DE VOEDENDE WAARHEID

Gepubliceerd op 12 maart 2020 om 14:26

DE VOEDENDE WAARHEID:
VRIJDAG DE 13e, DE DAG VAN DE GODIN
EN DE SLEUTEL OM IN VERTROUWEN TE BLIJVEN.

 

Vrijdag de 13e, de dag van de Godin.. De Cyclus van de vrouw is verbonden met de cyclus van de Maan. Een jaar heeft 13 manen... Vrijdag is de enige dag in de week die naar een godin is genoemd: Freya.


Dat het getal 13, en vrijdag de 13e al helemaal,
ongeluk zou brengen is een oude manipulatie, uit de tijd dat de verbinding met de godin, de verbinding met het vrouwelijke verborgen moest worden.

Wanneer de verbinding met de vrouwelijke energie mist of minder is, dan mist ook het ervaren van een natuurlijk basisvertrouwen in het leven. Angst heeft dan vrij spel om op allerlei subtiele manieren de verbinding met jezelf en het leven te verstoren, creëert zorgen over de basisbehoeftes zoals liefde, gezondheid, geld, huisvesting etc.

Bijzonder dat zelfs in de Tzolkin de VERBORGEN kracht in je balans, juist de verbinding met de oermoeder blijkt te zijn en de verbinding met de dragende kracht van het leven en een diep basisvertrouwen. Dat ontdekte ik een aantal jaren geleden. Zo bijzonder en tegelijkertijd ook schokkend natuurlijk dat juist die verbinding de blinde vlek vertegenwoordigde.

Ja, want als je vertrouwen mist dan bouw je op een wankel fundament en moet je vroeg of laat terug om de verbinding te herstellen. Het was de ADELAAR die het me liet zijn, toen die me meenam op de vleugels van de geest.

Het was het begin van een nieuwe visie op de blauwdruk voor balans. Wat verborgen of vaak ook occult werd genoemd, mag nu weer als de voedende basis herkend worden: de verbinding met de Godin! Daarom noemen we het nu de VOEDENDE kracht.

HOE KUNNEN WE IN VERTROUWEN BLIJVEN

Elke dag en elk mens heeft een sleutel tot vertrouwen, een sleutel om te ontspannen in verbinding met de oermoeder. Dat voelt in deze tijd als de belangrijkste boodschap. Hoe kunnen we in vertrouwen blijven en zo ook de ondersteuning ontvangen die voor ons bedoeld is? Ik voel me geïnspireerd en geroepen om vanuit dat perspectief naar de Tzolkin te kijken en erover te schrijven. Net zo goed voor mijzelf als voor de ander.

 

Vandaag, vraagt de energie van het Planetaire Zaad ons om te kiezen voor groei en te vertrouwen op ons potentieel, op onze blauwdruk, op ons zelfhelend vermogen. Alles wat we nodig hebben is in onszelf aanwezig. Dat is wat het zaad je laat weten.

De sleutel tot vertrouwen is daarbij vandaag om in het Nu te blijven, goed te aarden en ook vooral je eigen ruimte en je grenzen te eren en te respecteren. Ofwel, laat de energie van het zaad wortelen in de aarde!

Als dat je lukt dan kan je ook bij je eigen weten komen, bij het weten van je hart. Dat zal je precies vertellen wat het vandaag voor jou betekent om te kiezen voor persoonlijke groei en hoe je je inzichten kan vertalen naar de praktijk, naar het doen. Zo ben je een natuurlijk leider door het voorbeeld dat je geeft en leeft! Heel gewoon, het ligt heel dichtbij in jezelf en dat voelt heel bijzonder!


Aan dat soort natuurlijke leiders is nu een grote behoefte... Aan mensen die de verbinding met de moeder in zichzelf herstellen, met Moeder Aarde, met vertrouwen, en die durven te luisteren naar en gehoor te geven aan- het weten van hun hart.

 

Zo creëren we samen een krachtig veld voor heling en transformatie en een brug naar een nieuwe tijd. Want dat we bezig zijn die nu over te gaan dat is een feit! Met alle onrust, angst en onzekerheden die daarbij horen. Angst hoort bij geboren worden! De oude ruimte is te klein geworden en er is geen andere keus dan door het geboorte kanaal te gaan. De veilige vertrouwde ruimte verlaten voelt niet prettig maar weet je gedragen door de godin!

Met liefde, Silver

WIL JE JE EIGEN SLEUTEL TOT VERTROUWEN WETEN?

Via whatsapp (of via de mail) spreek ik berichten in over jouw balans, met daarin de persoonlijke sleutels die je helpen om in verbinding te blijven. Zoals dus ook de sleutel om vertrouwen te activeren als basisenergie, en de sleutel om oplossingen te vinden en tot daadkracht te komen.

De berichten spreek ik in op basis van je Maya geboorte-energie. Daarnaast open ik me voor de inspiratie die ik van Spirit ontvang voor jou. Heb je een vraag die ik mee kan nemen, dan kan je dat aangeven in het formulier. Bij de berichten ontvang je ook een persoonlijk voor jou ingesproken meditatie om je oorspronkelijke blauwdruk voor balans en je kristalbewustzijn te activeren. Kosten: €20.-

Berichten aanvragen

Reactie plaatsen

Reacties

Corona
4 jaar geleden

Goedemorgen lieve Silver,
Wat mooi om te lezen en zo de dag te mogen beginnen .
Dit blauwe aapje toon drie voelt haar zelfvertrouwen meer en meer ,zeker omdat mijn missie zo eigenwijs is haha .
Lieve warme groet Corona 🙏❤️🕊️👑