De betekenis van Corona volgens de Tzolkin

Gepubliceerd op 19 maart 2020 om 09:13

Johan, mijn lief heeft zo af en toe van die mooie vragen en ingevingen.
Zo ook vanochtend: 'Wat zou Corona nummerologisch betekenen?'
Wow wat een goeie vraag! Ik sprong op, dat ik dat zelf nog niet had bedacht!
Ik kan de energiewaarde uitrekenen volgens de Tzolkin!
Meteen gedaan en de uitkomst is wonderbaarlijk mooi en betekenisvol...

Lieve mensen, voor je verder leest. De woorden hieronder zijn mooi en betekenisvol . Ze worden door veel mensen herkend en omarmd, in die zin zijn ze waar, omdat het liefde is en een aspect van de liefde dat zich graag wilde laten zien. Toch is inmiddels duidelijk dat ik de waarde niet juist heb berekend. En al lijkt dat bijna onmogelijk want ik reken het altijd een paar keer na, en lijkt het gestuurd te zijn, toch is er een andere juiste waarde. Lees dit blog dus gerust, maar lees dan ook het volgende blog met de essentiële diepere waarde! naar het volgende blog

Ademruimte

De energiewaarde van het woord Corona is Witte Planetaire Wind. Wind is de levensadem, de adem van Spirit, waarheid en bezieling. Corona geeft ons ademruimte, of laat misschien eerst voelen juist in hoeverre we die ademruimte, die ruimte om vanuit ware bezieling te leven juist missen! 

Planetaire Wind  bevindt zich in de Lichtimpuls van de Rode Hemelwandelaar,
die ons de moed geeft om voorbij de ons bekende wereld te gaan.
Het is de boodschapper van Licht die ons de weg wijst om thuis te komen in het besef,
dat het leven in essentie bedoeld is om van te genieten!

Het is ook een energie die ondersteunt
om in het daadwerkelijk manifesteren diepgaand los te laten
en die uitnodigt om tot de kern, tot jouw kern en tot de essentie te komen. 


In het 'Ritme van de Eenheid' lees ik bij deze energiewaarde:

De spirit van de wind brengt me de kracht van eenvoud,
van ongecompliceerd handelen,
van Doen door te Zijn en Zijn door te Doen.

 

Doen door te Zijn... Mijn ruimte innemen,
niet door mijn best te doen, maar gewoon door mezelf te zijn
en mijn licht te laten stralen. Dat bekrachtigt me!

 

Zijn door te Doen... Diep in mij leeft een visie
en het is tijd om die waar te maken, die te leven.
Het is de boodschap van liefde die ik mag brengen.

 

Leven vanuit bezieling, geïnspireerd door de fluisteringen van Spirit,
leven vanuit mijn waarheid, dat is wortels geven aan mijn Licht.
Vanuit een natuurlijk zelfvertrouwen leef ik het Licht dat ik ten diepste ben!


Ik laat los, ik hoef niks te doen, ik hoef alleen maar te zijn...
Dat weten verdiept mijn verbinding.

En zo is het!

In liefde en eenheid verbonden,
Silver

© tekst Silver - tekening Carla - kristalboeken.nl

Elke dag genieten van krachtige, sprankelende teksten, 
die je verbinden met het Ritme van de Eenheid!
In deze energie bouwen we samen aan een nieuwe wereld

In deze jaren vindt een bijzondere energieverschuiving plaats. Alles wordt nieuw. Zowel in de binnen- als in de buitenwereld.

De energie van nu brengt je in zeven stappen naar een nieuw perspectief. We maken letterlijk een sprongetje in de tijd! Dat helpt je om echt los te komen van oude beperkende patronen en je energie en bewustzijn verder te verhogen.

Het nieuwe perspectief brengt je dieper in verbinding, 
bekrachtigt je en ondersteunt je in datgene dat je te doen hebt op je weg. 

'Het Ritme van de Eenheid' geeft je via de Tzolkin inzicht in het transformatieproces en slaat voor elke Maya-dagenergie de brug naar het eenheidsbewustzijn.

Krachtige, sprankelende en helende affirmaties en tekeningen, ondersteunen je om de energie te integreren in je cellen, in je Zijn en je Doen.
De eenheidscodes die erin verweven zijn worden op zielsniveau herkend en geactiveerd. Nieuwe dimensies openen zich waarin we leren om moeiteloos te manifesteren en samen een nieuwe wereld te bouwen.

Silver en Carla wensen je een magisch mooie reis.
Leer, speel, verwonder je en vier het leven.
Er is zoveel te ontdekken in tijd en ruimte!

Reactie plaatsen

Reacties

ellorene
4 jaar geleden

Wat een mooie betekenis. Treffend!
Ik heb wel een vraag: hoe bereken je de naam-kinwaarde eigenlijk?

Silver
4 jaar geleden

Dank je Ellorene! Het is heel simpel, dit is hoe het werkt: nummer de letters van het alfabet. a=1, b=2 enz. Zoek bij alle letters van het woord het getal en tel de getallen bij elkaar op. Voila, de uitkomst kun je opzoeken in de Tzolkin.

Als je het kin-nummer hebt dan kun je de betekenis opzoeken en aanvullend interpreteren op de persoon, situatie etc. Ik heb zelf dus ook de beschrijving van kin-nummer 62, de optelsom van het woord corona in 'Het Ritme van de Eenheid opgezocht. Veel plezier met ontdekken!