Wat NU? - De oproep van de Godin I

Gepubliceerd op 14 maart 2020 om 14:17

Wat Nu?
Dat is de naam van deze tekening die Carla maakte in de periode nadat de MH17 naar beneden was gehaald. Vanuit het gevoel 'hoe moet dat nu toch met de wereld van nu...' maakte Carla deze tekening. 

 

Gisteravond kwam deze tekening weer voor mijn innerlijk oog. Destijds was de tekening het begin van een intens blog naar wereldvrede 52 dagen lang. Opgeroepen door de energie van de Hemelwandelaar, de boodschapper van Licht.

Nu de tekening weer voor mijn innerlijk oog kwam voelde ik opnieuw een oproep, maar deze keer is het de Godin die roept! Gister ben ik eigenlijk al begonnen :) 

In verbinding blijven - De oproep van de Godin

De eerste inspiratie kwam gister al in het blog De Voedende Waarheid.  De oproep van de Godin gaat over verbinding met de oermoeder, met de godin, die je elke dag vanuit haar energie de sleutel tot vertrouwen geeft. Wat is er op dit moment belangrijker dan vertrouwen? Daarover ga ik schrijven de komende tijd. Zoals het komt en wanneer het komt, misschien dagelijks, misschien een aantal keer per week, maar zeker met regelmaat. Samen stromen in vertrouwen en dan via de zeven stappen naar vrede onze inzichten transformeren tot de juiste actie en doen wat we moeten doen! De Tzolkin wijst ons de weg!

Rode Spectrale Slang - Luisteren naar je lichaamstaal

Slang vraagt je vandaag om tijd te maken voor jezelf, om te 'luisteren' naar je lichaamstaal en te voelen wat alles wat gebeurt momenteel met je doet. Wat kom je tegen in jezelf? Besef: Als je angst voelt, dan zie je de dingen niet helder. Dat is een eye opener! Je kan niet altijd voorkomen dat je angst voelt, dat geeft niks, het hoort erbij, maar weet dan tegelijkertijd: Nu zie ik het niet helder! Met andere woorden: Geloof niet alles wat je voelt of denkt. 

De Godin zegt vandaag...

Treed je angsten met liefde tegemoet! Erken ze, benoem ze, omarm ze en voel hoe je angst jou dan los gaat laten. Vecht niet tegen het leven zoals het is.

Wees als een spirituele krijger, die achterstevoren op haar/zijn paard en zonder wapens, de 'strijd' aangaat. Dat is het soort vertrouwen dat nu gevraagd wordt. Een diepe verbinding met de Godin en je innerlijke leiding laten je ervaren dat je gedragen wordt door het leven en dat je alle hulp en ondersteuning zal ontvangen die je nodig hebt op je weg.

 

Besef dat het begint met jouw keuze om in verbinding te blijven. Het is juist dán dat je een natuurlijk oervertrouwen activeert en dat de Godin je met haar energie en bewustzijn kan voeden. Dan kun je loslaten wat jou nu niet dient, dan kun je de laagjes afpellen en tot de essentie komen. Net als Slang je oude velletje loslaten en dan zien hoe je vanuit Bewust Mens-zijn in je kracht komt en ervaart: Wat ik mijn aandacht geef dat groeit!

Liefde of angst, waarheid of illusie. Alles is energie dus luister naar je energie, zonder oordeel en ontwikkel het onderscheidingsvermogen dat je in deze tijd nodig hebt om een bewust Mens te zijn en mee te bouwen aan een nieuwe wereld!

Namasté, de Godin in mij groet de Godin in jou
Wordt vervolgd!

WIL JE JE EIGEN SLEUTEL TOT VERTROUWEN WETEN?

Via whatsapp (of via de mail) spreek ik berichten in over jouw balans, met daarin de persoonlijke sleutels die je helpen om in verbinding te blijven. Zoals dus ook de sleutel om vertrouwen te activeren als basisenergie, en de sleutel om oplossingen te vinden en tot daadkracht te komen.

De berichten spreek ik in op basis van je Maya geboorte-energie. Daarnaast open ik me voor de inspiratie die ik van Spirit ontvang voor jou. Heb je een vraag die ik mee kan nemen, dan kan je dat aangeven in het formulier. Bij de berichten ontvang je ook een persoonlijk voor jou ingesproken meditatie om je oorspronkelijke blauwdruk voor balans en je kristalbewustzijn te activeren. Kosten: €20.-

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.