Lichtimpuls van de Rode Draak van 19 t/m 31 mei

Gepubliceerd op 17 mei 2022 om 07:00
Lichtimpuls van de Rode Draak  - © Carla Knijn - Voerman - kristalboeken.nl

19 mei start weer een nieuwe cyclus van de Tzolkin.
De Lichtimpuls van de Rode Draak,
de moederenergie, draagt je in dit nieuwe begin
en vraagt je te ontspannen in vertrouwen.

Kun je voelen dat er een nieuwe cyclus begint?
Weet je waar dat over gaat in je eigen leven? 
Door daar bewust naar te kijken, 
kun je mooi mee bewegen met de energie. 

Echt volop leven vraagt om steeds weer open te staan
voor het onbekende, 
vraagt om oervertrouwen
en daar gaat het allemaal om in deze periode.

Elk nieuw begin, elke pasgeborene, heeft koestering
nodig en liefde, warmte en gezonde voeding.

Een natuurlijk ademen in oervertrouwen, als de gezonde basis voor het leven. Geef jezelf deze dagen dus die koestering en wees als een goede moeder voor jezelf.

Omarm het leven zoals het is

Draak vraagt je ook om de dingen te laten zijn zoals ze zijn, zonder oordeel. Dat is wijs, want elk oordeel zet dingen weer vast en kan de natuurlijke stroom beperken...

Maar oervertrouwen, hoe doe je dat?

Je kunt je eenvoudigweg verbinden met de energie van oervertrouwen. Stel je maar voor dat je in een heerlijk warm bad ligt (als je daar van houdt) en hoe alles dan van je afglijdt, hoe ontspannen je bent en hoe dan vanuit een heel andere Bron, mooie gedachten en invallen binnen kunnen komen...

Draak opent voor jou deze periode de poort naar oervertrouwen. Vecht er niet tegen maar ontspan en open je in vertrouwen… Dan geeft deze grote krachtige oermoeder je pure scheppingskracht om nieuwe dingen
aan te gaan en te creëren! 

In je kracht kom je deze periode door te kiezen voor activiteiten waar je energie van gaat stromen en waar je blij van wordt. Luister maar naar de signalen van je lichaam, dan weet je wat goed voor je is en wat niet...

Vergeet als je op weg gaat niet dat je een kind bent van het Licht. Blijf open naar je gevoelens. Geef jezelf de ruimte om zonder oordeel te voelen. Laat maar zijn zoals het is. Alles komt en gaat. In deze verbinding zal je sterker worden en je energie doelgericht kunnen inzetten.

Het doel van deze periode is dan ook om de moed te hebben om het nieuwe avontuur aan te gaan, open voor het onbekende! Je leven is een geschenk en jij mag het uitpakken en richting geven. Ik wens je een mooi avontuur!

Abonnement Natuurlijk Ritme

Hoe kun je deze periode 
handelen vanuit innerlijke kracht, 
natuurlijk omgaan met emoties en relaties
en welk bewustwordingsproces is er gaande? 


Dat kun je lezen in het Abonnement Natuurlijk Ritme! Betaal eenmalig €15.- en ontvang elke 13 dagen het abonnement Natuurlijk Ritme, met helende teksten, affirmaties en tekening, om je energie en bewustzijn te verhogen. 

Jaar- of Verjaardags Reading

Geef jezelf of een ander een ingesproken  jaar- of verjaardags-reading cadeau! In een aantal ingesproken berichten vertel ik over jouw (nieuwe) jaarenergie en de mogelijkheden tot groei die dit levensjaar je biedt. 

En ook... In welke levensfase ben je nu, wat speelt er in de diepere laagjes op zielsniveau?  Welke transformatie mag je doormaken en welk kosmisch cadeautje mag je uitpakken dit jaar?

Reactie plaatsen

Reacties

Rosana Santos
3 jaar geleden

Graag wil ik info ontvangen over de prijs van 1 reader verjaardag