Let it be!

Gepubliceerd op 15 maart 2020 om 10:11
Just let go - © Wieneke van de Pavoordtn kristalboeken.nl

Er zingt een lied in mijn hoofd...
en ik zie weer een tekening voor mijn innerlijk oog!

When I find myself in times of trouble
Mother Mary comes to me
Speaking words of wisdom, let it be...

Ah, daar is ze, de moeder, 
met haar boodschap van vandaag.
Kristalhelder, op een manier die iedereen kan begrijpen.

Let it be... wist je dat dat het doel is van dit 13 Manenjaar? 

Vandaag laat de energie van de Witte Kristallen Wereldoverbrugger ons  ook voelen: let it be, laat de controle los, 
laat je weerstand tegen de diepgaande veranderingen die momenteel plaatsvinden los en ervaar dat er dan een nieuwe helderheid in je komt. 

Voel je angst? Waar gaat die angst precies over? 

Is het angst voor het virus of gaat het in essentie om de grote transformaties die nu plaatsvinden. De ons bekende wereld is aan het veranderen.  Wereldoverbrugger is de brug tussen de werelden, de regenboogbrug ook naar de nieuwe tijd. We hebben zo lang gewacht op dit moment van wezenlijke transformatie maar konden ons niet voorstellen hoe het dan zou gaan. Nu neemt het zijn aanvang en wat er ook gebeurt nu in jouw leven en wat je ook voelt, het is jouw weg naar persoonlijk meesterschap die de poort naar de nieuwe wereld voor je opent of gaat openen. Als je er goed over nadenkt kan die hele overgang ook niet zonder ingrijpende gebeurtenissen. Heb vertrouwen, let it be en ontvang de energie van de moeder. Ze stuurt vandaag de spirit van Adelaar met je mee!

Adelaar vliegt met je mee!

Adelaar vliegt deze hele periode met je mee, maar juist vandaag is die in de energie aanwezig om je krachtig te herinneren aan de kracht van je visie: Houd je visie vast tot aan de oevers van je nieuwe zelf, tot aan de oevers van de nieuwe wereld! Adem in de spirit van Adelaar en weet je gedragen!

Ga naar het stille punt van kracht in jezelf en let it be! Wees lief voor jezelf

Voel wat je voelt, zonder oordeel, laat het komen, laat het gaan, zo blijf je in verbinding. Wees lief voor jezelf en wees trouw aan je behoeftes, aan wat jij nodig hebt en volg je hart. Ontmoet de ander vanuit die liefde voor jezelf en ervaar hoe dat ook de ander toestemming geeft om vanuit liefde en waarheid in de ontmoeting te staan. Laat het zijn zoals het is! Beweeg flexibel mee met wat zich aandient in het moment. Stroom mee!

Just let go - De tekening van Wieneke

De tekening van Wieneke heeft voor mij persoonlijk een bijzondere betekenis omdat de energie mijn verbindende frequentie vertegenwoordigt, de energie waardoor ik weer in verbinding kom met de eenheid. Wat een cadeautje om te ontvangen. Dank Wieneke! De verbindende frequentie kan je net als zoveel andere dingen berekenen met behulp van de Tzolkin. Met recht een heilige kalender! Wil je er meer over weten stuur me dan een mailtje.

 

Met liefde, Silver
Tekening © Wieneke van de Pavoordt

Ingesproken berichten om jezelf te ondersteunen
in het huidige transformatieproces

Met liefde spreek in berichten voor je in via Whatsapp of de mail, om je te ondersteunen in je eigen actuele transformatieproces naar eenheidsbewustzijn en de huidige veranderingen vanuit vertrouwen te verwelkomen.
Daarbij ontvang je een passende meditatie. Kosten €20.-

De berichten spreek ik in op basis van je Maya geboorte-energie.
Daarnaast open ik me voor de inspiratie die ik van Spirit ontvang voor jou. 
Heb je een vraag die ik mee kan nemen, dan kan je dat aangeven in het formulier.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.