Lichtimpuls van de Gele Ster van 6 t/m 18 mei

Gepubliceerd op 4 mei 2022 om 07:00
Golf van de Gele Ster - - © Carla Knijn - Voerman - kristalboeken.nl

Dit is de laatste golf van de Tzolkin, de heilige kalender van 260 dagen. 
Tijd om de puntjes op de i te zetten, om af te ronden wat je af wilt ronden
en om thuis te komen in onvoorwaardelijke liefde!

 

De Ster-energie vraagt je om de harmonie en schoonheid in jezelf en de wereld te zien, om je eigen plek in het geheel te (h)erkennen en deze in vrijheid en gelijkheid in te nemen. Niet met wilskracht maar vanuit onvoorwaardelijke liefde in natuurlijke overgave aan wie je bent.

Ervaar je juist disharmonie?   

Dan mag je met je aandacht naar binnen gaan en onderzoeken waarin deze disharmonie zijn oorsprong heeft. Zo binnen zo buiten... Zodra je innerlijke beleving verandert, verandert het leven met je mee...    

In je kracht komen      

In je kracht kom je deze periode dan ook, door je bewust te zijn van jouw eigen scheppingskracht. Her-inner je: Waar je aandacht naar uit gaat dat groeit! Gebruik je eigen vrije wil om te kiezen voor het perspectief van liefde.


In de verbinding met je innerlijke leiding versterk je je kracht en je Zijn. Vanuit deze verbinding kun je als een spirituele krijger je angsten met liefde tegemoet treden.

Geleid door je intuïtie en je innerlijk Licht, vind je het doorzettingsvermogen om deze Tzolkin-ronde goed af te sluiten en thuis te komen in onvoorwaardelijke Universele Liefde! Ieder op haar/zijn eigen manier, op haar/zijn eigen plek, in haar/zijn eigen cyclus...

Klaar voor een nieuw begin, want het leven geeft je altijd weer nieuwe kansen. Oneindig, zonder oordeel. Liefdevol leidt het ons, wacht het op ons en omarmt het ons, in onze groei.

In lak'ech, 
Leela

Abonnement
Natuurlijk Ritme

Hoe kun je deze periode handelen vanuit innerlijke kracht, natuurlijk omgaan met emoties en relaties en welk bewustwordingsproces is er gaande?

D
at kun je lezen in het Abonnement Natuurlijk Ritme! 
Betaal eenmalig €15.- en ontvang elke 13 dagen het abonnement Natuurlijk Ritme, met helende teksten, affirmaties en tekening, om je energie en bewustzijn te verhogen. 

Jaar- of Verjaardags Reading

Geef jezelf of een ander een ingesproken  jaar- of verjaardags-reading cadeau! In een aantal ingesproken berichten vertel ik over jouw (nieuwe) jaarenergie en de mogelijkheden tot groei die dit levensjaar je biedt. 

En ook... In welke levensfase ben je nu, wat speelt er in de diepere laagjes op zielsniveau?  Welke transformatie mag je doormaken en welk kosmisch cadeautje mag je uitpakken dit jaar?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.