Ik ben vrij!
Ik ga mijn weg in overgave en kijk naar wat verbindt in plaats van naar wat verdeelt.

Toon 1 – Hun - Magnetische Toon van Doelstelling

Witte Magnetische Wereldoverbrugger brengt mijn doelen in overeenstemming met het hogere doel.
Ik ben open om te ontvangen wat er naar me toe komt en verzamel de energie die ik nodig heb.

Verfijnen

Ik beweeg uit de omgeving van polariteit.
De 222 frequentie activeert 
een hoger niveau van manifestatie, zonder frustratie!
Al mijn woorden, gedachten, daden en intenties
zullen de zaden laten kiemen en hen helpen te groeien.

 

Hier en Nu, vanuit het stille punt van kracht in mijzelf, verwelkom ik de transformatie.
Ik open me voor inspiratie om doelgericht verder te gaan op mijn weg
en te creëren vanuit datgene dat mij werkelijk een gevoel van bezieling geeft.
Ik adem in de energie van mijn Unieke Zijn en mogelijkheden.

Dan laat ik los en laat de energie verder haar werk doen...
In de ruimte die ontstaat,
kunnen mooie inzichten en ervaringen naar me toestromen.
Ik open me voor dit nieuwe avontuur. Alles is in harmonie!

11e manifestatiecyclus – Ik laat los – Visie manifesteert

Deze tekst komt dus uit het Ritme van de Eenheid,  het was het uitgangspunt van het boek
en nu blijkt het woord Corona dus deze zelfde energetische waarde te hebben.
Ik word er stil van en ontvang de bemoedigende betekenis ervan in mijn hart.
(tenminste, zo voelt dat voor mij!)

 

En ik, ik laat los, ik laat controle los,
een grote les ook voor mij in het leven
en nu zeker ook op dit moment. 
Let it be... Zoals ik afgelopen week schreef

Met liefde gedeeld
Silver

© Illustratie - Carla Knijn- Voerman

Reactie plaatsen

Reacties

ellorene
4 jaar geleden

Lieve Silver,
Ook deze beschrijving komt mij treffend voor. Gisteren was ik blij getroffen met de rol van Witte Wind. Vandaag word ik ook getroffen, maar dit voelt meer als een meteoor-inslag. Niets mis mee, overigens.

Voor mijn gevoel hangen beide betekenissen heel nauw samen. De energie van Witte Wind lijkt een soort voorbereiding op de energie van Witte Wereldoverbrugger. Alsof ze elkaar nodig hebben. Ik kan niet goed onder woorden brengen wat ik erbij voel, maar beide betekenissen "kloppen".

En ja, ik vond het ook een fijn gesprek, kwam zo maar uit de lucht vallen.

hartelijke groet, ellorene