Maya Spirit op Mallorca

Gepubliceerd op 12 september 2019 om 12:34
Maya kalender - © 2019 kristalboeken.nl

Lieve mensen, afgelopen week heb ik heerlijk genoten op Mallorca.
Mijn zus woont daar al heel lang en één van haar zonen ging trouwen.
 


Met een groot deel van de familie waren we daar aanwezig
en de bruiloft was als een sprookje.
Magisch mooie locatie met het ruisen van de zee op de achtergrond.

Elke seconde heb ik intens beleefd
want ik denk dat dit een once in a life-time ervaring was voor mij. 


Het kwam allemaal heel mooi uit want vlak voor ik ging had ik weer een cyclus van 260 dagen lang elke dag schrijven in de dagenergie voltooid. Een cirkel was rond, ik was echt vrij en heb heerlijk losgelaten.  

Toch waren ook op Mallorca de Maya's dichtbij...
Mijn kinderen huurden een huis, waar ik ook vaak even langsging. (Heerlijk luxe om ze een weekje zo vlak in de buurt te hebben!) Naast de voordeur van dat huis hing tot mijn grote verassing deze Maya afbeelding. Als een vette knipoog van de Maya's. Die kwam binnen:) Er waren meer mooie boodschappen, maar daarover later misschien meer. Nu weer landen in het dagelijkse. De inspiratie kwam vannacht alweer meteen. Maar het is dan ook Witte Planetaire Wind vandaag en Wind is de adem van Spirit die inspiratie en bezieling brengt. Genoeg vakantie gehad blijkbaar... Maar de affirmatie voor vandaag, die lag al klaar. Graag gedeeld!

De spirit van de wind

De spirit van de wind brengt me
de kracht van eenvoud,

van ongecompliceerd handelen,
van doen door te zijn en zijn door te doen.

Doen door te zijn...
mijn ruimte innemen, niet door mijn best te doen,

maar gewoon door mezelf te zijn
en mijn licht te laten stralen.

Dat bekrachtigt me!

Zijn door te doen... diep in mij leeft een visie
en het is tijd om die waar te maken, die te leven.
Dát is de boodschap van liefde die ik mag brengen.

Leven vanuit bezieling, geïnspireerd
door de fluisteringen van Spirit,

leven vanuit mijn waarheid,
dat is wortels geven aan mijn Licht.

Vanuit een natuurlijk zelfvertrouwen
leef ik het Licht dat ik ten diepste ben!

Cala Blava © kristalboeken.nl

Geïnspireerde communicatie

Wat ik wel heb gedaan op Mallorca én bovendien met veel plezier, is persoonlijke horoscoop berichten inspreken via whatsapp. 

 

Misschien heb je al over deze nieuwe mogelijkheid gelezen? je kunt je per 4 golven aanmelden of het 1 golf proberen. Tot 24 oktober voor een try out prijs!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.