Bekrachtiging

Gepubliceerd op 28 augustus 2019 om 17:45
Gele Ster - © Carla Knijn-Voerman  - kristalboeken.nl

Het is de energie van de Gele Solaire Ster die je bekrachtiging geeft deze periode, die helpt om te focussen en je energie doelgericht in te zetten.

 

Ster gaat over de Goddelijke orde en harmonie, waarin alles en iedereen haar/zijn eigen plek heeft. 

Het is juist die orde en structuur die je rust, kracht en vertrouwen geeft en de vrijheid om jezelf te zijn en je ervaringsgebieden te vergroten. Ga maar, laat je licht stralen, zegt de ster.  Volg het Natuurlijke Ritme van de tijd. Herken hoe alles op de juiste tijd en plaats gebeurt en weet je gedragen door het patroon van de schepping!

Maya Kristal Affirmatie

Vastberaden ga ik verder
terwijl ik gefocust blijf op harmonie.

Ik ben op de juiste tijd, op de juiste plaats,
dat voel en weet ik in mijn hart.

De oermoeder draagt me, voedt me,
moedigt me aan om te ontspannen in vertrouwen
en krachtig verder te gaan.

Alles wat ik nodig heb om te groeien en te bloeien
en mijn licht te laten stralen zit in me.
Levensenergie stroomt sprankelend door me heen,
herinnert mijn cellen aan de liefde, intelligentie
en levenskracht die ik ben, die ik mag ontvangen en mag delen.

Zo zie ik het en dit is de visie die ik leef.
Ik zet mijn energie doelgericht in en ga over tot actie!

Maya Kristalbewustzijn

Dit boek neemt je mee op een bijzondere reis door de universele kennis en wijsheid van de Maya’s. Het is geschreven vanuit de energie van Ca Lahun, de kristallen toon of energie 
die je helderheid en inzicht geeft in jouw proces van bewustwording en daarmee een nieuwe stabiliteit in een tijd waarin alles snel aan het veranderen is. 

 

Ook wanneer je al vertrouwd bent met de Maya astrologie zal het je vanaf het begin nieuwe inzichten geven. Een heldere visie en sprankelende, helende teksten en tekeningen, 
verhogen je energie en activeren een kristalhelder bewustzijn!

 

Nieuwe dimensies in de Tzolkin, de heilige kalender van de Maya’s, laten zien wat tot nu toe verborgen bleef en brengen je in verbinding met jouw oorspronkelijke blauwdruk.  

Wanneer je deze blauwdruk herkent zal er diep in jou een verschuiving plaatsvinden.  Vanuit het vertrouwen dat je gedragen wordt door het leven maak je verbinding met jouw Unieke Zijn en je creatieve energie begint te stromen.

Het is aan jou om je blauwdruk te gebruiken voor je persoonlijke groei en op weg te gaan... Als mens heb je de vrije keuze, wat jij je aandacht geeft dat groeit! 

Ben je klaar voor het avontuur dat je thuisbrengt in verbinding met je diepste innerlijke natuur? Jouw intentie zal de energie en het proces in beweging brengen... Dat is hoe het leven werkt!

Reactie plaatsen

Reacties

Marry Veldman
5 jaar geleden

Ha Silver,

Dank voor de mooie affirmatie van vandaag.

Lieve groet, Marry